Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    28. Veljača 2025. 20:26

crox

Ja nekako imam subjektivni osjecaj da se mucnine skroz lagano i svakim danom neprimjetno smanjuju, a povecava se umor i manjak energije… sada nekako mogu da jedem vise stvari nego ranije, ali miris limuna i grozdje mi toliko godee, sutra sam si rekla praviti neki limun tart jer ne mogu da odolim 😄
    Brojim dane do rezultata Niftyja i nadam se da ce sve biti ok.
    A ja sam u nekoj svojoj ranijoj fazi mislila da necu imati vise djece i skoro sve sam muske stvarcice donirala, sad se malo i kajem sto sam bila brzopleta ali eto tako je kako je. Mozda bude djevojcica pa budem kupovala sve novo. 😁

Ja sam to isto mislila i zadnjih dana imam mučninu i pred spavanje 🫡 osim što već nekih 6 sedmica imam jutarnje sad su došle i ove noćne 😆 pa razmisljam mozda je još rano, imam još do drugog tromjesečja ⏳️ 
    Ja sam danas jogurt i kisele krastavce 👌 kiselo mi najviše godi 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Lana2110
    28. Veljača 2025. 20:40

Otišla sam u Vinogradsku, kažu možda se i nadzire nešto, ali ako je ovulacija bila kasnije da je onda ok.. ako nije.. da još tjedan dana pričekam do 10.03 kad je pregled i to je to.. u pon svakak idem izvaditi betu pa ću znati .. iako nemam neki dobar osjećaj vise :((

• Mateil
    28. Veljača 2025. 20:44

Crox baš sam i ja primijetila da mi se umor zadnjih dana pogoršao, a taman sam se nadala da je to prošlo!
    .
    Što se robice tiče, meni će čak i sve pasati jer je samo mjesec dana razlike u terminima, ali kad bi bila curica barem bi imala dobru izliku za shopping 😅

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

Mimoza17
    28. Veljača 2025. 20:50

Lana2110

Otišla sam u Vinogradsku, kažu možda se i nadzire nešto, ali ako je ovulacija bila kasnije da je onda ok.. ako nije.. da još tjedan dana pričekam do 10.03 kad je pregled i to je to.. u pon svakak idem izvaditi betu pa ću znati .. iako nemam neki dobar osjećaj vise :((

Držim fige da sve bude dobro!! Znam da je teško biti pozitivan, ali evo možemo ti mi pozitivno vibrati umjesto tebe 🥰 

• Mateil
    28. Veljača 2025. 20:53

Lana2110

To su već bolje vijesti! Nemoj se obeshrabriti, probaj misliti pozitivno i izdržati taj najgori dio, čekanje. ❤️

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

Mimoza17
    28. Veljača 2025. 20:54

Cure čitam ove vaše postove gdje praktički nemate mučnine i taaako sam ljubomorna.. Ja umor stvarno ne osjećam, ali mi se želudac toliko trese 24/7, osim nekih 2 sata popodne kad budem okej pa nešto normalno i pojedem, od čega mi naravno za 5 minuta bude muka…U svoj stan čim uđem imam nagon za povraćanjem i odmah trčim rastvoriti sve prozore, usred noći odlazim do prozora udahnuti svjež zrak..Čak mi je jučer zrak vani smrdio jer je padala kiša pa sam se skoro ispovraćala nasred ceste..U kuhinju nisam ušla danima, muž sve kuha i čisti.. Ne znam jel mi gore ujutro ili navečer, samo čekam da prođe i molim Boga da ne traje duže od školskih 12-13 tjedana 🥹

• Maka15
    28. Veljača 2025. 21:00

Lana2110

Nemoj se brinuti. Ja sam otišla od zadnje menstruacije 6 tjedana i 6 dana. Vidjeli smo gestacijsku od 13mm. Praznu. Za tjedan dana sam išla na kontrolu i vidjela sam bebicu i čula srčeko. Ovulacija je bila dosta kasnije. Izvadi betu u razmaku 48 sati. Vjerujem da će sve biti uredu ❤️

Anica88
    28. Veljača 2025. 21:18

Lana2110

Na hitnoj ti nisu vadili betu? 
    Nisu ni meni na svetom duhu, mislila sam mozda bar u vinogradskoj rade betu 🤦‍♀️

Nemoj ti njih nista slusati i budi pozitivna 🫶

Koliko dugo ti inace traju ciklusi i koliko nakon / prije propustene m si imala prvi plus na testu?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    28. Veljača 2025. 21:20

Mimoza17

Cure čitam ove vaše postove gdje praktički nemate mučnine i taaako sam ljubomorna.. Ja umor stvarno ne osjećam, ali mi se želudac toliko trese 24/7, osim nekih 2 sata popodne kad budem okej pa nešto normalno i pojedem, od čega mi naravno za 5 minuta bude muka…U svoj stan čim uđem imam nagon za povraćanjem i odmah trčim rastvoriti sve prozore, usred noći odlazim do prozora udahnuti svjež zrak..Čak mi je jučer zrak vani smrdio jer je padala kiša pa sam se skoro ispovraćala nasred ceste..U kuhinju nisam ušla danima, muž sve kuha i čisti.. Ne znam jel mi gore ujutro ili navečer, samo čekam da prođe i molim Boga da ne traje duže od školskih 12-13 tjedana 🥹

Ajme, bas mi je zao i znam kako ti je 😔 drz se i obavezno gynu reci za mucnine

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Mrs.mom
    28. Veljača 2025. 22:09

PREGLED:

Mateil - 3.3.
    Leich - 3.3.
    Mimoza17 - 4.3.
    Maka15 - 4.3.
    Mrs.mom - 5.3.
    Anica88 - 5.3.
    amiiinna - 5.3.
    Martinaaa_ - 12.3.
    Clo - 12.3.
    Blondie_145 - 21.3.

TERMIN:
    amiiinna - 2.9 / 6.9.
    Maravillosa 💙 - 4.9.
    Blondie _ 145 💙 - 5.9.
    Mateil -8.9.
    MIHACH993 - 11.9.
    Marina.25 - 20.9
    Inna_92 - 22.9.
    Zamia - 23.9.
    Clo - 5.10.
    i_am_ivy - 1.10.
    Leich - 12.10.
    Mimoza17 - 15.10.
    Mrs.mom - 16.10.
    Lana2110 - 21.10.
    Anica88 - 22.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.