Cure koje su saznale spol čestitam na curicama 🩷
Kod nas ce razlika biti točno 2 godine i planiramo da starija ide u svoju sobu, malo ranije da ne bude da se seli zbog bebe i da se privikne dok beba dodje.

11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
04/25 missed ab
Cure koje cete imati malu razliku izmedju djece, kako planirate izorganizirati spavanje dok dodje beba? Da li cete u spavacoj imati 2 krevetica ili ce starije dijete ici u svoju sobu?
Obzirom da malena doslovno odspava sat vremena u kreveticu zadnjih mjesec dana i inzistira na spavanju u krevetu do jutra,plan je na ljeto seljenje u njenu sobu. Uzet cu krevet na kat i ona ce za pocetak biti dolje,a kada druga beba poraste ce ona na kat..tako je za sada neki prvi plan. Ako nista,bar nece biti problema s privikavanjem na spavanje u krevetu,a gdje spava-svejedno joj je dok je mrak i ima pusten sum 😂😂
Koliko ce biti stara kada cete je staviti u drugu sobu?
I mi smo s istim planom kupili krevete na kat
Pa obzirom da planiram to sve oko 6,7mj onda ce biti godinu i pol i taman 3mj imamo vremena privikavanja dok se druga beba rodi da ne bi povezala kako je “istjerana” sad jer je dosao braco ili seka. A i sestra mi je rekla ako bude manja razlika da tako napravim jer im je lakse prihvatiti tako malima nego kada vec porastu i budemo svi zajedno u sobi,a inace je teta u vrticu i ima dvoje djece kod kojih je razlika bila nepune 2god i isto je tako stariju selila s godinu i pol i privikavanje je proslo bez problema dok je rodila drugo dijete 😊

Imam nekako osjećaj da sam zadnja ovdje u redu za prvi pregled 😅
U kojem si ti sad tjednu?☺️
evo danas sam 6+6. Previ pregled na 8+3 kako sam računala,a u prvoj trudnoći je bio na 5+6 prvi 🙈
Mene je naručio na 6+5…. nadam se da će se vidjeti srčeko🩵 sretno 🩵
Ooo to je za tjedan i nesto sitno,opet si prije mene na redu. Bit ce srceko i kod tebe i kod mene 🥰🥰
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Bit će🥰🥰🥰🥰🥰🥰
I kod nas ce biti razlika 2 god i 2 mjeseca, a spava s nama u krevetu sad vec skoro pa godinu, i nije neki spavac, budi se nocu idalje iz kojekakvih poznatih i nepoznatih razloga, ali nam je isto u planu da je odvojimo na ljeto, oko drugog rodjendana a nakon te zadnje regresije. Ali sta ce biti od toga obzirom da nije idealan spavac i hocu li to moci podnijeti i hodati iz sobe u sobu, ostaje da vidimo. Alternativa je svi zajedno uz bijeli sum i nadat se najboljem 🤷♀️ Eventualno muz s njom u drugoj sobi, mada u toku noci iskljucivo trazi mene ali joj nije problem s njim zaspati 🤷♀️ Budemo vidjeli.

11dpo 22.11.2022 prvi ➕
I kod nas ce biti razlika 2 god i 2 mjeseca, a spava s nama u krevetu sad vec skoro pa godinu, i nije neki spavac, budi se nocu idalje iz kojekakvih poznatih i nepoznatih razloga, ali nam je isto u planu da je odvojimo na ljeto, oko drugog rodjendana a nakon te zadnje regresije. Ali sta ce biti od toga obzirom da nije idealan spavac i hocu li to moci podnijeti i hodati iz sobe u sobu, ostaje da vidimo. Alternativa je svi zajedno uz bijeli sum i nadat se najboljem 🤷♀️ Eventualno muz s njom u drugoj sobi, mada u toku noci iskljucivo trazi mene ali joj nije problem s njim zaspati 🤷♀️ Budemo vidjeli.
Da,moja nece spavati u kinderbetu kada se prvi put probudi i onda ju se uspava i stavi u krevet,samo podignemo ogradu i to je to,nema je do jutra,jedino ovih dana imamo rusvaj nocu. Evo nocas je bilo slabo spavanje jer nam izlaze gornje i donje cetvorke,a nisam bas za to da joj svaku vecer dajem sirup iako su mi na hitnoj savjetovali da dam ako su toliko jaki bolovi da smo cijelu noc budni vise nego spavamo,ali nekako smo nocas izgurali pa ako se veceras ponovi dat cu joj sirup za bolove opet. Otkad su prvi izbijali bez sirupa ne prode nijedno izbijanje bar jednu ili dvije noci koji je to plac cijelu noc i nije sto nas iscrpi nego je ona sva nikakva i samo ude u krug premora pa se jedva vratimo na ritam cjelonocnog spavanja,a bas spava po 10-12 sati u komacu bez ikakvih problema

Cure evo danas sam dobila rezultate nipta, nizak rizik i stiže još jedna curica! 😊

👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Cure evo danas sam dobila rezultate nipta, nizak rizik i stiže još jedna curica! 😊
Čestitam

Divnooo😍 cestitkeee na curkiii 🎀💗

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji