Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna
    27. Veljača 2025. 14:46

Marina.25

Pozdrav cure, kako napreduju trudnicki dani? Kako ste sve? Kako nam je amiiinna, nisam upratila jel se vratila sa pregleda

Ejj hvala sto pitas,ma bio je uzv dobar al dubl test taj nije,pa idem u ponedjeljak na genecke pretrage ne znam sta ce bit dalje sta ce mi dat.A u srijedu onda imam kod svoje gin pregled,vidjet cu sta i ona kaze.Pokusavam bit pozitivna i eto.
    Kako vi napredujete,jesu prosle mucnine,imal novih simptoma 🥹

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• pticica29
    27. Veljača 2025. 16:25

Zenice, jucer sam isla vadit krv i danasnji nalazi su pokazali povecanje referentnih vrijednosti jetre. Ast je blago povisen, ali alt je jako povisen. Ima li neka iskustva s tim? 

Mrs.mom
    27. Veljača 2025. 16:53

Bok svima. Mene sora umor i to bas, bas. 
    Tu i tamo koju vecer mucnine. Nemamo nista novo za prijavit. Citam vas, javim se dok ulovim vremena. Ocekujemo taj prvi pregled 🤗 od prenatalnih testova nisam radila u ni jednoj trudnoci nista, pa necu ni sada. 

Marina.25
    27. Veljača 2025. 17:19

pticica29

Zenice, jucer sam isla vadit krv i danasnji nalazi su pokazali povecanje referentnih vrijednosti jetre. Ast je blago povisen, ali alt je jako povisen. Ima li neka iskustva s tim?

Ja sam to imala kad sam počela koristiti utrogestan oralno, alt i ast su mi bili preko 150( ref 0-40) i onda sam prešla na vaginalno pa je prošlo. Uzimas li utrogestan?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• pticica29
    27. Veljača 2025. 17:25

Marina.25

pticica29

Ja sam to imala kad sam počela koristiti utrogestan oralno, alt i ast su mi bili preko 150( ref 0-40) i onda sam prešla na vaginalno pa je prošlo. Uzimas li utrogestan?

Ne, uzimam jedino prenatalne vitamine i folnu kiselinu

Anica88
    27. Veljača 2025. 18:32

pticica29

Marina.25

pticica29

Ne, uzimam jedino prenatalne vitamine i folnu kiselinu

Koje prenatalne uzimas i koji iznosi su ast i alt?

Ja imam konstantno povisene jetrene nalaze od kad sam prije skoro 20 godina imala mononukleozu, a od kad uzimam prenatalne (zadnjih 2 godine) se to nesto pogorsalo

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    27. Veljača 2025. 18:39

Meni je pregled kod gyna odgodjen na cetvrtak za tjedan dana…

I krenule su mi konstantne mucnine 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Maka15
    27. Veljača 2025. 19:13

Ja koristim prenatalne Novalac i utrogestan 2x1 oralno. Nalazi su mi odlični. Prije trudnoće sam imala dosta povišene ast i alt. Iako sam čitala da dosta žena tijekom trudnoće može dobiti probleme s jetrom... 

djetelina13
    27. Veljača 2025. 19:29

Pozdrav curke🥰 Napokon je došlo vrijeme da se i ja javim u forum "Trudnice". Vec neko vrijeme sam na forumu "Potpomognuta oplodnja" i evo sad kad je i prvi uzv potvrdio otkucaje srčeka vam se javljam. Naša priča je trajala nekih cca 2 godine i evo uspjeli smo uz pomoć potpomognute oplodnje zanijeti. Danas sam 6+0 🙂 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• blondie_145
    27. Veljača 2025. 21:20

djetelina13

Pozdrav curke🥰 Napokon je došlo vrijeme da se i ja javim u forum "Trudnice". Vec neko vrijeme sam na forumu "Potpomognuta oplodnja" i evo sad kad je i prvi uzv potvrdio otkucaje srčeka vam se javljam. Naša priča je trajala nekih cca 2 godine i evo uspjeli smo uz pomoć potpomognute oplodnje zanijeti. Danas sam 6+0 🙂

Juhuhuhuhuuuuuu! Dobrodosla! Vidis kako sam ti lijepo prorekla 🤭❤️

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.