Pozdrav cure,
Pratim vec neko vrijeme temu, ali nikako “skupit hrabrost” s obzirom na proslu trudnocu.
Sve nesto cekam da budem u sigurnim tjednima, ali s obzirom na sve nisam nekako ni sama sigurna kad su ti sigurni tjedni za mene 🤷🏼♀️
NIPT je dosao niskog rizika pa reko mozda je sad taj trenutak..
Čekamo opet curicu 🩷
Trenutno sam u 14tt.
Nadam se da ste sve dobro i da vam lagano prestaju mucnice 😊
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Hvala svima na podršci ❤️.. za sada sam ok.. radim od doma danas - puno je posla pa mi to malo odnese misli.. nakon toga ćemo vidjeti.. ali moramo dalje
Ajme Lana toliko mi je zao!! :((
Znam da trenutno nema riječi utjehe, nema se tu što ni pametno za reći, ali m kada budes mogla navrati na ovu temu i javi kako si ☺️
Hvala svima na podršci ❤️.. za sada sam ok.. radim od doma danas - puno je posla pa mi to malo odnese misli.. nakon toga ćemo vidjeti.. ali moramo dalje
Iskreno mi je zao,nemam rijeci jer sta god kazem nece ti biti bolje.Iskreno sam mislila da ce na kraju sve biti uredu,ali eto.Cuvaj se,i zelim ti od srca sve najbolje,da se sto prije oporavis i ponovo vidis svoj plusic.😪😪💝💝
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Draga Lana kad sam to pročitala skroz me vratilo u to sto prolaziš, jer sam to prošla prošlu jesen… od sveg srca mi je zao i nadam se da će ti se uskoro ostvariti na ispravan način. I sama sam se vratila na posao i zaokupila čisto da lakše, al zapravo naučiš se živjeti s tim da je iz nekog razloga moralo tako biti… neka dragi bude uz tebe i nije sramota pustiti emocije nekad kad se vrati i bude teško, zato imate jedan drugog. Sretno puno dalje i čuvajte se! Nama uvijek dobrodošla ❤️
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙
Lana mnogo mi je zao, glavu gore, uzmi si vremena da to prebrodis❤️
Nela, dobrodosla, zao mi je procitati da je bio missed u 18tt, jesi sad na nekoj terapiji? Zna se uzrok?
Cure, ja danas imam neke cudne bolove u lijevom jajniku, malo vise nekakva tupa bol kao kad se prehladis i ono kad boli stomak pri dnu, i boli me kad pritisnem na dodir. Bas mi je nekako nelagodno.
Cure, ima li kakvih novosti, da li ce do jeseni opet raditi rodiliste u Merkuru?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Lana mnogo mi je zao, glavu gore, uzmi si vremena da to prebrodis❤️
Nela, dobrodosla, zao mi je procitati da je bio missed u 18tt, jesi sad na nekoj terapiji? Zna se uzrok?
Cure, ja danas imam neke cudne bolove u lijevom jajniku, malo vise nekakva tupa bol kao kad se prehladis i ono kad boli stomak pri dnu, i boli me kad pritisnem na dodir. Bas mi je nekako nelagodno.
I mene zna tu i tamo nekad zaboliti tako, danas me npr desni tako zeza. Imam pregled u četvrtak pa ću bas pitati vezano za to. Sve neke info oko toga nalazim da je normalno jer se sve širi dole i priprema. Al evo ako nešto dodatno saznam u četvrtak javim :)
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Zenice (HR) jeste već razmišljale gdje bi uopće obavile porod? Imate li neka iskustva već ili preko bliskih ljudi info?
Sve vise hvale Zabok. Nebi htjela da mi prvi porod bude traumatičan jer želim vise djece, pa eto ako netko ima kakve info sve je dobro čuti. Znamo jedino da želimo da je muž prisutan na porodu.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Zenice (HR) jeste već razmišljale gdje bi uopće obavile porod? Imate li neka iskustva već ili preko bliskih ljudi info?
Sve vise hvale Zabok. Nebi htjela da mi prvi porod bude traumatičan jer želim vise djece, pa eto ako netko ima kakve info sve je dobro čuti. Znamo jedino da želimo da je muž prisutan na porodu.
A odakle si? Moj savjet - sve osim Zagreba…
Ja cu vjerojatno u Cakovec
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji