Imam nekako osjećaj da sam zadnja ovdje u redu za prvi pregled 😅
U kojem si ti sad tjednu?☺️
evo danas sam 6+6. Previ pregled na 8+3 kako sam računala,a u prvoj trudnoći je bio na 5+6 prvi 🙈
Mene je naručio na 6+5…. nadam se da će se vidjeti srčeko🩵 sretno 🩵
Ooo to je za tjedan i nesto sitno,opet si prije mene na redu. Bit ce srceko i kod tebe i kod mene 🥰🥰
Bok cure!
Nisam se dugo javila, nisam vas zaboravila, čitala sam vas s vremena na vrijeme, ali kako s poslom i jednim toddlerom ne stižem ni mrdnuti, niti evo napisati nešto ovdje.. ali našla vremena napokon!
Uglavnom sa mnom i bebicom je sve u redu, službeno sam u drugom mjesečju(14.tjedan) pa mi je lakše malo, Panorama je došla nizak rizik i dolazi na curica
Na prošlom pregledu odradila provjeru nuhalnog i sve je super, kaže nema potrebe za kombiniranim jer sam radila Panoramu, kontrola mi je za 3 tjedna :)
Čestitam u međuvremenu na bebicama i dobrim rezultatima!
Bolje sto kasnije taj prvi pregled, da bude sto manje vaginalnih ultrazvuka, to mi je bas muka…
A kad krenu mucnine, znam da je beba ok…
Meni vrijeme puno brze leti sad nego u prvoj trudnoci, makar mi je svaki dan isti… stalno nesto oko bebe pa kuhaj, cisti, setnja, ducan i dani lete
Ajme toliko vrijeme leti…. Ono što mi je žao je što nemam istu euforiju ko u prvoj trudnoći. E onda sam svaki dan na aplikaciji gledala što ima novog s bebom, istraživala opremu koja mi treba, ma ono baš slatko iščekivanje. Sad se jedva sjetim koji TT samnije da se ne veselimo, ali stvarno ne stignemo toliko uživati. Nekako si još nisam ni sasvim osvijestila da sam trudna….
Ostavit ću oboje djece s nama u sobi. Ritam spavanja bebe sigurno neće biti po PS-u kao s prvom, ali tako je kako je…. Očekujem kaos prvih mjeseci. Ono što je dobro je što toddleri nauče spavati kroz tu buku plakanja. Sestra je imala baš malenu razliku i toddler je brzo prihvatio buku i nije mu smetala za spavanje.,…nadam se istom
Moja beba ima jako lak san i sve je probudi, a opet mi je premala da ide u drugu sobu 🤦♀️
A budi se nocu cesce od novorodjencadi. Mozda se barem druga beba uz nju nauci cvrsce spavati 🤞
Nisam bas pametna oko toga… imamo i opciju da muz sa starijom ode u drugu sobu, ali ako se ona nastavi buditi svakih sat vremena, on nece moci funkcionirati na poslu
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure koje cete imati malu razliku izmedju djece, kako planirate izorganizirati spavanje dok dodje beba? Da li cete u spavacoj imati 2 krevetica ili ce starije dijete ici u svoju sobu?
Obzirom da malena doslovno odspava sat vremena u kreveticu zadnjih mjesec dana i inzistira na spavanju u krevetu do jutra,plan je na ljeto seljenje u njenu sobu. Uzet cu krevet na kat i ona ce za pocetak biti dolje,a kada druga beba poraste ce ona na kat..tako je za sada neki prvi plan. Ako nista,bar nece biti problema s privikavanjem na spavanje u krevetu,a gdje spava-svejedno joj je dok je mrak i ima pusten sum 😂😂
Koliko ce biti stara kada cete je staviti u drugu sobu?
I mi smo s istim planom kupili krevete na kat
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Bok cure!
Nisam se dugo javila, nisam vas zaboravila, čitala sam vas s vremena na vrijeme, ali kako s poslom i jednim toddlerom ne stižem ni mrdnuti, niti evo napisati nešto ovdje.. ali našla vremena napokon!
Uglavnom sa mnom i bebicom je sve u redu, službeno sam u drugom mjesečju(14.tjedan) pa mi je lakše malo, Panorama je došla nizak rizik i dolazi na curica
Na prošlom pregledu odradila provjeru nuhalnog i sve je super, kaže nema potrebe za kombiniranim jer sam radila Panoramu, kontrola mi je za 3 tjedna :)
Čestitam u međuvremenu na bebicama i dobrim rezultatima!
Cestitam 🎉
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Moja beba ima jako lak san i sve je probudi, a opet mi je premala da ide u drugu sobu 🤦♀️
A budi se nocu cesce od novorodjencadi. Mozda se barem druga beba uz nju nauci cvrsce spavati 🤞
Nisam bas pametna oko toga… imamo i opciju da muz sa starijom ode u drugu sobu, ali ako se ona nastavi buditi svakih sat vremena, on nece moci funkcionirati na poslu
eee to je već prava dilema... moja je velika spavalica od početka pa znam da će se brzo naučiti na bebin plač, ali da je ovako loš spavač ko tvoja isto bi razmišljala o alternativi.... Zapravo je najgore što se budi tako često pa znaš da će muž biti van sebe na poslu Ja sam svom rekla da ćemo svi skupa u sobu za početak, a ako toddlerica prihvati bebina buđenja bez problema da slobodno on nekad ode u drugu sobu da se naspava za posao, ja cu pokušati hendlati oboje. Vidit cemo
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cure koje su saznale spol čestitam na curicama 🩷
Kod nas ce razlika biti točno 2 godine i planiramo da starija ide u svoju sobu, malo ranije da ne bude da se seli zbog bebe i da se privikne dok beba dodje.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Cure koje cete imati malu razliku izmedju djece, kako planirate izorganizirati spavanje dok dodje beba? Da li cete u spavacoj imati 2 krevetica ili ce starije dijete ici u svoju sobu?
Obzirom da malena doslovno odspava sat vremena u kreveticu zadnjih mjesec dana i inzistira na spavanju u krevetu do jutra,plan je na ljeto seljenje u njenu sobu. Uzet cu krevet na kat i ona ce za pocetak biti dolje,a kada druga beba poraste ce ona na kat..tako je za sada neki prvi plan. Ako nista,bar nece biti problema s privikavanjem na spavanje u krevetu,a gdje spava-svejedno joj je dok je mrak i ima pusten sum 😂😂
Koliko ce biti stara kada cete je staviti u drugu sobu?
I mi smo s istim planom kupili krevete na kat
Pa obzirom da planiram to sve oko 6,7mj onda ce biti godinu i pol i taman 3mj imamo vremena privikavanja dok se druga beba rodi da ne bi povezala kako je “istjerana” sad jer je dosao braco ili seka. A i sestra mi je rekla ako bude manja razlika da tako napravim jer im je lakse prihvatiti tako malima nego kada vec porastu i budemo svi zajedno u sobi,a inace je teta u vrticu i ima dvoje djece kod kojih je razlika bila nepune 2god i isto je tako stariju selila s godinu i pol i privikavanje je proslo bez problema dok je rodila drugo dijete 😊
Imam nekako osjećaj da sam zadnja ovdje u redu za prvi pregled 😅
U kojem si ti sad tjednu?☺️
evo danas sam 6+6. Previ pregled na 8+3 kako sam računala,a u prvoj trudnoći je bio na 5+6 prvi 🙈
Mene je naručio na 6+5…. nadam se da će se vidjeti srčeko🩵 sretno 🩵
Ooo to je za tjedan i nesto sitno,opet si prije mene na redu. Bit ce srceko i kod tebe i kod mene 🥰🥰
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Bit će🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji