Mateil hvala ti 🥰
Vidim da se i vi brinete oko dizanja kilaža. Ja se brinem i oko nošenja vrecice iz ducana i oko bržeg hodanja i svake sitnice 🤣 ne znam kad ce taj strah proći. Vjerojatno nikad 😅
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Ajde, jos je moja najlaksa 😅
Ja sam danas trebala biti na pregledu, ali je odgodjen za iduci cetvrtak jer sam mijenjala gyna i jos nije do kraja sprovedeno… tad cu biti trudna vec 7+1…
Nadam se da je sve ok s bebom kad vise nemam menstrualne bolove i pocele su mi mucnine…
Cure koje vec znate spol, da li vec kupujete stvari za bebe? Ja jedva cekam da saznam spol pa idem u shopping 😊
Polako, budemo vidjele stanje pri kraju trudnoće 😂
Još bolje, barem se nećeš moći brinuti da si prerano otišla jer će se tada već sve vidjeti! 😉
A za shopping već imam mentalni popis šta mi već sve treba 😅
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
I znate sta me u jednu ruku muči a u drugu veseli, to šta nemam mučnine a danas sam 6+1. Malo sam zbunjena kako vecini cura to vrlo rano krene a meni jos nije.
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
Iscjedak je prestao za sad, ali Dr u ambulanti kaže da ne vidi ništa osim vrećice, sad sam 6 tjedana i da misli da ništa od toga.. da idem u pon vadit betu.. E sad.. ne znam dal da odem do Vinogradske.. pa da budem sigurna i odmah sve znam?? Jer mi nije dala hormone - kaže tek nakon bete.. jer da sad neće davat ako nema smisla?! I sad ne znam kaj da si mislim?
Joj, kako ne volim kad ginekolozi odmah krenu govoriti crno 😡
Tako su meni na hitnoj rekli da je biokemijska 🙄
Mozda je samo ovulacija bila kasnije… ako si na iglama zbog toga, nemoj cekati ponedjeljak i odi vec danas u vinogradsku. Ili mozes sutra u jutro u Breyer privatno
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I znate sta me u jednu ruku muči a u drugu veseli, to šta nemam mučnine a danas sam 6+1. Malo sam zbunjena kako vecini cura to vrlo rano krene a meni jos nije.
Od srca ti želim da si jedna od onih sretnica koja ih neće imati, ili se sutra javljaš da kažeš da si ih dobila 😂
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Ne brini se zbog toga, zahvali se!! 😀😀 Ja isto nisam imala nikakve mucnine, sigurno, do jedno 10/11 tjedna, a ni sad ih nemam, osim, kako sam gore napisala, nekog gadjena na jake mirise, a povracanje mi je baaaas, bas rijetko kad!! 🥰🥰
👸 29, PCOS
🤴 31, sve OKAY
Prva trudnoca nakon 5 godina pokusavanja, nakon 2 mjeseca kombinovane terapije uz letrozol tablete i utrogest vaginalete.
Drzim fige da izbjegnes mucnine 🤞
Meni su u prvoj trudnoci pocele vec na 4 tjedna, a sad na ravnih 6. Nadam se da ovaj put bude blaze i krace. Prosla trudnoca je bila bas teska
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ajde, jos je moja najlaksa 😅
Ja sam danas trebala biti na pregledu, ali je odgodjen za iduci cetvrtak jer sam mijenjala gyna i jos nije do kraja sprovedeno… tad cu biti trudna vec 7+1…
Nadam se da je sve ok s bebom kad vise nemam menstrualne bolove i pocele su mi mucnine…
Cure koje vec znate spol, da li vec kupujete stvari za bebe? Ja jedva cekam da saznam spol pa idem u shopping 😊
Polako, budemo vidjele stanje pri kraju trudnoće 😂
Još bolje, barem se nećeš moći brinuti da si prerano otišla jer će se tada već sve vidjeti! 😉
A za shopping već imam mentalni popis šta mi već sve treba 😅
Ja ovaj put trebam jako malo stvari, posebno ako bude opet curica…
Ali bar nesto od odjece bi htjela kupiti da ima novo + ne podudaraju im se godisnja doba, 62 imam sve ljetno, a sad ce mi trebati zimsko
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mateil moguće i da se taj scenarij dogodi da, da sutra krenu 😅
Makica aha, znaci jos ima vremena 🤣 super da nemas jake mucnine, to je bas blagoslov čini mi se. 🎉
Anica drzim fige da bude "blaža" trudnoća 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji