Spominjali su kao - jel’ vam itko rekao da je posteljica niže? Kao straga je, i u principu je još rano govorit o placenti previji jer se još može dignut i da je zapravo moj nalaz u granicama normale. To je govorio sinoć dežurni kirurg s hitne, mislim si kaj on zna, ne bavi se trudnoćama. Zato isčekujem uzv sutra, vaginalni, jer ga na hitnoj u rađaoni - nemaju.
Jesu ti rekli da se utrogestan moze stavljat i rektalno? Ako bas jako krvaris da si dodatno to ne pogorsas stavljanjem tableta..
Ja sam lezala u petrovoj zbog serklaza i da privatno ne vodim kod Zlopase vjeruj mi da nikad ne bi isla tamo..
Da, praksa im je samo ujutro pregledat dal beba ima otkucaje i to su jos tak nestrucne da sam ja promrla par puta kad joj je po par min trebalo da nade otkucaje..
O uzv na hitnoj bolje da ne pricam, zadnji put su mi rekli da vide samo jednu nogu da beba ima.. onak wtf!?
A o vaginalnom pregledu na nekom kome je odraden serklaz bolje da ne pricam jer te bolove nemogu nikome opisat nakon takvog pregleda..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Moje drugo krvarenje je bilo zbog hematoma + niske posteljice preko ušća. Dežurni je rekao da će se posteljica dignuti jer je tad bilo rano za govoriti o previji, ali na kraju je zato išla krv jer je hematom otišao tek nakon 2mjeseca. Za bebu ne brini, rano je da ti se stalno javlja i da te osjeti preko trbuha svaki put pa uzvrati. Možda je dobro sto ti se prazne crijeva, meni su osobno uveli dosta magnezija zbog toga da se ne napinjem previše na wcu. Ne odustaj od svoje terapije, mogu samo dodavati, nikako oduzimati.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
U principu kada je svjeze krvarenje se ne preporuca vaginalno nego rektalno stavljat vaginaleru, meni je to bila preporuka kad sam imala hematom, s time da ja koristim Cyclogest. Osobe koje koriste Utrogestan ga dobiju u tabletama umjesto vaginaleta.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Nikkitta Drži se, ne mogu ni zamisliti kako ti je, ali vjerujem da ce biti sve ok.
Javi kako prodje UZV sutra, a mi svi molimo za tebe i bebaca🙏🏼💙
Draga Nikita, drži se! Vidim da si prošla puno toga i izvuci snagu sad kad najviše treba.
U našim ste molitvama 💞
Misli sad samo na svoju bebu i probaj misliti dobro, ne daj se negativnim mislima.
Možeš ti to💪🏼
👫💞 35/39
AIH- 27.1.2025.-11 js/ICSI 7...5...1(5+)
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸🩷
🩷21.10.2025.🩷
Cure grlim vas sve i hvala vam svakoj na svakoj riječi podrške. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Muž mi je došao za vrijeme posjeta i donio između ostalog bw, odmah našli otkucaje. Kad je otišao evo sestre s njihovim bw i curi preko puta mene nisu mogli naći otkucaje 5-6 min, ode po drugi watcher, ne ide, ode po treći i kao ide na meni prvo isprobat, ja sam joj prstom pokazala gdje je i odmah je našla i onda je našla i toj curi. Ali mogu mislit još taj stres, jer ta cura je sinoć došla kad i ja (samo kaj su nju odmah spičili na odjel, a mene ostavili u rađaoni jer nije bilo mjesta na odjelu) njoj je iscurila plodna voda malo. Trudna je 17 tt.
Ja sam sad treći put kakala, mislim da Utrogestan rektalno ima manje smisla trenutno. Krv mi se čini malkice manja ovaj put. Bože molim te. 🙏🏼🍀🥹❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cure grlim vas sve i hvala vam svakoj na svakoj riječi podrške. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Muž mi je došao za vrijeme posjeta i donio između ostalog bw, odmah našli otkucaje. Kad je otišao evo sestre s njihovim bw i curi preko puta mene nisu mogli naći otkucaje 5-6 min, ode po drugi watcher, ne ide, ode po treći i kao ide na meni prvo isprobat, ja sam joj prstom pokazala gdje je i odmah je našla i onda je našla i toj curi. Ali mogu mislit još taj stres, jer ta cura je sinoć došla kad i ja (samo kaj su nju odmah spičili na odjel, a mene ostavili u rađaoni jer nije bilo mjesta na odjelu) njoj je iscurila plodna voda malo. Trudna je 17 tt.
Ja sam sad treći put kakala, mislim da Utrogestan rektalno ima manje smisla trenutno. Krv mi se čini malkice manja ovaj put. Bože molim te. 🙏🏼🍀🥹❤️
Bit će sve ok. Bebica je još tu,to je najvažnije,a to što nisu napravili UZV mi je baš nevjerojatno. Meni su ga radili i 2 puta dnevno dok sam bila na ležanju zbog GUK profila pa mi je nepojmljivo da za ovakve slučajeve ne naprave UZV bar jednom dnevno,pa mogu te spustit na hitnu dolje di je dobar da pogledaju stanje.
Možda ti je krvarenje zbog te niske posteljice,možda kako se pomiče okrzne neku kapilaru i onda bude izljev krvi. Sjećam se da je meni moj gin na zadnjem oregledu rekao ako budem krvarila da obavezno na hitnoj naglasim da je posteljica u čudnom položaju i skroz blizu ušća pa je očito i zbog toga moguće krvarenje i nadat ćemo se da je to u pitanju i da ćeš samo morati strogo mirovati i da izguraš do termina.
Al ovo za UZV mi je baš mindblowing 🫣 ako ništa barem nisi sama koliko god te psihički to čekanje ubija u pojam. Dočekat ćemo nekako jutro i znati više, samo se držite 🤗
Nikkitta jesi na PT1 ili PT2? Na oba ti preko vikenda muz moze doc bilo kad iza vizite ako se s tim slazu cure u sobi..cisto da znas ako neces bit dobro..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Today I’m drowning!”
Nikkittajesi na PT1 ili PT2? Na oba ti preko vikenda muz moze doc bilo kad iza vizite ako se s tim slazu cure u sobi..cisto da znas ako neces bit dobro..
Ovo ako neces bit dobro sam mislila psihicki ako ces se brinut, fizicki vjerujem da cete bit super i ti i bebac
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Today I’m drowning!”
Sortiraj odgovore
Najstariji