Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    10. Ožujak 2025. 09:34

Lana2110

Bok curke..
    Regina- dobro došla i želim ti laganu trudnoću do kraja..
    Svima vama da sve dalje bude ok i da na jesen imate svoje bebice..
    Moja je sinoć ipak odlučila otići.. zao mi je samo da sam uopće bila u bolnici i vidjela koliko se trudi❤️ nisam išla kod Dr još- radi popodne- ali prema onome sto je izašlo- znam da je to to, pa ću ga zvati da vidimo da nije sto ostalo.
    Još ću vas malo ponekad popratiti- nadam se da ne smeta .. samo da vidim da ste svi ok ❤️

Žao mi je što si morala proci kroz sve to, budi jaka i ne odustaj ! ❤️

Nove cure dobrodošle, želim svima mirnu i dosadnu trudnocu

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Anica88
    10. Ožujak 2025. 09:34

Lana2110

Bok curke..
    Moja je sinoć ipak odlučila otići.. zao mi je samo da sam uopće bila u bolnici i vidjela koliko se trudi❤️ nisam išla kod Dr još- radi popodne- ali prema onome sto je izašlo- znam da je to to, pa ću ga zvati da vidimo da nije sto ostalo.
    Još ću vas malo ponekad popratiti- nadam se da ne smeta .. samo da vidim da ste svi ok ❤️

Zao mi je 😔

Kako si psihicki?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Vesca
    10. Ožujak 2025. 09:40

Lana2110

Bok curke..

Toliko mi je žao.... Šaljem veliki zagrljaj, nadam se da će sve proći što bezbolnije i da neće trebati nikake intervencije. 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Nela2105
    10. Ožujak 2025. 10:03

Draga Lana,
    Jako mi je zao sto si morala kroz to proci, znam da nema rijeci koje bi ti sada pomogle, ali nadam se da se drzis i psihicki i fizicki ❤️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

Nela2105
    10. Ožujak 2025. 10:06

Pozdrav cure,
    Pratim vec neko vrijeme temu, ali nikako “skupit hrabrost” s obzirom na proslu trudnocu.
    Sve nesto cekam da budem u sigurnim tjednima, ali s obzirom na sve nisam nekako ni sama sigurna kad su ti sigurni tjedni za mene 🤷🏼‍♀️
    NIPT je dosao niskog rizika pa reko mozda je sad taj trenutak..
    Čekamo opet curicu 🩷
    Trenutno sam u 14tt.
    Nadam se da ste sve dobro i da vam lagano prestaju mucnice 😊

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Lana2110
    10. Ožujak 2025. 10:09

Hvala svima na podršci ❤️.. za sada sam ok.. radim od doma danas - puno je posla pa mi to malo odnese misli.. nakon toga ćemo vidjeti.. ali moramo dalje 

Mimoza17
    10. Ožujak 2025. 11:39

Ajme Lana toliko mi je zao!! :((

Znam da trenutno nema riječi utjehe, nema se tu što ni pametno za reći, ali m kada budes mogla navrati na ovu temu i javi kako si ☺️

• amiiinna
    10. Ožujak 2025. 16:06

Lana2110

Hvala svima na podršci ❤️.. za sada sam ok.. radim od doma danas - puno je posla pa mi to malo odnese misli.. nakon toga ćemo vidjeti.. ali moramo dalje

Iskreno mi je zao,nemam rijeci jer sta god kazem nece ti biti bolje.Iskreno sam mislila da ce na kraju sve biti uredu,ali eto.Cuvaj se,i zelim ti od srca sve najbolje,da se sto prije oporavis i ponovo vidis svoj plusic.😪😪💝💝

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Clo
    10. Ožujak 2025. 16:10

Lana2110

Draga Lana kad sam to pročitala skroz me vratilo u to sto prolaziš, jer sam to prošla prošlu jesen… od sveg srca mi je zao i nadam se da će ti se uskoro ostvariti na ispravan način. I sama sam se vratila na posao i zaokupila čisto da lakše, al zapravo naučiš se živjeti s tim da je iz nekog razloga moralo tako biti… neka dragi bude uz tebe i nije sramota pustiti emocije nekad kad se vrati i bude teško, zato imate jedan drugog. Sretno puno dalje i čuvajte se! Nama uvijek dobrodošla ❤️

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• crox
    10. Ožujak 2025. 16:21

Lana mnogo mi je zao, glavu gore, uzmi si vremena da to prebrodis❤️

Nela, dobrodosla, zao mi je procitati da je bio missed u 18tt, jesi sad na nekoj terapiji? Zna se uzrok?

Cure, ja danas imam neke cudne bolove u lijevom jajniku, malo vise nekakva tupa bol kao kad se prehladis i ono kad boli stomak pri dnu, i boli me kad pritisnem na dodir. Bas mi je nekako nelagodno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.