Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna
    12. Ožujak 2025. 14:56

Evo i meni konacno javilii,nalaz je dobar cekamo curicu 🥰

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Anica88
    12. Ožujak 2025. 15:00

amiiinna

Cestitam 🥳

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Maka15
    12. Ožujak 2025. 15:49

Bila na pregledu... nuhani nabor i Nosić uredu. Napravili nifty čekamo kroz idući tjedan bi trebalo biti. Rekao mi je zbog tjelesne težine da je moguće da kažu da ponovimo test? Se netko susreo s time?

beba2025❤
    12. Ožujak 2025. 16:05

Aminnaa, čestitke 🥳 
    Maka15,super za nalaz🥰

Anica88
    12. Ožujak 2025. 16:32

Maka15

Bila na pregledu… nuhani nabor i Nosić uredu. Napravili nifty čekamo kroz idući tjedan bi trebalo biti. Rekao mi je zbog tjelesne težine da je moguće da kažu da ponovimo test? Se netko susreo s time?

Cestitam 🥳

A u kojem si tjednu trudnoce?

Do sad sam samo cula za ponavljanje testa zbog prerane trudnoce 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• crox
    12. Ožujak 2025. 16:34

amiiinna

Cestitam, evo jos jedne curicee ☺️🥰🥰

• amiiinna
    12. Ožujak 2025. 16:44

Hvalaa vam cure,samo nek nam se nastavi sve dobro da bude.Bas mi je pao kamen sa srca,mislila sam da je decko gledajuci simptome,ali je curica.Samo da sve bude uredu jedva cekam da je upoznam🥰🥰🥰

Zanima me samo zenice koje su se porodile na caraki,da li ste cekali 2 godine ili ste prije ponovo zatrudnile

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• Regina
    12. Ožujak 2025. 16:53

amiiinna

Hvalaa vam cure,samo nek nam se nastavi sve dobro da bude.Bas mi je pao kamen sa srca,mislila sam da je decko gledajuci simptome,ali je curica.Samo da sve bude uredu jedva cekam da je upoznam🥰🥰🥰

Zanima me samo zenice koje su se porodile na caraki,da li ste cekali 2 godine ili ste prije ponovo zatrudnile

Doslovno u ciklusu kada je beba navršila godinu ostala trudna tako da će razlika biti godinu i 9mj 🙈 čestitke na curki 🥰🥰

• Regina
    12. Ožujak 2025. 16:54

Regina

amiiinna

Doslovno u ciklusu kada je beba navršila godinu ostala trudna tako da će razlika biti godinu i 9mj 🙈 čestitke na curki 🥰🥰

No da naglasim,neplanirano. Šokirali smo se,još uvijek dolazimo sebi a saznali smo prije 2,5 tjedna

beba2025❤
    12. Ožujak 2025. 17:15

amiiinna

Meni su u Vinogradskoj savjetovali 3 godine..tako smo i napravili... pauza tri godine...ali, zadnjih mjesec dana sam morala ležati na odjelu...pazili su me🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.