Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zamia
    11. Ožujak 2025. 21:56

Marina.25

Cure evo i mene sa pregleda to jest radila sam taj čuveni kombinirani i bas me nervoza ubila 🫣 na kraju sve uredu, nosna kost, nuhalni i sve drugo… nalaz(statistika) je pokazao nizak rizik, iako sam očekivala da će pokazati visok zbog prethodnih ishoda trudnoce 😊
    Još da me mučnine popuste pa da uživam u trudnoći ✨️🎀

Jaooo bas mi je drago, ja sutra idem raditi kombinirani, isto sam sva isprepadana, također zbog mojih prijašnjih ishoda… sad si me malo utješila, jesi odmah dobila sve nalaze ili kako to ide?

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Maka15
    11. Ožujak 2025. 22:41

beba2025❤

Regina

beba2025❤

Pozdrav svima 🤍
    Da li je itko od vas išao na uzv sa 5tj.,a da se u maternici nije vidjelo ništa …niti gestacijski mjehur?🥺

Hej,jesi 100% sigurna kada je bila ovulacija a da je potvrđeno? Moguće je da ti je kasnila ovulacija,pa samim time implantacija i onda to sve veže jedno na drugo. Jel te doktor možda radi opreza uputio da izvadiš betu čisto da se isključi mogućnost vanmaternične trudnoće?

..potvrdjena je ovulacija,jer sam bila krenula na MPO,ali ipak zatrudnila prirodno…sve je točno …5+1,ali ništa se ne vidi još …prva beta mi je bila 155,a drugu mi je rekao da vadim tek za tjedan dana,kao,nema potrebe ranije… vidjeti ću u petak opet betu😔 hvala ti puno na odgovoru ☺️ divna si..🤍

Mislim da je to premala beta da bi se ista vidjelo. Trebate vaditi betu u razmaku od 48h kako bi ste pratili njen rast. Ja nebi cekala petak već 48 sati od prvog vađenja...

Zamia
    12. Ožujak 2025. 06:24

Cure ja sam ispustila info za kombinirani probir ne moram
    biti na taste jel tako? 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

MIHACH993
    12. Ožujak 2025. 07:10

Regina

Bok curke!

Čitam vas već par dana pa reko možda da se priključim ukoliko me prihvaćate ☺️
    Imamo već bebu koja je prije mjesec i pol navršila godinu dana i plus nas je prije tjedan dana jako šokirao jer nismo ni pričali o tome kada bi počeli raditi na drugoj bebi iako znamo da bi htjeli imati barem dvoje i obzirom da smo jako teško došli do prvog plusića i bebe,tim je ovaj plusić bio veći šok za nas jer smo imali samo jedan odnos u ranim danima ciklusa i još uvijek ne znamo kako se sve tako poklopilo ali Onaj gore ima bolje planove za nas nego mi sami izgleda. Htjela sam i sama da bude manja razlika među djecom,ali sam mislila možda da bi oko ljeta mogli početi planirati drugu bebicu jer će nam vjerojatno trebati malo vremena da uspije,ali nismo uspjeli doći do te faze. Računala sam da je termin krajem 10mj a prvi pregled je tek za 2,5 tjedna kada bi bila u 9.tjednu i već sam ovih dana polako ludila jer sam imala osjećaj kao da su svi simptomi osim jakog umora nestali,ali eto..danas sam prvi put povraćala i baš mi je odonda muka konstantno i ako nemam stalno nešto kiselo u ustima odmah mi se diže želudac pa ako imate možda neke savjete kako da ih malo smirim? Sve što sam koristila u prošloj trudnoći (cedevita limun,mentol bomboni,lubenica i puuuno vode) sada ne pali,eventualno tic tac kisela jabuka i to jako kratko pa ako koja ima savjet kako ste vi koje ste imale mučnine iste smirivale-bila bi jako zahvalna ☺️

@Lana čitam tvoju priču i baš me razveselilo što je tu srčeko aktivno i nadam se da će sada sve krenuti malo lakše,da će doktori rizik od tog hematoma svesti na minimum i samo ih slušaj. Navijam za tebe i to veliko čudo da sve na kraju bude dobro 🥰

Pa dobrodošla 😊

Valentino 4y🩵

MIHACH993
    12. Ožujak 2025. 07:11

crox

Lana2110

crox

Pa nisam jos nikome, znaju mama i sestra i to je to, razmisljam je li pravo vrijeme reci i ostalima.

A kako se ti osjećaš? Radila si i onaj test jel da? Prošla 12 tjedana.. mislim da je najbolje da poslušaš sebe tj svoj unutarnji glas 😁

Pa da, test je uredan, sve je u redu, osjecam se kako kada, danas me mucnine ubise i zgaravica, i glavobolja, ne mogu da ustanem iz kreveta. Ali generalno sam ok i mislim da je vrijeme da saopcimo prijateljima, pogotovo jer se stomak pocinje vidjeti, stare hlace vise ne mogu da zakopcam.
    A i rekli smo sinu, on ce se izbrbljati na sve strane. 😩

Moj je izbrbljao susjedama da mama nosi bebu i to na pogrebu 🤦🏽‍♀️

Valentino 4y🩵

MIHACH993
    12. Ožujak 2025. 07:14

Lana2110

Bok curke..
    Regina- dobro došla i želim ti laganu trudnoću do kraja..
    Svima vama da sve dalje bude ok i da na jesen imate svoje bebice..
    Moja je sinoć ipak odlučila otići.. zao mi je samo da sam uopće bila u bolnici i vidjela koliko se trudi❤️ nisam išla kod Dr još- radi popodne- ali prema onome sto je izašlo- znam da je to to, pa ću ga zvati da vidimo da nije sto ostalo.
    Još ću vas malo ponekad popratiti- nadam se da ne smeta .. samo da vidim da ste svi ok ❤️

Žao mi je,tu smo ❤️

Valentino 4y🩵

MIHACH993
    12. Ožujak 2025. 07:25

Pahuljka

Evo citam i iznevjerovala sam kamo su vam na porodu dal carski ili prirodno bili prisutni doktori, odn vise njih. Ocito je u Njemackoj malo drugacija praksa. Mene je zapravo porodila babica koja je btw mladja od mene, fizicki manja od mene, obzirom da je mladja rekla bih da iskustvo nije na njenoj strani ali ljudi moji ona je to odradila bez da je uzdahnula, i btw samaaaa ! Ona, muz i ja u radjaoni, lagana muzika i jedna lampa u cosku upaljena 🙄 Zvucat ce ludost, ali meni je porod bio najljepsi momenat od tada do sada, cak i najlaksi. Epidural zadnja 2h jedna doza. Dal’ sam imala samo srece ili je tu doprinijela i moja opustenost saznat cu vec u septembru ali ta noc, taj momenat kao i sati prije mi je u najljepsem sjecanju. Doktorica me pregledala samo po dolasku i procijenila vrijeme poroda kao i nakon poroda pregled i vise je vidjela nisam do narednog jutra i vizite. Inace drzavna uni klinika. Cak sam tad na drugoj temi foruma x puta napisala da bih se poradjala svake godine nego jednom uspostavljala dojenje 🤷‍♀️ To mi je teze palo.

Predobro

Valentino 4y🩵

MIHACH993
    12. Ožujak 2025. 07:25

Marina.25

Cure evo i mene sa pregleda to jest radila sam taj čuveni kombinirani i bas me nervoza ubila 🫣 na kraju sve uredu, nosna kost, nuhalni i sve drugo… nalaz(statistika) je pokazao nizak rizik, iako sam očekivala da će pokazati visok zbog prethodnih ishoda trudnoce 😊

Bravo 😊

Valentino 4y🩵

• amiiinna
    12. Ožujak 2025. 07:51

Marina.25

Cestitam,drago mi je zbog tebe 💖
    Ja evo cekam rezultate nifty testa,sve se nadam da ce javit da je sve uredu a nikad.Ovo cekanje tacno ubija😑😑😑

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• Regina
    12. Ožujak 2025. 07:56

beba2025❤

Regina

beba2025❤

Pozdrav svima 🤍
    Da li je itko od vas išao na uzv sa 5tj.,a da se u maternici nije vidjelo ništa …niti gestacijski mjehur?🥺

Hej,jesi 100% sigurna kada je bila ovulacija a da je potvrđeno? Moguće je da ti je kasnila ovulacija,pa samim time implantacija i onda to sve veže jedno na drugo. Jel te doktor možda radi opreza uputio da izvadiš betu čisto da se isključi mogućnost vanmaternične trudnoće?

..potvrdjena je ovulacija,jer sam bila krenula na MPO,ali ipak zatrudnila prirodno…sve je točno …5+1,ali ništa se ne vidi još …prva beta mi je bila 155,a drugu mi je rekao da vadim tek za tjedan dana,kao,nema potrebe ranije… vidjeti ću u petak opet betu😔 hvala ti puno na odgovoru ☺️ divna si..🤍

Ja se ne bi previše stresirala,ali bi kao što je rečeno već ponovila betu nakon 48h od prvog vađenja čisto radi lakše matematike jer kad beta pređe određenu brojku onda se krene duplati nakon 72h a ne 48 pa je tu potrebno malo matematike. Ja sam u prvoj trudnoći na 5+6 imala prvi pregled i onda se vidjela GV svega 14mm i naznaka ploda ali nije doktor bio siguran pa smo ponovili pregled na 7+0 kada je to već baš sve bilo jasno. Ja sam mislila da je možda već trudnoća pa sam zato pitala za betu i sve. Mislim da je samo još jako jako rano da se sve vidi i da će to sad kroz tjedan dana već biti sve na mjestu uz srčanu akciju 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.