Btw, sad sam već zaboravila tko je htio ime Nora, ali se nećka zbog nadimka.... Htjela sam samo reći da bih ja vjerojatno prva zvala svoje dijete Nora-Fora jer bi mi bilo fora, isto kao što sad nekad u zajebanciji promijenim prvo slovo i bude jedno starinsko ime. ugl ne bih se oko toga smarala, meni su nadimci super. Sjećam se jedna žena nije dala da joj dijete zovu po nadimku, ne znam zašto, nije bilo ništa pogrdno i svi koji imaju to ime, imaju taj nadimak. 🤷🏼 A i šta nije Nora Fora bila prije 20ak godina? Današnja djeca neće ni znati za to
Hvalaaaaa za anomaly.
Nemojte se voditi nadimcima, imat će ga svakako, imamo ih svi samo ih možda ne govore ispred nas 😉
Ako se nadimak ne napravi od imena ili prezimena, bude od naočala ili aparatića, težine ili visine, imovinskog stanja. Djeca su okrutna, a neki odrasli nisu zapravo odrasli tako da je nadimak uvijek garantiran.
Jel ima sto u onome muško dijete se prenese, prva trudnoća je kasnije od termina…? Ja se računam od 1.11. u terminu spremna pa kad se dogodi, možda i tjedan ranije jer kad je sve ok bez komplikacija, tjedni mi lete, pogotovo to zadnji, strka, frka, pripreme… u 10 mjesecu planiram imati spremnu torbu u autu…
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Što se tiče računanja trudnoće, ja uvijek kažem u tjednima. Tako mi je ostala navika od 1.T i tako je nekako najtočnije, ko hoće neka si preračunava u mjesece.
Što se tiče imena prvi sin je Oliver (Oli, Loli, Lolač).
A sada je veliki braco izabrao Karlo (dali smo mu da bira između desetak ponuđenih imena). Za njega jedino nemamo nadimka.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Stvarno istina za nadimke. Još ovdje gdje ja živim većinu muških zovu po prezimenima, čak nije nadimak nego samo prezime. Tako da na te stvari je baš teško utjecat, bar kad krenu u školu
Oliver i Karlo su mi prelijepa imena 😍😍
Dove e come acquistare online lo spray nasale Esketamina Spravato per la depressione? (Scrivici is WhatsApp al numero: +31 630-642-573).
Telegram ID: @Georgesalbert1
Email: Onlinepharmaceutical@gmail.com
(Scrivices are WhatsApp al numero: +31 630–642–573)
Iscrizioni a Telegram: https://t.me/+rQybEzVhV3Y1OTI0
Sito web: http://pharmacyregulationeu.website3.me/
http://pharmacyregulationeu.website3.me/gallery
Prokrvarila sam jučer iz vedra neba nakon ustajanja s kauča i kihanja, svježu crvenu čistu krv i ostavili su me u bolnici, gore u rađaoni🥹. Imala sam kasnije navečer i bolove, ali kad sam kakala, smanjili su se. Sve je ok s bebom, plodovom vodom i posteljicom, ali ne znaju zašto krvarenje. Ne vide hematom. Preko noći i jutros nema krvi. Molite za nas. Hvala vam. 🙏🏼🍀❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Prokrvarila sam jučer iz vedra neba nakon ustajanja s kauča i kihanja, svježu crvenu čistu krv i ostavili su me u bolnici, gore u rađaoni🥹. Imala sam kasnije navečer i bolove, ali kad sam kakala, smanjili su se. Sve je ok s bebom, plodovom vodom i posteljicom, ali ne znaju zašto krvarenje. Ne vide hematom. Preko noći i jutros nema krvi. Molite za nas. Hvala vam. 🙏🏼🍀❤️
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
U molitvama ste, drži se i polako ❤️
Žao mi je da prolazis kroz to.
Da te utješim malo, ja sam isto tako prokrvarila u prvoj trudnoći, nikad se nije saznao razlog, a maleni zdrav i prav.
Joj strasno mi je zao Nikkitta, ne mogu ni zamislit kakav si stres prozivjela. Jako je dobar znak da je sve okej i da nema vise tragova krvi, samo neka se tako nastavi. Vjerujem da ce biti sve okej i saljem pozitivnu energiju. Drzi se!
Nikkitta💙 Drži se! Molim za tebe i sigurna sam da će sve biti ok! Želim ti puno snage i strpljenja🙏 Nadam se da je ovo skroz bezazleno i da ćeš nam se brzo javiti sa dobrim vijestima ❤️
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Jako mi je žao, držite se i molimo da sve bude dobro. 🙏🏻💪🏼🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji