Bila na pregledu… nuhani nabor i Nosić uredu. Napravili nifty čekamo kroz idući tjedan bi trebalo biti. Rekao mi je zbog tjelesne težine da je moguće da kažu da ponovimo test? Se netko susreo s time?
Cestitam 🥳
A u kojem si tjednu trudnoce?
Do sad sam samo cula za ponavljanje testa zbog prerane trudnoce 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo i meni konacno javilii,nalaz je dobar cekamo curicu 🥰
Cestitam, evo jos jedne curicee ☺️🥰🥰
Hvalaa vam cure,samo nek nam se nastavi sve dobro da bude.Bas mi je pao kamen sa srca,mislila sam da je decko gledajuci simptome,ali je curica.Samo da sve bude uredu jedva cekam da je upoznam🥰🥰🥰
Zanima me samo zenice koje su se porodile na caraki,da li ste cekali 2 godine ili ste prije ponovo zatrudnile
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Hvalaa vam cure,samo nek nam se nastavi sve dobro da bude.Bas mi je pao kamen sa srca,mislila sam da je decko gledajuci simptome,ali je curica.Samo da sve bude uredu jedva cekam da je upoznam🥰🥰🥰
Zanima me samo zenice koje su se porodile na caraki,da li ste cekali 2 godine ili ste prije ponovo zatrudnile
Doslovno u ciklusu kada je beba navršila godinu ostala trudna tako da će razlika biti godinu i 9mj 🙈 čestitke na curki 🥰🥰
Doslovno u ciklusu kada je beba navršila godinu ostala trudna tako da će razlika biti godinu i 9mj 🙈 čestitke na curki 🥰🥰
No da naglasim,neplanirano. Šokirali smo se,još uvijek dolazimo sebi a saznali smo prije 2,5 tjedna
Meni su u Vinogradskoj savjetovali 3 godine..tako smo i napravili... pauza tri godine...ali, zadnjih mjesec dana sam morala ležati na odjelu...pazili su me🤗
Cure, čestitam svima na dobrim pregledima te želim dobrodošlicu novim curama! 😊
Amiiinna toliko mi je drago da si dobila rezultate i da je sve u redu. Čestitam na curici! 🫶🏼
Ja sam iskreno već toliko nestrpljiva i ne znam koliko još moram čekati na rezultate nipta koji sam radila prošli pon, već sam danas zvala gin da pitam jesu li možda došli. 🫣
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Bila na pregledu… nuhani nabor i Nosić uredu. Napravili nifty čekamo kroz idući tjedan bi trebalo biti. Rekao mi je zbog tjelesne težine da je moguće da kažu da ponovimo test? Se netko susreo s time?
Cestitam 🥳
A u kojem si tjednu trudnoce?
Do sad sam samo cula za ponavljanje testa zbog prerane trudnoce 🤷♀️
11+4sam danas... tako mi je rekao da nekad to bude zbog volumena krvi... nadam se da neće biti 😂
Curkee, cestitam na super pregledima, tako mi je drago!!🥰🥰
Amina super za curicu🩷
Mene zanima je li moguce da bebi nesto bude od naglog i jakog stresa? Danas sam dozivjela bas stresnu situaciju i samo se nadam da ce s bebom sve biti okej..Odmah me pocne presjecati u trbuhu🥹
Amina čestitam jako mi je drago ✨️🎀🎀🎀 zelim svima uredne nalaze i preglede ✨️
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
08/25 Baby A 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji