Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    10. Ožujak 2025. 16:58

Cure, ima li kakvih novosti, da li ce do jeseni opet raditi rodiliste u Merkuru?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Clo
    10. Ožujak 2025. 17:20

crox

Lana mnogo mi je zao, glavu gore, uzmi si vremena da to prebrodis❤️

Nela, dobrodosla, zao mi je procitati da je bio missed u 18tt, jesi sad na nekoj terapiji? Zna se uzrok?

Cure, ja danas imam neke cudne bolove u lijevom jajniku, malo vise nekakva tupa bol kao kad se prehladis i ono kad boli stomak pri dnu, i boli me kad pritisnem na dodir. Bas mi je nekako nelagodno.

I mene zna tu i tamo nekad zaboliti tako, danas me npr desni tako zeza. Imam pregled u četvrtak pa ću bas pitati vezano za to. Sve neke info oko toga nalazim da je normalno jer se sve širi dole i priprema. Al evo ako nešto dodatno saznam u četvrtak javim :)

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Clo
    10. Ožujak 2025. 17:23

Zenice (HR) jeste već razmišljale gdje bi uopće obavile porod? Imate li neka iskustva već ili preko bliskih ljudi info?
    Sve vise hvale Zabok. Nebi htjela da mi prvi porod bude traumatičan jer želim vise djece, pa eto ako netko ima kakve info sve je dobro čuti. Znamo jedino da želimo da je muž prisutan na porodu. 

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Anica88
    10. Ožujak 2025. 17:27

Clo

Zenice (HR) jeste već razmišljale gdje bi uopće obavile porod? Imate li neka iskustva već ili preko bliskih ljudi info?
    Sve vise hvale Zabok. Nebi htjela da mi prvi porod bude traumatičan jer želim vise djece, pa eto ako netko ima kakve info sve je dobro čuti. Znamo jedino da želimo da je muž prisutan na porodu.

A odakle si? Moj savjet - sve osim Zagreba…

Ja cu vjerojatno u Cakovec

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• 🦋BlueIvy🦋
    10. Ožujak 2025. 17:37

Ja sam rodila u Zaboku i plan mi je opet.. to sto se reklamiraju ti nema veze bas sa ničim... Daleko od toga da je idealno. Ja nemam loše iskustvo, ali nisam imala ni nekih komplikacija, niti posebnih zahtjeva i porod je bio relativno brz. Ležala sam tamo više puta u trudnoći isto, sve ok.. moj najveći prigovor na njih  je vezan za dojenje, koji god sestru pitas dobiješ različite odgovore, ali koliko sam shvatila tako je više manje svuda...  Ako te nesto konkretno zanima pitaj..

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

Anica88
    10. Ožujak 2025. 17:41

🦋BlueIvy🦋

Ja sam rodila u Zaboku i plan mi je opet.. to sto se reklamiraju ti nema veze bas sa ničim… Daleko od toga da je idealno. Ja nemam loše iskustvo, ali nisam imala ni nekih komplikacija, niti posebnih zahtjeva i porod je bio relativno brz. Ležala sam tamo više puta u trudnoći isto, sve ok.. moj najveći prigovor na njih je vezan za dojenje, koji god sestru pitas dobiješ različite odgovore, ali koliko sam shvatila tako je više manje svuda… Ako te nesto konkretno zanima pitaj..

Da li je istina da tamo nema mogucnosti epiduralne?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• 🦋BlueIvy🦋
    10. Ožujak 2025. 17:48

Kad sam ja radjala 2023. Nije bilo. To je kao jer nemaju dostupnog anesteziologa... 
    U svojim medijskim pojavljivanjima se hvale da imaju tu mogućnost pa mozda se od onda nesto promjenilo.. 

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

• Lana2110
    10. Ožujak 2025. 17:54

🦋BlueIvy🦋

Lana2110

🦋BlueIvy🦋

Da, ovo sto Mateil kaze, navijamo za vas ❤️
    Neznam nista o tvom stanju, ali da, nikako nemoze biti bezazleno.. samo molim te nemoj previse googlati, tamo su obično najgore dijagnoze i ishodi iako znam kako je to… Čudno mi je da te nisu ostavili da prate stanje i da stvarno mirujes.. nadam se da se mirovanjem i terapijom koju primas stanje primiri, a i ako ćeš morati mirovati do kraja, nije ni to kraj svijeta… Koji si ti tjedan? I nadam se sa ne ideš raditi.

Neću ići svakako na posao do utorka - tada je pregled pa ćemo ustvari znati ako se gestacijska spustila još ili kakvo je stanje.. tada ćemo ja mislim biti puno pametniji.
    Nije kraj svijeta mirovati.. ali sam sam puno sama doma zbog posla.. pa je to dosta zeznuto.. doma mirovanje je ok.. bolnica - teško- djeca sama doma- nije bas najbolje ..
    sa prve dvije trudnoće isto hematom- ali bez jakog krvarenja i nakon 3 mj bilo sve super..
    Prošle godine pobačaj u 8 mj- plod se prestao razvijati u 6 tom tjednu
    Mene brine jer sam imala moždani .. pa je trudnoća za mene ustvari rizičnija.. pa moram i o tome misliti :(( ali vjerujem da uz neurologa i sve - može biti ok

Nadam se da ce ti se i sada tako smiriti i nestati hematom. oprosti sto ja tako "pametujem" , nije nista zlonamjerno, samo mi je tesko tako citati, recimo da znam kako je to i nebi da itko to prolazi… Inace vjerujem da svatko zna po osjecaju procjeniti sto, kako i koliko moze.. kod tebe je onda bas zeznuta situacija ..
    Čekamo utorak sa dobrim vijestima i pozitivnom vibrom.. ☺️🤞🏼

Nisam odgovorila.. ma kakvo pametovanje.. kad vidim sto si i sama prošla.. znam koliko je svaki savijet dobronamjeran i od srca ❤️
    Točno je kako si rekla.. znamo mi žene sve .. ali opet ta nada nas uvijek poljulja  i pokušamo vjerovati u čuda jer ona zaista postoje .. 
    bila sam kod Dr popodne i kaže sve je otišlo- Ajde bar to .. da ne moram i u bolnicu… i samo ću reci jer i ti znaš kako je to sa tabletama- ovo je bilo stvarno lakše - kaže i on radi duphastona nisam imala takve bolove .. ustvari me spasio one muke 

• 🦋BlueIvy🦋
    10. Ožujak 2025. 18:44

Lana U svemu tome, drago mi je da je sve otišlo... Nadala sam se ja da ces nam još sutra sa pregleda javiti dobre vijesti.. neznam, nemam nista pametno za reci.. ni samoj mi nije bilo svaki put isto ni psihički.. vidim da si pozitivna i da si ostala vedra u svemu tome i zelim ti da tvoja pozitiva pobjedi i da uskoro ponovno ugledas svoj plus.. svakako se javi kad nas se sjetiš da znamo kako si🤗🤗❤️

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

Clo
    10. Ožujak 2025. 18:55

Anica88
    Ja sam u ZG, inače rodom iz KA a i za tamo nisam čula nis lijepo. 

🦋BlueIvy🦋
    Jesu radili epiziotomiju? Ovdje u ZG valjda svima rade bez da i pitaju i bez potrebe…

- E kad smo kod epiduralne, jel planirate to uzimati ili? 

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.