Cure, čestitam svima na dobrim pregledima te želim dobrodošlicu novim curama! 😊
Amiiinna toliko mi je drago da si dobila rezultate i da je sve u redu. Čestitam na curici! 🫶🏼
Ja sam iskreno već toliko nestrpljiva i ne znam koliko još moram čekati na rezultate nipta koji sam radila prošli pon, već sam danas zvala gin da pitam jesu li možda došli. 🫣
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Bila na pregledu… nuhani nabor i Nosić uredu. Napravili nifty čekamo kroz idući tjedan bi trebalo biti. Rekao mi je zbog tjelesne težine da je moguće da kažu da ponovimo test? Se netko susreo s time?
Cestitam 🥳
A u kojem si tjednu trudnoce?
Do sad sam samo cula za ponavljanje testa zbog prerane trudnoce 🤷♀️
11+4sam danas... tako mi je rekao da nekad to bude zbog volumena krvi... nadam se da neće biti 😂
Curkee, cestitam na super pregledima, tako mi je drago!!🥰🥰
Amina super za curicu🩷
Mene zanima je li moguce da bebi nesto bude od naglog i jakog stresa? Danas sam dozivjela bas stresnu situaciju i samo se nadam da ce s bebom sve biti okej..Odmah me pocne presjecati u trbuhu🥹
Amina čestitam jako mi je drago ✨️🎀🎀🎀 zelim svima uredne nalaze i preglede ✨️
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Curkee, cestitam na super pregledima, tako mi je drago!!🥰🥰
Amina super za curicu🩷
Mene zanima je li moguce da bebi nesto bude od naglog i jakog stresa? Danas sam dozivjela bas stresnu situaciju i samo se nadam da ce s bebom sve biti okej..Odmah me pocne presjecati u trbuhu🥹
U tjednima si dok realno implantacija još traje,pokušaj se izolirati od situacije ili ljudi koliko god možeš jer stres ne može donijeti ništa dobra. Ne kažem da će se nedaj Bože nešto dogoditi jer si doživjela veliki stres,no rizik je veći zbog tjedana u kojima jesi nego da si izašla iz tog kritičnog perioda. Samo se pokušaj izolirati koliko možeš. Ako je beba dobro i ako ti je partner dobro,vjeruj mi-ništa drugo nije vrijedno tvog živciranja ma koliko god to sada okrutno zvučalo. Sada je idealno vrijeme da misliš samo i isključivo na dobro vas troje,a prvotno na dobro te mrvice u buši 🥰
Bila na pregledu… nuhani nabor i Nosić uredu. Napravili nifty čekamo kroz idući tjedan bi trebalo biti. Rekao mi je zbog tjelesne težine da je moguće da kažu da ponovimo test? Se netko susreo s time?
Cestitam 🥳
11+4sam danas… tako mi je rekao da nekad to bude zbog volumena krvi… nadam se da neće biti 😂
Ja sam čula za jedan slučaj ovdje u blizini da je morala ponovno ić dat krv jer nije bilo dovoljno postotka fragmenta iz DNA koji je bio potreban no to nije bilo zbog kila. Nisu uspjeli dokučiti do čega je bilo jer je rađen test u 13TT
Cestitam 🥳
11+4sam danas… tako mi je rekao da nekad to bude zbog volumena krvi… nadam se da neće biti 😂
Ja sam čula za jedan slučaj ovdje u blizini da je morala ponovno ić dat krv jer nije bilo dovoljno postotka fragmenta iz DNA koji je bio potreban no to nije bilo zbog kila. Nisu uspjeli dokučiti do čega je bilo jer je rađen test u 13TT
Tako nešto je i meni rekao... iskreno ja se toliko izbezumim od cijelog pregleda da dobro da ista čujem. Jel opet morala platiti ili?
Cure, čestitam svima na dobrim pregledima te želim dobrodošlicu novim curama! 😊
Amiiinna toliko mi je drago da si dobila rezultate i da je sve u redu. Čestitam na curici! 🫶🏼
Ja sam iskreno već toliko nestrpljiva i ne znam koliko još moram čekati na rezultate nipta koji sam radila prošli pon, već sam danas zvala gin da pitam jesu li možda došli. 🫣
Hvala vam svima,i ja od srca zelim svima dobre preglede i nalaze.💖
Znaci ipak se poslije carskog bas treba dugo cekat
Vjerujem ti,ja sam prosli ponedjeljak radila nifty taj i ceka se kao 10-14 dana,ali eto nakog 9 su javili.To je bas stresno,razumijem te.Ali samo neka dodju dobri rezultati i lakse je odmah.Ja cekam sam da mi dodjem na postu to ce bir sljedece sedmice pa idem svojoj ginek. pa cu vidjet sta dalje
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Cestitam 🥳
Tako nešto je i meni rekao… iskreno ja se toliko izbezumim od cijelog pregleda da dobro da ista čujem. Jel opet morala platiti ili?
Ne sve je bilo na njihov teret jer je to nešto na što se ne može utjecat. Možda je premalo krvi izvađeno ili nešto. Uglavnom samo je došla,dala krv i otišla 😂
amina pa meni su zapravo u Petrovoj rekli da bi bilo dobro da prođe 2 godine između poroda ukoliko ne želim ponovno carski,ali u suštini godinu dana nakon prvog carskog se značajno smanjuju šanse za rizicima poput abrupcije posljedice i sl jer je maternica već zacijelila,a i hormoni su se većinom vratili u normalu,ali naravno sve ovisi o samom izgledu ožiljka na maternici na UZV-u i po tome se savjetuje odgađanje ili se daje zeleno svjetlo. Meni je moj ginekolog rekao kada je malena imala 6mj na pregledu da po izgledu maternice na UZV i samom ožljku po izgledu izvana nema zapreke da bi ostvarila drugu trudnoću da je samo do mene želim li drugi carski ili ne i da su mi šanse za komplikacije iste sada ili to bilo za 2-3 godine jer iznutra na UZV izgleda dobro i s te fizičke strane nema zapreke
Sortiraj odgovore
Najstariji