Pa nisam jos nikome, znaju mama i sestra i to je to, razmisljam je li pravo vrijeme reci i ostalima.
A kako se ti osjećaš? Radila si i onaj test jel da? Prošla 12 tjedana.. mislim da je najbolje da poslušaš sebe tj svoj unutarnji glas 😁
Pa da, test je uredan, sve je u redu, osjecam se kako kada, danas me mucnine ubise i zgaravica, i glavobolja, ne mogu da ustanem iz kreveta. Ali generalno sam ok i mislim da je vrijeme da saopcimo prijateljima, pogotovo jer se stomak pocinje vidjeti, stare hlace vise ne mogu da zakopcam.
A i rekli smo sinu, on ce se izbrbljati na sve strane. 😩
Moj je izbrbljao susjedama da mama nosi bebu i to na pogrebu 🤦🏽♀️
🤣🤣🤣🤣
Mi smo prije par dana izlazili s prijateljima i nekako smo uspjeli da mu zaprijetimo da ne govori, i nije rekao. Htjeli smo bas da ga testiramo. A mislim svakako cemo objaviti najblizima sljedeceg tjedna, u ponedjeljak imam pregled i ekspertni ultrazvuk nadam se da ce to sve biti ok.
U medjuvremenu jos dva puta sam imala kao svijetlo roze krv u tragovima i nakon toga sutradan smedji iscjedak i to stane. Smanjila sam heparin i izbacila Aspirin, pa ne znam iz kog se razloga i dalje javlja, mozda dok se malo jos ne ustabili sve.
Jedva cekam da mi smanji Utrogestan i nadam se da hoce u ponedjeljak.
.. oprosti što upadam…ali,da li ti curi krv iz nosa ?
..meni je rekao da pijem Andol za početak i stalno mi nos krvari..
A vrlo moguce da ti je samo od povecane prokrvljenosti organizma jer u trudnoci generalno je takvo stanje, mislim da se nemas sta brinuti.
Cure ja sam ispustila info za kombinirani probir ne moram
biti na taste jel tako?
Nemoras bit nataste..
Ovisi di radis, meni su nalazi za kombinirati dosli iz petrove za tri dana..
Sretno 😊
Hej,za koliko su te u Petrovoj naručili za kombinirani? Ja ću vjerojatno MORATI opet raditi neki NIPT a već razmišljam da si ovaj put privatno ne mogu priuštiti kroz idućih mjesec dana pa je druga opcija bolnica pa ako možeš podijeliti info bilo bi super :) i jel ti dođe doktor kojeg oni odrede ili možeš birati kao kad ideš u trudničku? 🙈
biti na taste jel tako?
Nemoras bit nataste..
Sretno 😊
Hej,za koliko su te u Petrovoj naručili za kombinirani? Ja ću vjerojatno MORATI opet raditi neki NIPT a već razmišljam da si ovaj put privatno ne mogu priuštiti kroz idućih mjesec dana pa je druga opcija bolnica pa ako možeš podijeliti info bilo bi super :) i jel ti dođe doktor kojeg oni odrede ili možeš birati kao kad ideš u trudničku? 🙈
Veritasov nipt mozes napravit na rate, placa ti se preko uplatnice..
a u petrovoj ti uzv radi ili Zlopasa ili ona plava doktorica (jako je dobra) jer su oni nesto (nemoze to svaki doktor odradit tamo).
Zlopasa ti je tamo samo srijedom na uzv i njega ti svakako preporucujem.
Ali postoji sansa da ces ga malo duze cekat jer on ujutro obavlja operacije ako ima i vizitu. (Iza 9 svakako dolazi dole), i moras se narucit.. mozes uvijek rec kod koga hoces.
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
biti na taste jel tako?
Nemoras bit nataste..
Sretno 😊
Veritasov nipt mozes napravit na rate, placa ti se preko uplatnice..
a u petrovoj ti uzv radi ili Zlopasa ili ona plava doktorica (jako je dobra) jer su oni nesto (nemoze to svaki doktor odradit tamo).
Zlopasa ti je tamo samo srijedom na uzv i njega ti svakako preporucujem.
Ali postoji sansa da ces ga malo duze cekat jer on ujutro obavlja operacije ako ima i vizitu. (Iza 9 svakako dolazi dole), i moras se narucit.. mozes uvijek rec kod koga hoces.
Hvala! Zlopaša mi je i u zadnjoj trudnoći rekao da jednostavno ide carski za moje dobro kao i za dobro bebe tako da mi je drago da i on to radi. Ništa vidjet ću onda kad obavim prvi pregled u Petrovoj koliko se dugo čeka za taj probir jer će me doktor sigurno opet forsirati da ga napravim 🙈
Crox,tek sam vam se pridružila i nisam još pohvatala sve..nekako sam se sa strahom i javila...jer je još relativno rano da se veselim,ali nada pobjedi strah☺️
I ja se nadam da je zbog trudnoće,jer ako tako reagiram na Andol,ne znam kako će biti sa Heparinom..njega ću sad prvi put koristiti,ako se trudnoća održi...
Drago mi je da je tebi stalo krvarenje..koliko si sad trudna?🥰
Sad nisam radila te nove nalaze, napravila sam svasta nakon prijašnjih spontanih,baš ću zapisati ,pa pitati...javi ako se sjetiš za svoje nalaze🤍
Pa nisam jos nikome, znaju mama i sestra i to je to, razmisljam je li pravo vrijeme reci i ostalima.
A kako se ti osjećaš? Radila si i onaj test jel da? Prošla 12 tjedana.. mislim da je najbolje da poslušaš sebe tj svoj unutarnji glas 😁
Pa da, test je uredan, sve je u redu, osjecam se kako kada, danas me mucnine ubise i zgaravica, i glavobolja, ne mogu da ustanem iz kreveta. Ali generalno sam ok i mislim da je vrijeme da saopcimo prijateljima, pogotovo jer se stomak pocinje vidjeti, stare hlace vise ne mogu da zakopcam.
A i rekli smo sinu, on ce se izbrbljati na sve strane. 😩
Moj je izbrbljao susjedama da mama nosi bebu i to na pogrebu 🤦🏽♀️
🤣🤣🤣🤣
Mi smo prije par dana izlazili s prijateljima i nekako smo uspjeli da mu zaprijetimo da ne govori, i nije rekao. Htjeli smo bas da ga testiramo. A mislim svakako cemo objaviti najblizima sljedeceg tjedna, u ponedjeljak imam pregled i ekspertni ultrazvuk nadam se da ce to sve biti ok.
U medjuvremenu jos dva puta sam imala kao svijetlo roze krv u tragovima i nakon toga sutradan smedji iscjedak i to stane. Smanjila sam heparin i izbacila Aspirin, pa ne znam iz kog se razloga i dalje javlja, mozda dok se malo jos ne ustabili sve.
Jedva cekam da mi smanji Utrogestan i nadam se da hoce u ponedjeljak.
Držim fige 😊
Valentino 4y🩵
Evo i mene s uzv, kazu sve super nos, kralježnica, nuhalni nabor sve dobro… jedino po mjerama 12+4 a po datumu sam danas 12+1
Nalaz krvi unutar 2 tjedna tek, kod nas bome imaju vremena 😅😅
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Evo i mene s uzv, kazu sve super nos, kralježnica, nuhalni nabor sve dobro… jedino po mjerama 12+4 a po datumu sam danas 12+1
Super je to. Ja se sjećam moja mala je na tom uzv-u mjerila 12+5 a ja bila 12+2 tako da ovisi i kako se u trenutku okrene i namjesti da ih izmjere i izvažu 🙈 koji si radila? Nifty ili? Meni je nifty došao rezultat za 6 radnih dana iako se ubacio i vikend tu između,ali dobro,najbitnije je da bude sve low risk. Saznat ćete odmah i spol ili nisi to htjela?
Super je to. Ja se sjećam moja mala je na tom uzv-u mjerila 12+5 a ja bila 12+2 tako da ovisi i kako se u trenutku okrene i namjesti da ih izmjere i izvažu 🙈 koji si radila? Nifty ili? Meni je nifty došao rezultat za 6 radnih dana iako se ubacio i vikend tu između,ali dobro,najbitnije je da bude sve low risk. Saznat ćete odmah i spol ili nisi to htjela?
Ja sam radila kombinirani probir bas u bolnici kod njega se ne sazna spol nazalost :/
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Bok svima,
Evo da se i ja javim s novostima.
Upravo sam se narucila za test panorama, 27.3. Tad cu biti 10+1.
Ne zelim ici na kombinirani probir, zelim sto prije saznati spol i biti sigurna da je beba zdrava.
Kombinirani probir bi u mom slucaju bio visok rizik vec zbog mojih godina…
Meni su nocas krenule jace mucnine 😔 na srecu jos nije bilo povracanja. Samo neka tako i ostane 🤞🤞🤞
Iducih tjedan dana ce mi vjerojatno svaki dan biti sve vise i vise zlo jer hormoni su jos u fazi rasta
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji