Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela2105
    29. Lipanj 2025. 10:04

Nikkitta

Prokrvarila sam jučer iz vedra neba nakon ustajanja s kauča i kihanja, svježu crvenu čistu krv i ostavili su me u bolnici, gore u rađaoni🥹. Imala sam kasnije navečer i bolove, ali kad sam kakala, smanjili su se. Sve je ok s bebom, plodovom vodom i posteljicom, ali ne znaju zašto krvarenje. Ne vide hematom. Preko noći i jutros nema krvi. Molite za nas. Hvala vam. 🙏🏼🍀❤️

Nikkitta, strasno mi je zao da kroz to moras prolazit.
    Vjerujem da ce sve bit super..
    Sad si na najsigurnijem mjestu i za sebe i za bebicu.. veliki su to borci i znaju nas nekad tako malo isprepadat..
    Javljaj nam svakako i zelim vam da se sto prije vratite doma odmarat 🩷

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

Cotton
    29. Lipanj 2025. 10:04

Draga Nikkitta žao mi je da prolazis kroz to, evo naježila sam se čitajući… 
    Vjerujem da će sve biti u redu, u molitvama ste ♥️ 

🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️ 38
    2022- IVF - et ❌, nema ❄️
    2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
    Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
    2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
    03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
    05/25 Panorama - stiže 🩷

• Regina
    29. Lipanj 2025. 10:07

Nikkitta

Prokrvarila sam jučer iz vedra neba nakon ustajanja s kauča i kihanja, svježu crvenu čistu krv i ostavili su me u bolnici, gore u rađaoni🥹. Imala sam kasnije navečer i bolove, ali kad sam kakala, smanjili su se. Sve je ok s bebom, plodovom vodom i posteljicom, ali ne znaju zašto krvarenje. Ne vide hematom. Preko noći i jutros nema krvi. Molite za nas. Hvala vam. 🙏🏼🍀❤️

Ajoj 🥺 jel možda moguće da je krvarenej uzrokovano naglim rastom bebe koji bude u ovim tjednima,a ti si prošla hrpu operacija pa je možda jednostavno od tolikog širenja kakva žila popucala i eto krvarenja? Ili možda ako su se stvorile neke priraslice tvoje endo prije trudnoće da nisu bile vidljive pa sad to puca i krvari jer je trudnoća i lijek za tu bolest. Ne znam,pokušavam nać neki razlog a da uopće nije vezano za hematom ili nužno za bebu osim što raste. A ti bolovi. Evo ja jutros imala menstrualne grčeve sva se usrala dok nisam otišla na wc i tek kad sam ispraznila crijeva je stalo tako da budi spremna i na te bolove ako se dogode da ne mora nužno biti najgore iako je na tvom mjestu nakon svega što si prošla vidjeti krv nešto najgore kao što bi bilo svakoj od nas. Bit će to sve dobro,bebe su jače i zaštićenije nego što mi mislimo,a ironično je koliko pazimo i čuvamo se pa se svejedno ovo može dogoditi. 
    Javljaj nam situaciju i drži se. Dok je beba dobro napreduje nemamo straha i vibramo pozitivno 🤗

Lendoxia
    29. Lipanj 2025. 10:18

Nikita drzim fige da sve bude uredu. Nadam se da je neka bezazlena kapilarica pukla pa da je to jednokratno i da ce dalje bit sve u najboljem redu 🤞

38 hipo hasi
    +03.02 Decko na putu <3

Nala48
    29. Lipanj 2025. 10:21

Nikkitta drži se, nadam se da će sve biti u redu 🤞🤞
    Ne mogu niti zamisliti količinu stresa koju ti je to uzrokovalo 

4.11. termin 🩷🐤

Nikkitta
    29. Lipanj 2025. 11:00

Hvala vam svima, preselili su me dolje na odjel i evo opet krvarim. Psihički sam totalno sjebana zato što ne znaju ništa. 🥹🥹🥹 Izmrcvarila me neka specijalizantica od 25 godina sinoć da sam viknula koliko me boljelo, budala gura veliki spekulum, a ne ide, rekla sam joj da nisam nikad rodila, da sam uska i da imam operacije iza sebe i bolne ožiljke i da koristi najmanji. Ma kakvi, ne jebe. Satrala me. Na kraju koristila one metalne kurce koji su mi još gori. Da bi na kraju zaključili ništa?! Mrzim ovu bolnicu i sve vezano uz nju. Moje gin nema do čet i sad kao danas me nitko neće gledati nego tek sutra tko bude na odjelu. Muka mi je. Bebicu stalno osjetim, samo su s baby watcherom provjerili jutros otkucaje i to je to. Jebeno sigurno mjesto i nadzor. To sam mogla i sama doma. A sagu o utrogestanima neću ni komentirat, samo ću reći da mi nisu dali kao da stavim navečer Utrogestan 300, nefo donijeli JEDAN Duphaston da popijem. Nasmijala sam se i stavila vaginaletu. Neće mi nitko određivat i smanjivat progesteron dok krvarim. Ako mi pukne film otići ću danas doma.

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Regina
    29. Lipanj 2025. 11:20

Nikkitta jel imaš možda privatni broj Velene? Čisto da joj pošalješ poruku ili nazoveš kratko pa da ona urigira s njima tamo gore jer je drugačije ophođenje čim imaš neku “vezu” i to je žalosno. Tako sam ja preko veze dobila osobni nadzor Zlopaše tokom carskog koji je još ušao u salu kada su malu trebali izvaditi van da se uvjeri da je sve ok. Stvarno je žalosno da forsiraju ako im se lijepo kaže da si sva istraumatizirana od svega što ti se dogodilo. Taj spekulum mene boli kad mi se uzimaju brisevi i papa koja nisam nikako imala operacije pa samo mogu zamisliti kako je tek tebi. Ja se nadam da će dokučiti što bi moglo biti u pitanju, a ako imaš privatni broj Velene nemoj se ustručavati pa joj se javi. Ja sam nažalost izgubila kontakt cimerice kojoj je Velena vodila trudnoću privatno i porodila ju što bi ju tražila broj pa ti proslijedila tako da ne znam kako da pomognem do četvrtka. Jedino da pokušam preko svoje veze do Zlopaše da on stupi s njom u kontakt ili ih on dovede malo u red. Budem se čula sa tom svojom “vezom” i vidjela ako ti mogu kako pomoći. Samo ako ti opet nešto pokušaju fizikalno raditi nemoj dopustiti ako te boli i kraj priče. Drži se 

• Ana_
    29. Lipanj 2025. 11:39

Nikkitta kao da ti nije dosta muke od krvarenja, još te i mrcvare. Možda je pukla neka kapilarica, žilica u rodnici, meni su bili rekli da je moguće od toga jer si stalno nešto guramo i stavljamo, a znam da si govorila da moraš loviti vaginaletu da je namjestis kako treba (to si ti govorila, zar ne, nadam se da nisma pomijesala s nekim kao što mi se desava u zadnje vrijeme). Kažem, u tvojim tjednima sam krvarila 7 dana, 3 puta išla na hitnu, tada su me zadržali i nisu našli ništa.

Eto, super bi bilo ako Regina uspije povući vezu dok ne dođeš do svoje gin ❤️

Kakva smo zajednica, uz ovakvu podršku sve je nekako lakše ❤️

Nikkitta
    29. Lipanj 2025. 12:34

Regina ne treba, hvala ti ❤️imam ja njen privat mob, zvala sam ja nju odmah jučer, i ona je tamo odmah zvala da ću doć, dopisivale smo se i jutros, sve zna, ništa ne možemo do sutra, nema doktora, jbn nedjelja. Ona je na kongresu do čet. 
    Ana_ pa utrogestan mi je puno teže stavljati nego Cyclogest, da, ali stavljam s kirurškim rukavicama, pa ne vjerujem da je do toga. Bude mi problem sam ulaz u rodnicu, pa kad uđem onda sve ok. Mene psihički ubija kad vidim krv, a nitko ništa ne govori i ne zna. Da nisu u stanju napravit vaginalni uzv da jasno vide stanje svega, da se to mora čekat do sutra.. evo zašto sam htjela Podobnik.. platiš uslugu, dobiješ uslugu. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

lea25
    29. Lipanj 2025. 12:44

Nikita strašno mi je zao. 
    Obzirom da sam i sama vidjela krv, od tog su mi jednom rekla da ne znaju sto je pa samo napisali vaginalna sukrvica, razumijem te. Probaj dok si tamo ležati na lijevom boku i nipošto ne mjenjaj terapiju, nastavi s utrogestanom. Meni su zbog krvarenja rekli da se terapija pogotovo u kritičnim trenucima ne dira, i vjerojatno onaj koji ti je to propisao zna zašto i sto je najbolje za tebe. 
    To sto je srećom sa bebom sve ok vjerojatno može značiti nagli rast bebe koja se širi, a sve prethodne operacije tijelo još pamti. Smiri se koliko možeš da beba ne osjeti, osim terapije tako joj jedino možeš konkretno pomoći, da zna da je mama tu. Svjesna sam straha, ali tako sam ja gurala kroz krv, bojim se svakog odlaska u wc… budi hrabra 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.