Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maravillosa
    13. Ožujak 2025. 08:00

Marina98

Drage ženne, dobro jutro i sretan dan žena svima!

Nova sam na forumu. Upravo danas sam dobila par pozitivnih testova ☺️.

Naime, odmah sam se uključila u grupu, jer sam se nedavno doselila u Sesvete i još nemam ginekologa ovdje. Nekako, nisam mislila da ću biti te sreće da će mi već trebati. Zato se javljam ovdje, u nadi da ima netko iz tog područja ili okolice, tko bi mi mogao preporučiti dobrog ginekologa. Imate li nekoga za preporučiti? 🙂

Ja idem kod dr.Čukelja, ovo je 3. trudnoća koju mi prati i prezadovoljna sam. Star je i pred penziju, ali ima puno iskustva. Ne priča puno, ali zna što radi. 

Zamia
    13. Ožujak 2025. 08:28

Regina

beba2025❤

Regina

Imam nekako osjećaj da sam zadnja ovdje u redu za prvi pregled 😅

U kojem si ti sad tjednu?☺️

evo danas sam 6+6. Previ pregled na 8+3 kako sam računala,a u prvoj trudnoći je bio na 5+6 prvi 🙈

Proletiti ce to jos maloo, tako sam se ja osjecala da moj nikad nece doc svi su vec bili na prvim pregledima, ali taj s 8 tjedana je tako lijepi pregled beba se vec jasno vidi, srčeko se cuje bit ce to jedan bas lijepi pregled 🥰🥰

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Regina
    13. Ožujak 2025. 08:49

Vesca

Čestitam na curki
    Kod mene nuhalni savršen, a kaže i da mu se sve drugo čini stvarno super pa sam sretna.

Meni su rekli da je preporuka između dva poroda imati dvije godine. Dakle, u redu je ostati trudna ranije, ali bi bilo super da su dvije godine od poroda do poroda. Bio to ponovno carski ili prirodno. Iako ne znam puno slučajeva VBAC-a. Vi? Ja se nekako pomirila s tim da će opet biti carski

Ja sam mužu rekla da bude spreman biti s malenom par dana 0-24 jer će vjerojatno ovaj put biti sve isplanirano i znat ću nadam se točan dan jer sam zadnji put doslovno došla na patologiju i donijela sestra za 5min papire da potpišem suglasnost kaže sutra si zapisana na ploči za carski rez i to je bilo to. Mislim,meni je to dobro došlo jer nisam imala vremena za razmišljanje i razviti neki strah,ali generalno je super sve bilo. Sada sam 99% sigurna da me opet čeka carski,no na moju dijagnozu koja može biti opasna za vaginalni porod je to nekako meni i bolje. Lako za mene,bitno da beba nema nikakve posljedice i komplikacije nakon poroda

• Regina
    13. Ožujak 2025. 08:51

Zamia

Regina

beba2025❤

Regina

evo danas sam 6+6. Previ pregled na 8+3 kako sam računala,a u prvoj trudnoći je bio na 5+6 prvi 🙈

Proletiti ce to jos maloo, tako sam se ja osjecala da moj nikad nece doc svi su vec bili na prvim pregledima, ali taj s 8 tjedana je tako lijepi pregled beba se vec jasno vidi, srčeko se cuje bit ce to jedan bas lijepi pregled 🥰🥰

Joj to sam si baš razmišljala kako je to pregled gdje doslovno znaš da je ili sve do tada dobro ili nije i jednostavno nema onog straha dok čekaš da prokuca srce pa je s te strane lakše,al dočekati to je malo teško moram priznati jer sam po prirodi nestrpljiva,iako s todlerom vrijeme prolazi puno brže. Plus još radim tako da..mogu si samo misliti koliko bi mi bili dugi dani da ne radim 🙈🙈

Anica88
    13. Ožujak 2025. 08:56

Bolje sto kasnije taj prvi pregled, da bude sto manje vaginalnih ultrazvuka, to mi je bas muka…
    A kad krenu mucnine, znam da je beba ok…
    Meni vrijeme puno brze leti sad nego u prvoj trudnoci, makar mi je svaki dan isti… stalno nesto oko bebe pa kuhaj, cisti, setnja, ducan i dani lete

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    13. Ožujak 2025. 08:57

Ide li netko ovaj vikend na sajam mama, beba i trudnica?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

beba2025❤
    13. Ožujak 2025. 09:04

Regina

beba2025❤

Regina

Mene je naručio na 6+5.... nadam se da će se vidjeti srčeko🩵 sretno 🩵 

Anica88
    13. Ožujak 2025. 09:05

Cure koje cete imati malu razliku izmedju djece, kako planirate izorganizirati spavanje dok dodje beba? Da li cete u spavacoj imati 2 krevetica ili ce starije dijete ici u svoju sobu?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Vesca
    13. Ožujak 2025. 09:42

Anica88

Bolje sto kasnije taj prvi pregled, da bude sto manje vaginalnih ultrazvuka, to mi je bas muka…
    A kad krenu mucnine, znam da je beba ok…
    Meni vrijeme puno brze leti sad nego u prvoj trudnoci, makar mi je svaki dan isti… stalno nesto oko bebe pa kuhaj, cisti, setnja, ducan i dani lete

Ajme toliko vrijeme leti.... Ono što mi je žao je što nemam istu euforiju ko u prvoj trudnoći. E onda sam svaki dan na aplikaciji gledala što ima novog s bebom, istraživala opremu koja mi treba, ma ono baš slatko iščekivanje. Sad se jedva sjetim koji TT sam  nije da se ne veselimo, ali stvarno ne stignemo toliko uživati. Nekako si još nisam ni sasvim osvijestila da sam trudna....
    Ostavit ću oboje djece s nama u sobi. Ritam spavanja bebe sigurno neće biti po PS-u kao s prvom, ali tako je kako je.... Očekujem kaos prvih mjeseci. Ono što je dobro je što toddleri nauče spavati kroz tu buku plakanja. Sestra je imala baš malenu razliku i toddler je brzo prihvatio buku i nije mu smetala za spavanje.,...nadam se istom 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Regina
    13. Ožujak 2025. 10:26

Anica88

Cure koje cete imati malu razliku izmedju djece, kako planirate izorganizirati spavanje dok dodje beba? Da li cete u spavacoj imati 2 krevetica ili ce starije dijete ici u svoju sobu?

Obzirom da malena doslovno odspava sat vremena u kreveticu zadnjih mjesec dana i inzistira na spavanju u krevetu do jutra,plan je na ljeto seljenje u njenu sobu. Uzet cu krevet na kat i ona ce za pocetak biti dolje,a kada druga beba poraste ce ona na kat..tako je za sada neki prvi plan. Ako nista,bar nece biti problema s privikavanjem na spavanje u krevetu,a gdje spava-svejedno joj je dok je mrak i ima pusten sum 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.