Ja sam prosla spontani u Petrovoj i samo pristup jednog doktora me osobno uzasno zasmetao tj doktor je bio toliko nezainteresiran i odvratan da sam sad rekla da odbijam kod njega uc u ordinaciju iako mi je bio taj dan jedina opcija..
na spontanom sam mu skoro iskrvarila jer nije vjerovao da stvarmo tolko krvarim i da mi nije dobro..
sad su me od pocetka stavili da idem na preglede u petrovu jer se vodim pod visoko rizicnu trudnocu..
Ne znam dal se smije rec na glas i vjerujem da su cure imale i pozitivna iskustva s navedenim doktorom (Herman), ali meni se osobno jako zamjerio u tako osjetljivom razdoblju.
Oprostite sta skrecem s teme, ali porod je sam po sebi delikatan i stvarno ne bi bila sigurna u njegovim rukama.
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Lana jako mi je žao što je tako završilo ali barem je pozitivno to što nisu trebale daljnje intervencije i da je sve otišlo bez lijekova i prirodno. Nadam se da ćeš nam se jako brzo javiti sa plusićem koji će ostati s tobom svih 9mj 🤗
Ja sam prosla spontani u Petrovoj i samo pristup jednog doktora me osobno uzasno zasmetao tj doktor je bio toliko nezainteresiran i odvratan da sam sad rekla da odbijam kod njega uc u ordinaciju iako mi je bio taj dan jedina opcija..
na spontanom sam mu skoro iskrvarila jer nije vjerovao da stvarmo tolko krvarim i da mi nije dobro..
sad su me od pocetka stavili da idem na preglede u petrovu jer se vodim pod visoko rizicnu trudnocu..
Ne znam dal se smije rec na glas i vjerujem da su cure imale i pozitivna iskustva s navedenim doktorom (Herman), ali meni se osobno jako zamjerio u tako osjetljivom razdoblju.
Oprostite sta skrecem s teme, ali porod je sam po sebi delikatan i stvarno ne bi bila sigurna u njegovim rukama.
Ja sam njemu osobno odbijala otići jer sam čula prije prvog poroda dosta loših priča. Kuma mi ima u Petrovoj frendicu koja je na jako dobrom glasu i ona je ajmo reć dala glas za mene da se pazi što i kako iako je na odjelu za vaginalne porođaje,a ja sam išla na carski i bila sam pod packom 3 doktora tamo,a na kraju su me porodili studenti pod budnim okom Večeka i Zlopaše koji je uletio asistirati kada su malenu vadili van. Ja sam jako jako zadovoljna bila s Petrovom i iznenadila sam se iako sam čula svašta o prijašnjoj generaciji što se događalo,a zamjerila mi se jako sestra iz dječje sobe koja je inače na odjelu vaginalnih i jednu noć je pomagala na odjelu carskih kod nas i nadam se ako opet rodim u Petrovoj da je moje oči ovoga puta neće vidjeti jer je dovoljno da smo se jednom i onda posvađale 😂😂
Ja sam njemu osobno odbijala otići jer sam čula prije prvog poroda dosta loših priča. Kuma mi ima u Petrovoj frendicu koja je na jako dobrom glasu i ona je ajmo reć dala glas za mene da se pazi što i kako iako je na odjelu za vaginalne porođaje,a ja sam išla na carski i bila sam pod packom 3 doktora tamo,a na kraju su me porodili studenti pod budnim okom Večeka i Zlopaše koji je uletio asistirati kada su malenu vadili van. Ja sam jako jako zadovoljna bila s Petrovom i iznenadila sam se iako sam čula svašta o prijašnjoj generaciji što se događalo,a zamjerila mi se jako sestra iz dječje sobe koja je inače na odjelu vaginalnih i jednu noć je pomagala na odjelu carskih kod nas i nadam se ako opet rodim u Petrovoj da je moje oči ovoga puta neće vidjeti jer je dovoljno da smo se jednom i onda posvađale 😂😂
Nisam stvarno neki pekmez, al taj covjek me bas “ostetio” psihicki u tih par dana tamo..
Rijetko “ruzna” osoba u dusi..
Ja sad vodim privatno kod Zlopase i nekako me to tjesi, iako su mi dali uputnicu da sve vodim u petrovoj al nemam sigurnost jos tu neku.. cekam da prode ne znam ni sama sta..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Today I’m drowning!”
Nije
Kod mene nije on u pitanju nego jedan čije prezime počinje na G. Inače stvarno osebujan, socijalna inteligencija nula, ali dobar stručnjak. Čak mislim da ga je smetalo što je moja doktorica koja mi je vodila trudnoću (s odjela humane reprodukcije u Petrovoj) zvala da im kaže da sam njena i da zamoli da me pripaze. Što ga je to toliko pogodilo ne znam... Žena je obiteljska prijateljica i eto imala je potrebu nazvati kolege.
Al dobro, porod dođe i prođe, a dijete vrijedi svakog trenutka muke. Evo vidite da idem sve ponoviti daleko smo još od toga
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Nela Vjerujem ti,teško je kad ti dođe doktor koji ti napravi traumu kao meni u sredini prve trudnoće u Karlovcu. Da bi mi na kraju svega doktor sam rekao kako se oni mene BOJE poroditi i da je po njima najbolje da odem u Petrovu. Eto toliko,oni su to procijenili na temelju UZV-a jer je beba bila malo veća i još se okrenula na zadak kada sam bila kod njih i oni su procijenili da nisu dovoljno sposobno. Poštujem to kao majka da mi je to iskreno rečeno onda,ali sam se zapitala koliko zapravo stručnih doktora koje nije strah poroditi ženu čija je beba okrenuta na zadak spram onih kojih je vjerojatno strah. To me malo onda šokiralo. Ako si u mogućnosti,pokušaj se izboriti za dr.Velenu Radošević. S njom ćeš stvarno biti u sigurnim rukama. Veček je isto specijalac,al on je stručnjak za UZV i za samu operaciju, a za fizikalni pregled baš i nije ili ako voliš crni humor onda će ti biti dobar. Ja sam imala ekipu Gašparović-Veček-Zlopaša. Trebala mi je operaciju izvesti Gašparović, ali Zlopaša iz nekog razloga nije to dozvolio pa smo čekali Večeka iz TA jedno 15min da dođe i pripremi se. Kažem, ako mi se ponovi sve kao u prvoj trudnoći odmah ću pitati za Radošević, a ako neće biti moguće tražiti ću opet Večeka jer sam se s njim ipak nekako osjećala sigurnije nego kod Gašparović a ne znam ni sama zašto..jednostavno neki osjećaj
Vesca mislim da znam o kome pričaš. Ja generalno padam na onaj osjećaj koji ki izazovu doktori. Ako ne osjetim sigurnost-piši propalo pa makar imao i ne znam kakve preporuke jer realno svi tamo moraju biti stručnjaci,iako nekima ne ni falilo humanosti, daleko od toga
NelaVjerujem ti,teško je kad ti dođe doktor koji ti napravi traumu kao meni u sredini prve trudnoće u Karlovcu. Da bi mi na kraju svega doktor sam rekao kako se oni mene BOJE poroditi i da je po njima najbolje da odem u Petrovu. Eto toliko,oni su to procijenili na temelju UZV-a jer je beba bila malo veća i još se okrenula na zadak kada sam bila kod njih i oni su procijenili da nisu dovoljno sposobno. Poštujem to kao majka da mi je to iskreno rečeno onda,ali sam se zapitala koliko zapravo stručnih doktora koje nije strah poroditi ženu čija je beba okrenuta na zadak spram onih kojih je vjerojatno strah. To me malo onda šokiralo. Ako si u mogućnosti,pokušaj se izboriti za dr.Velenu Radošević. S njom ćeš stvarno biti u sigurnim rukama. Veček je isto specijalac,al on je stručnjak za UZV i za samu operaciju, a za fizikalni pregled baš i nije ili ako voliš crni humor onda će ti biti dobar. Ja sam imala ekipu Gašparović-Veček-Zlopaša. Trebala mi je operaciju izvesti Gašparović, ali Zlopaša iz nekog razloga nije to dozvolio pa smo čekali Večeka iz TA jedno 15min da dođe i pripremi se. Kažem, ako mi se ponovi sve kao u prvoj trudnoći odmah ću pitati za Radošević, a ako neće biti moguće tražiti ću opet Večeka jer sam se s njim ipak nekako osjećala sigurnije nego kod Gašparović a ne znam ni sama zašto..jednostavno neki osjećaj
Vesca mislim da znam o kome pričaš. Ja generalno padam na onaj osjećaj koji ki izazovu doktori. Ako ne osjetim sigurnost-piši propalo pa makar imao i ne znam kakve preporuke jer realno svi tamo moraju biti stručnjaci,iako nekima ne ni falilo humanosti, daleko od toga
Ma ja sam otisla kod Zlopase privatno i ako sve bude u redu on ce mi bit i na porodu..
Stvarno nemofu rec stvarno razumije sve moje strahove i ima maksimalno razumijevanje.. kod mene je u bila problem ureaplazma koju vucem i sad u trudnoci evo bas cekam nalaze da se vidi dam sam je se napokon rijesila..
Ali za Zlopasu sve preporuke imam, totalno smiren i pribran doktor.. vjerujem da sad igra ulogu i to sta su se povukle neke veze prijasnjih radnika iz petrove pa me malo tetosi (sto smatram apsolutno apsurdnim jer bi to trebao bit standard), ali kakvo nam je zdravstvo dobro je..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Today I’m drowning!”
Nela Ma bit će to sve ok do poroda. Meni se on dopao jer me Veček pitao jesam voljna probati vanjski okret bebe da odem Zlopaši. Reko hajde. Okrenuo broj i za 10min sam bila kod njega u ordinaciji. Čovjek čim mi je vidio trbuh rekao je da je to neizvedivo al će provjeriti na UZV-u i kad sam legla i on upalio UZV kaže da je nemoguće jer nije beba okrenuta bočno za okret već licem prema mojoj kičmi i da se on ne bi igrao uopće s time da me šalje na carski rez i tu je priča bila gotova za njega i samo je pomogao na operaciji izvaditi glavicu jer ju je nekako pod želudac zabila specijalka 😂 tako da svakako ako ti se svidio i vjeruješ mu-drži se njega on apsolutno ništa neće raditi ako postoji i 0,1% rizika za bebu ili tebe. Žalosno je što moramo koristiti veze i inače to ne radim,al kad su mi djeca u pitanju bez trunke grižnje savjesti ću iskoristiti svaku koju imam
NelaMa bit će to sve ok do poroda. Meni se on dopao jer me Veček pitao jesam voljna probati vanjski okret bebe da odem Zlopaši. Reko hajde. Okrenuo broj i za 10min sam bila kod njega u ordinaciji. Čovjek čim mi je vidio trbuh rekao je da je to neizvedivo al će provjeriti na UZV-u i kad sam legla i on upalio UZV kaže da je nemoguće jer nije beba okrenuta bočno za okret već licem prema mojoj kičmi i da se on ne bi igrao uopće s time da me šalje na carski rez i tu je priča bila gotova za njega i samo je pomogao na operaciji izvaditi glavicu jer ju je nekako pod želudac zabila specijalka 😂 tako da svakako ako ti se svidio i vjeruješ mu-drži se njega on apsolutno ništa neće raditi ako postoji i 0,1% rizika za bebu ili tebe. Žalosno je što moramo koristiti veze i inače to ne radim,al kad su mi djeca u pitanju bez trunke grižnje savjesti ću iskoristiti svaku koju imam
Iskreno u prvoj trudnoci sam sve isla kod svoje gin i samo to sta me zena nije poslala da radim cervikalne briseve i da izgubim trudnocu zbog toga mi se iskreno zgadilo da sad samo odem na prvi pregled kod nje i dalje privatno.. i stvarno mislim za sad da nisam pogrijesila ni najmanje
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Today I’m drowning!”
Cure kako izdržavate mučnine, ide li kod ikoga na bolje?
Meni i dalje ne popuštaju, a pojavio mi se i umor, nije mi do nikakvog druženja i samo bi spavala i ležala u krevetu..Mučnine uopće ne znam s čime bi ublažila, sve sam probala, izgleda da je vrijeme jedini lijek. Najveći mi je problem sa pićem, sve mi se užasno gadi, jedino mi je mineralna donekle okej..
Sortiraj odgovore
Najstariji