Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zamia
    12. Ožujak 2025. 20:41

Amiiina cestitke na cuuuurki 🧸🎀💗 bas mi je drago da je sve super!

Ostalim curkama također cestitke na dobrim pregledima!🧡 

Cure koje tek cekaju na svoje preglede zelim sretnooo! 🥰

Samo nek nam se gomilaju dobri pregledi! 😊☺️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Regina
    12. Ožujak 2025. 20:57

Imam nekako osjećaj da sam zadnja ovdje u redu za prvi pregled 😅

beba2025❤
    12. Ožujak 2025. 21:04

Regina

U kojem si ti sad tjednu?☺️

• amiiinna
    13. Ožujak 2025. 06:00

Regina

amina pa meni su zapravo u Petrovoj rekli da bi bilo dobro da prođe 2 godine između poroda ukoliko ne želim ponovno carski,ali u suštini godinu dana nakon prvog carskog se značajno smanjuju šanse za rizicima poput abrupcije posljedice i sl jer je maternica već zacijelila,a i hormoni su se većinom vratili u normalu,ali naravno sve ovisi o samom izgledu ožiljka na maternici na UZV-u i po tome se savjetuje odgađanje ili se daje zeleno svjetlo. Meni je moj ginekolog rekao kada je malena imala 6mj na pregledu da po izgledu maternice na UZV i samom ožljku po izgledu izvana nema zapreke da bi ostvarila drugu trudnoću da je samo do mene želim li drugi carski ili ne i da su mi šanse za komplikacije iste sada ili to bilo za 2-3 godine jer iznutra na UZV izgleda dobro i s te fizičke strane nema zapreke

Aha ,znaci po tome se gleda.Bas ti hvala na odgovoru.Slusam bas svakakve price,pa reko da pitam bas  vidim da ima dosta zena kojima nije prva trudnoca.
    Ali polahko,da ovu izguram do kraja pa cemo dalje vidjet 🤣🤣 Iskreno samo da sve bude i prodje uredu,voljela bih brzo i drugo.Al ne treba previse unaprijed razmisljat😅
    Ja sam od juce kako su mi javili da je dobar nalaz toliko sretna,ja bi se sad porodila samo da je sto prije vidim😅😅
    Mene evo vec zadnja 2-3 dana boli po dnu stomaka,to je neka tupa bol,blaga samo eto da znam da bolucka,nadam se da je normalno da se to sad siri svakako cu pitat ako budem sljedece sedmice na pregledu.Da li se vama to desava?m

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Anica88
    13. Ožujak 2025. 07:03

Nama se sad tijelo jako mijenja, sve se rasteze i priprema za bebin rast. Svakakvi bolovi su moguci…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Nela2105
    13. Ožujak 2025. 07:13

amiiinna

Regina

amina pa meni su zapravo u Petrovoj rekli da bi bilo dobro da prođe 2 godine između poroda ukoliko ne želim ponovno carski,ali u suštini godinu dana nakon prvog carskog se značajno smanjuju šanse za rizicima poput abrupcije posljedice i sl jer je maternica već zacijelila,a i hormoni su se većinom vratili u normalu,ali naravno sve ovisi o samom izgledu ožiljka na maternici na UZV-u i po tome se savjetuje odgađanje ili se daje zeleno svjetlo. Meni je moj ginekolog rekao kada je malena imala 6mj na pregledu da po izgledu maternice na UZV i samom ožljku po izgledu izvana nema zapreke da bi ostvarila drugu trudnoću da je samo do mene želim li drugi carski ili ne i da su mi šanse za komplikacije iste sada ili to bilo za 2-3 godine jer iznutra na UZV izgleda dobro i s te fizičke strane nema zapreke

Aha ,znaci po tome se gleda.Bas ti hvala na odgovoru.Slusam bas svakakve price,pa reko da pitam bas vidim da ima dosta zena kojima nije prva trudnoca.
    Ali polahko,da ovu izguram do kraja pa cemo dalje vidjet 🤣🤣 Iskreno samo da sve bude i prodje uredu,voljela bih brzo i drugo.Al ne treba previse unaprijed razmisljat😅
    Ja sam od juce kako su mi javili da je dobar nalaz toliko sretna,ja bi se sad porodila samo da je sto prije vidim😅😅
    Mene evo vec zadnja 2-3 dana boli po dnu stomaka,to je neka tupa bol,blaga samo eto da znam da bolucka,nadam se da je normalno da se to sad siri svakako cu pitat ako budem sljedece sedmice na pregledu.Da li se vama to desava?m

Imam i ja tu tupu bol, tj nije cak ni neka bol nego onako neugoda.. i ako se dobro namjestim kad lezim ko da “nestane” za to vrijeme.
    Al prefpostavlajm da je to normalno..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Regina
    13. Ožujak 2025. 07:31

beba2025❤

Regina

U kojem si ti sad tjednu?☺️

evo danas sam 6+6. Previ pregled na 8+3 kako sam računala,a u prvoj trudnoći je bio na 5+6 prvi 🙈

• Regina
    13. Ožujak 2025. 07:36

amina to je potpuno normalno,sjećam se o čemu pričaš samo meni je sada to dosta intenzivnije zbog ožiljka od carskog i svega pa me onda zna biti baš strah kad me krene bockat i probadat,al čim se namjestim kako paše dobro je. Meni je doktor u prvoj trudnoći rekao (koja je jako teško bila ostvarena pa sam stvarno dugo bila u grču i strahu) da je svaka bol normalna ukoliko prođe ako legneš ili promijeniš položaj,a da se ne pogoršava dok nešto radiš i ne traje stalno da se to sve gleda kao normalno tako da sam ja kad bi me tako neki strah ulovio samo išla leći ili bi malo šetala da vidim jel staje ili se pogoršava i uvijek mi je to upalilo za smirenje 😊 a vidi bebica je već narasla,ona se isto kreće i ako se nađe gdje pobliže zidu maternice onda su i veće šanse da osjetiš neku bol. Još koji tjedan i osjetit ćeš bebicu ukoliko ti posteljica nije sprijeda 🤩🤩

• Maravillosa
    13. Ožujak 2025. 07:44

Ej evo da te utješim, isto mi je tako bilo i tek u 14.tjednu je prestalo! Sad sam 15 tjedana trudna i zadnji tjedan imam osjećaj kao da sam se napokon vratila u život. Ponovno sam okusila hranu koju nisam dva mjeseca, otišla s curama na kavu, prošetala.. Do tad sam stvarno bila koma, samo bi ležala i pokrila se po glavi od muke i pila jedino mineralnu i donat. Izdrži još malo, proći će🫶🏻

Vesca
    13. Ožujak 2025. 07:50

Čestitam na curki 
    Kod mene nuhalni savršen, a kaže i da mu se sve drugo čini stvarno super pa sam sretna.

Meni su rekli da je preporuka između dva poroda imati dvije godine. Dakle, u redu je ostati trudna ranije, ali bi bilo super da su dvije godine od poroda do poroda. Bio to ponovno carski ili prirodno. Iako ne znam puno slučajeva VBAC-a. Vi? Ja se nekako pomirila s tim da će opet biti carski 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.