Jbte mi u Zadru gledamo tu Petrovu kao ono instituciju , pa cak bi kod nas dobila uzv… ne mozes vjerovati kako se igraju sa tudjim zivotima
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Jbte mi u Zadru gledamo tu Petrovu kao ono instituciju , pa cak bi kod nas dobila uzv… ne mozes vjerovati kako se igraju sa tudjim zivotima
I ja baš gledam da sam puuuuuuno bolju brigu od doktora i sestara imala u Sisku u bolnici.
Nisu mi mogli raditi CTG sa 10tt pa su me slali na UZV svaki drugi dan da bar preko trbuha da vide što se dešava sa bebačem.
Stvarno više ne znaš di ići roditi.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Osim ako nemaš neku vezu u bolnici pa da ti onda bude ok.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Ovakva je politika, barem vikendom: na hitnoj dolje ne rade uopće vag uzv (iako sam bila na 5+3 kad sam se ogrebala i krvarila zbog Clexana i tad su normalno me primili i gledali vaginalno) ali ne primaju trudnice iznad 15+6 nego nas vode gore u rađaonu. Tamo “hitna” nema vag uzv, nego abdominalni koji su mi napravili, da vide bebu, puste otkucaje i uzmu mjere. Pregled su napravili vaginalno sa spekulom, odnosno metalnim onim špatulama, i rukom mi je pipala cerviks, utvrdila da je zatvoren. To je sve kaj mogu gore, a tu dolje na odjelu dežurni doktor veli da danas samo gledaju hitne, a ja to valjda nisam. Koji k onda tu radim? Realno, onda sam trebala doma ići jučer i doći u pon. Sve skupa nevjerojatno. Doktor u večernjoj viziti mi se nije obratio, znači niti jednu jedinu riječ, sestra mu veli “to je ta i ta, krvarenje 18 tt”, on samo njoj odgovori “dobro” i ode. Odlična komunikacija. 😬 Zato sam ja još u doba agonije s endo prestala ići na hitnu jer sam već imala svoj sistem borbe s endo napadima. Ono što mi se definitivno iskristaliziralo sinoć vidjevši gore kako sve funkcionira, ja idem na CR.
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ovakva je politika, barem vikendom: na hitnoj dolje ne rade uopće vag uzv (iako sam bila na 5+3 kad sam se ogrebala i krvarila zbog Clexana i tad su normalno me primili i gledali vaginalno) ali ne primaju trudnice iznad 15+6 nego nas vode gore u rađaonu. Tamo “hitna” nema vag uzv, nego abdominalni koji su mi napravili, da vide bebu, puste otkucaje i uzmu mjere. Pregled su napravili vaginalno sa spekulom, odnosno metalnim onim špatulama, i rukom mi je pipala cerviks, utvrdila da je zatvoren. To je sve kaj mogu gore, a tu dolje na odjelu dežurni doktor veli da danas samo gledaju hitne, a ja to valjda nisam. Koji k onda tu radim? Realno, onda sam trebala doma ići jučer i doći u pon. Sve skupa nevjerojatno. Doktor u večernjoj viziti mi se nije obratio, znači niti jednu jedinu riječ, sestra mu veli “to je ta i ta, krvarenje 18 tt”, on samo njoj odgovori “dobro” i ode. Odlična komunikacija. 😬 Zato sam ja još u doba agonije s endo prestala ići na hitnu jer sam već imala svoj sistem borbe s endo napadima. Ono što mi se definitivno iskristaliziralo sinoć vidjevši gore kako sve funkcionira, ja idem na CR.
Ajme kad se sjetim onog doba odlazaka na hitnu zbog endo, jednom me je hitna dovezla u besvjesnom stanju jer su me bolovi srusili skroz i kad sam dosla sebi dobila inekcije sam opet pala u nesvjest i kaze doktorica sad neka te muz odvede na sendvic od prsuta da ti malo digne tlak i otpustila me takvu, hodati nisam mogla.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
To sam spomenula jedne prilike kako se nama koji smo dalje, u ruralnijim sredinama ta famozna Petrova čini kao tvornica beba, gdje je sve savršeno bez nekog razloga, nego to slušaš oduvijek. Nažalost krv u trudnoći nije dovoljno shvaćena, i mislim da treba misliti i na psihičko zdravlje trudnice, nije sve fizikalija, sve je to jedna cijelina. Napraviš UZV od tri sekunde samo da majci kažeš da je beba dobro. 3 puta sam doživjela krv, i išla sam doma ali tek kad je de vidio da sam pri sebi i dovoljno smirena, do tad pipkanje makar uzaludno samo da se osjetim važnom i hvala im na tome.
Moderna Hrvatska sa zdravstvom iz Kraljevine SHS…
Bit ćete ti i beba dobro, gle kakve si sve dijagnoze i zahvate imala, a tvoj Baby boy je tu. Neće ga sad ovo poremetit u dolasku.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Baš mi je žao Nikkitta da to prolaziš. Kao da nije dovoljan stres kad vidiš krv, a onda još i taj njihov pristup .. nadam se da će brzo stat krvarenje i da si uskoro doma 🙏🏻
Curke, jel ima koja Rh negativna trudnica koja planira primit profilaksu već u trudnoći?
Sortiraj odgovore
Najstariji