Pa nisam jos nikome, znaju mama i sestra i to je to, razmisljam je li pravo vrijeme reci i ostalima.
A kako se ti osjećaš? Radila si i onaj test jel da? Prošla 12 tjedana.. mislim da je najbolje da poslušaš sebe tj svoj unutarnji glas 😁
Pa da, test je uredan, sve je u redu, osjecam se kako kada, danas me mucnine ubise i zgaravica, i glavobolja, ne mogu da ustanem iz kreveta. Ali generalno sam ok i mislim da je vrijeme da saopcimo prijateljima, pogotovo jer se stomak pocinje vidjeti, stare hlace vise ne mogu da zakopcam.
A i rekli smo sinu, on ce se izbrbljati na sve strane. 😩
Moj je izbrbljao susjedama da mama nosi bebu i to na pogrebu 🤦🏽♀️
Zna ubost tajming 😂 kod nas apsolutno nitko ne zna osim muža i starije seke koja ionako još ne priča pa se ne može izlanuti. A osim njih sam rekla jednoj prijateljici koja je baš dolazila gledati seku sad ovaj vikend i ima svoju firmu pa će ona uskočiti ukoliko me na poslu odluče frknuti kada kažem i za drugu trudnoću samo što sam se vratila nakon prve 😂
Pozdrav svima 🤍
Da li je itko od vas išao na uzv sa 5tj.,a da se u maternici nije vidjelo ništa …niti gestacijski mjehur?🥺
Hej,jesi 100% sigurna kada je bila ovulacija a da je potvrđeno? Moguće je da ti je kasnila ovulacija,pa samim time implantacija i onda to sve veže jedno na drugo. Jel te doktor možda radi opreza uputio da izvadiš betu čisto da se isključi mogućnost vanmaternične trudnoće?
..potvrdjena je ovulacija,jer sam bila krenula na MPO,ali ipak zatrudnila prirodno…sve je točno …5+1,ali ništa se ne vidi još …prva beta mi je bila 155,a drugu mi je rekao da vadim tek za tjedan dana,kao,nema potrebe ranije… vidjeti ću u petak opet betu😔 hvala ti puno na odgovoru ☺️ divna si..🤍
Mislim da je to premala beta da bi se ista vidjelo. Trebate vaditi betu u razmaku od 48h kako bi ste pratili njen rast. Ja nebi cekala petak već 48 sati od prvog vađenja…
Maka.... hvala ti...da,, htjela sam ja ići ,ali mi je rekao da nema potrebe,jer da ionako ne mogu ništa ako je biokemijska,nego da se strpim..testovi su svakim danom tamniji,pa se nadam da će biti sve ok..
Sretno i tebi 🤍
Cure ja sam ispustila info za kombinirani probir ne moram
biti na taste jel tako?
Nemoras bit nataste..
Ovisi di radis, meni su nalazi za kombinirati dosli iz petrove za tri dana..
Sretno 😊
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Upravo sam vadila krv za kombinirani i mini anomaly i nisu pitali jesam li natašte (nisam bila) - Petrova. Sad cekam UZV. Nisam mislila raditi te scanove, ali doktor nije prošli tjedan uspio snimiti nuhalni nabor pa me zamolio da ipak odem u bolnicu... Dakle isto čekanje sada.... Užas
Ovo za betu i vađenje tek nakon tjedan dana mi nije jasno. Svaki put su mi rekli da vadim u razmaku 48 sati da vidimo dupla li se
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pa nisam jos nikome, znaju mama i sestra i to je to, razmisljam je li pravo vrijeme reci i ostalima.
A kako se ti osjećaš? Radila si i onaj test jel da? Prošla 12 tjedana.. mislim da je najbolje da poslušaš sebe tj svoj unutarnji glas 😁
Pa da, test je uredan, sve je u redu, osjecam se kako kada, danas me mucnine ubise i zgaravica, i glavobolja, ne mogu da ustanem iz kreveta. Ali generalno sam ok i mislim da je vrijeme da saopcimo prijateljima, pogotovo jer se stomak pocinje vidjeti, stare hlace vise ne mogu da zakopcam.
🤣🤣🤣🤣
Mi smo prije par dana izlazili s prijateljima i nekako smo uspjeli da mu zaprijetimo da ne govori, i nije rekao. Htjeli smo bas da ga testiramo. A mislim svakako cemo objaviti najblizima sljedeceg tjedna, u ponedjeljak imam pregled i ekspertni ultrazvuk nadam se da ce to sve biti ok.
U medjuvremenu jos dva puta sam imala kao svijetlo roze krv u tragovima i nakon toga sutradan smedji iscjedak i to stane. Smanjila sam heparin i izbacila Aspirin, pa ne znam iz kog se razloga i dalje javlja, mozda dok se malo jos ne ustabili sve.
Jedva cekam da mi smanji Utrogestan i nadam se da hoce u ponedjeljak.
Hvala curke za info, ja sam narucena u 10:30 nema sanse da ni izdrzala biti na tašte. 🤭
Znaci sad nas je dosta u iščekivanju rezultata, nadam se da ce nam svima doci pozitivni rezultati i da cemo se konacno opustiti. ☺️❤️
Ni ja nisam zeljela taj kombinirani ali me gin. poslala i eto me sad idem, sta cu 😏 samo dodatni stres…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Upravo sam vadila krv za kombinirani i mini anomaly i nisu pitali jesam li natašte (nisam bila) - Petrova. Sad cekam UZV. Nisam mislila raditi te scanove, ali doktor nije prošli tjedan uspio snimiti nuhalni nabor pa me zamolio da ipak odem u bolnicu… Dakle isto čekanje sada…. Užas
Ovo za betu i vađenje tek nakon tjedan dana mi nije jasno. Svaki put su mi rekli da vadim u razmaku 48 sati da vidimo dupla li se
..ni meni nije jasno.. trebala sam otići privatno kao i svaki put do sada,ovako se samo živciram..
Sretno s testovima..
🤣🤣🤣🤣
Mi smo prije par dana izlazili s prijateljima i nekako smo uspjeli da mu zaprijetimo da ne govori, i nije rekao. Htjeli smo bas da ga testiramo. A mislim svakako cemo objaviti najblizima sljedeceg tjedna, u ponedjeljak imam pregled i ekspertni ultrazvuk nadam se da ce to sve biti ok.
U medjuvremenu jos dva puta sam imala kao svijetlo roze krv u tragovima i nakon toga sutradan smedji iscjedak i to stane. Smanjila sam heparin i izbacila Aspirin, pa ne znam iz kog se razloga i dalje javlja, mozda dok se malo jos ne ustabili sve.
.. oprosti što upadam...ali,da li ti curi krv iz nosa ?
..meni je rekao da pijem Andol za početak i stalno mi nos krvari..
Ja danas idem na nifty... svima sretno sa svim testovima! 🥰
Kakav je taj kombinirani? Nije spominjao osim nuhalnog i niftya... 😅
🤣🤣🤣🤣
.. oprosti što upadam…ali,da li ti curi krv iz nosa ?
..meni je rekao da pijem Andol za početak i stalno mi nos krvari..
Ne znam jesi upratila ranije, ja primala Clexan 0.6 i Aspirin i imala krvarenja u vise navrata, pa sam izbacila Aspirin i presla na Clexan 0,4.
Krv iz nosa mi nije tekla u mlazi, ali kad ispusem bilo je dosta sukrvice.
Moguce da ti je od Andola, jesi radila nalaze trombocita i fibrinogena slucajno? Ne znam kako bi se to moglo provjeriti osim na taj nacin. Ja cu ici u petak raditi pa cu javiti rezultate.
Sortiraj odgovore
Najstariji