Nikkitta, jako mi je žao što prolaziš kroz ovo, drži se i u mislima i molitvama ste mi 🩵
Je li ti opcija otići u neku drugu bolnicu ako nisi zadovoljna? Iako ako sam dobro shvatila u toj si bolnici radi svoje dr koje trenutno nema 😔 to je Petrova?
Nikita sretno i šaljemo dobre vibre.
Možda je bio kakav hematom, pa kako se izlio više se nevidi na UZV. Tako se i meni ono u 4. Mj nije vidio kada sam došla na hitnu. Tek nakon par dana kada se usporilo krvarenje pa se uspjelo skupiti krvi u njemu.
Pretpostavljam da si u Petrovoj, i ne znam što bi rekla za njihovu hitnu (čekala sam bila 2 sata da me neko pregleda dok sam krvarila u 1.T) Ja sam ležala na odjelu od humane u 1. trudnoći i tamo su bolje pazili malo na nas, a bio je i moj doktor koji mi je vodio IVF i trudnoću.
Što se tiče Utrogestana vidi da li možeš nabaviti recept za ove od 100mg pa da ih piješ dok ne prestane krvarenje (samo onda ide 3x dnevno po 2 tablete). Da previše ne prčkaš dolje.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Draga Nikita sva sam protrnula! Nadam se da je bezazleno i da ce stati. Drzi se! Jesu ti mozda spominjali da ti je posteljica nisko? Od toga se moze prokrvarit u ovim tjednima...nadam se da je agonija brzo gotova i da ce sve biti u redu.
Nikkitta mislimo na vas i molimo se za vas 🙏 znam strah od krvarenja jer su mene u 10 tt morali tamponirati da bi uopće mogli napraviti uzv kako je lijevalo iz mene, bitno da je bebica dobro, to je mali borac 💪 što se tiče terapije, kod krvarenja se obično daje 4 tablete Duphastona da se popiju odjednom, ali ja isto ne bih ukidala vaginalni Utrogestan ako krvarenje nije toliko da sve ode van. Tako mi je u prvoj trudnoći savjetovala moja MPO dr
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Nikitaa nadam se da je hematom ili nesto prolazno, javljaj nam kako si, mislimo na tebe 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Negdje sam pročitala da su bebe najkrhkija i najjača stvorenja odjednom. Vjeruj u malog, već ste na pola puta.
IVF cure i one koje žele znati nešto više o tome ili razumjeti nekoga u svojoj blizini tko je to prošao, jedna moja suborkinja iz sobe poslala mi je link web stranice na kojoj je radila, nova je i dijeli mnoge članke, iskustva, usporedbe i IVF vodič. Ja još nisam stigla sve kliknuti, pa nisam sasvim upoznata, ali ostavljam vam link. Možete podijeliti i svoje iskustvo; www.miraculum-ivf.com .
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Hvala cure, puno mi znači svaki vaš post😍❤️. Ja sam odmah popila 4 Duphastona prije odlaska na hitnu, da, tu sam u Petrovoj jer mi gin tu radi i rekla je da tu odem. Sad ću izdržat do sutra, jer mi je eto ona tako savjetovala, zna da želim doma. Opet sam sad morala kakat i opet krv, kad bih barem prestala kakat da se što manje napinjem. 😩Već 2x sam morala kakat zadnja 4h i kad vidim te izljeve, a ne znam od kud su, užasnem. Stavljam vaginalno Utriće 300 mg ujutro i navečer, sestre i doktori pričaju o oralnom uzimanju, ali nitko ništa na kraju ne donese i kao da nitko ne brine niti imam ikakvu terapiju. Sinoć su mi dali injekciju Ketonala protiv kontrakcija i Normabela, a danas ništa. Sama sam sad prije sat vremena tražila Normabel 2 mg jer sam se užasno rasplakala kad me muž nazvao. Sad sam se smirila. Čekam da donese bwatcher jer sad satima se beba ne javlja. Kad bih barem znala da je hematom, bih se smirila, ovako kad je sve neznanje i neizvjesnost, u limbu sam. 🥹🙏🏼🍀
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Spominjali su kao - jel’ vam itko rekao da je posteljica niže? Kao straga je, i u principu je još rano govorit o placenti previji jer se još može dignut i da je zapravo moj nalaz u granicama normale. To je govorio sinoć dežurni kirurg s hitne, mislim si kaj on zna, ne bavi se trudnoćama. Zato isčekujem uzv sutra, vaginalni, jer ga na hitnoj u rađaoni - nemaju.
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Hvala cure, puno mi znači svaki vaš post😍❤️. Ja sam odmah popila 4 Duphastona prije odlaska na hitnu, da, tu sam u Petrovoj jer mi gin tu radi i rekla je da tu odem. Sad ću izdržat do sutra, jer mi je eto ona tako savjetovala, zna da želim doma. Opet sam sad morala kakat i opet krv, kad bih barem prestala kakat da se što manje napinjem. 😩Već 2x sam morala kakat zadnja 4h i kad vidim te izljeve, a ne znam od kud su, užasnem. Stavljam vaginalno Utriće 300 mg ujutro i navečer, sestre i doktori pričaju o oralnom uzimanju, ali nitko ništa na kraju ne donese i kao da nitko ne brine niti imam ikakvu terapiju. Sinoć su mi dali injekciju Ketonala protiv kontrakcija i Normabela, a danas ništa. Sama sam sad prije sat vremena tražila Normabel 2 mg jer sam se užasno rasplakala kad me muž nazvao. Sad sam se smirila. Čekam da donese bwatcher jer sad satima se beba ne javlja. Kad bih barem znala da je hematom, bih se smirila, ovako kad je sve neznanje i neizvjesnost, u limbu sam. 🥹🙏🏼🍀
Joooj draga Nikkitta, puno puno snage želim. Vjerujem da je ovo agonijaa. Dobro da si rekla da donese baby watcher, i ja bi to napravila. Nadam se da ćeš što prije znati uzrok i da će krvarenje stati!
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nikkitta meni je baš doktor na zadnjem pregledu rekao se oko ovih naših tjedana mogu očekivat krvarenja zbog niže posteljice i da se javim obavezno ako budu, opisivao je to baš kao izljeve krvi. Pa evo možda je stvarno to 🥹 rekao mi je i da se ne bojim ako to vidim, samo da se javim, da on ima uglavnom dobre primjere iz prakse, da izgleda strašno, a bude dobro. Samo prenosim šta je meni rečeno na moj nalaz koji je isto u granicama normale i nema razloga za brigu još, pa evo možda 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji