Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    28. Veljača 2025. 18:18

djetelina13

I znate sta me u jednu ruku muči a u drugu veseli, to šta nemam mučnine a danas sam 6+1. Malo sam zbunjena kako vecini cura to vrlo rano krene a meni jos nije.

Drzim fige da izbjegnes mucnine 🤞

Meni su u prvoj trudnoci pocele vec na 4 tjedna, a sad na ravnih 6. Nadam se da ovaj put bude blaze i krace. Prosla trudnoca je bila bas teska

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    28. Veljača 2025. 18:21

Mateil

Anica88

Ajde, jos je moja najlaksa 😅

Ja sam danas trebala biti na pregledu, ali je odgodjen za iduci cetvrtak jer sam mijenjala gyna i jos nije do kraja sprovedeno… tad cu biti trudna vec 7+1…

Nadam se da je sve ok s bebom kad vise nemam menstrualne bolove i pocele su mi mucnine…

Cure koje vec znate spol, da li vec kupujete stvari za bebe? Ja jedva cekam da saznam spol pa idem u shopping 😊

Polako, budemo vidjele stanje pri kraju trudnoće 😂

Još bolje, barem se nećeš moći brinuti da si prerano otišla jer će se tada već sve vidjeti! 😉

A za shopping već imam mentalni popis šta mi već sve treba 😅

Ja ovaj put trebam jako malo stvari, posebno ako bude opet curica…

Ali bar nesto od odjece bi htjela kupiti da ima novo + ne podudaraju im se godisnja doba, 62 imam sve ljetno, a sad ce mi trebati zimsko

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

djetelina13
    28. Veljača 2025. 18:31

Mateil moguće i da se taj scenarij dogodi da, da sutra krenu 😅

Makica aha, znaci jos ima vremena 🤣 super da nemas jake mucnine, to je bas blagoslov čini mi se. 🎉 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

djetelina13
    28. Veljača 2025. 18:32

Anica drzim fige da bude "blaža" trudnoća 😊

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• crox
    28. Veljača 2025. 18:34

Ja nekako imam subjektivni osjecaj da se mucnine skroz lagano i svakim danom neprimjetno smanjuju, a povecava se umor i manjak energije… sada nekako mogu da jedem vise stvari nego ranije, ali miris limuna i grozdje mi toliko godee, sutra sam si rekla praviti neki limun tart jer ne mogu da odolim 😄
    Brojim dane do rezultata Niftyja i nadam se da ce sve biti ok.
    A ja sam u nekoj svojoj ranijoj fazi mislila da necu imati vise djece i skoro sve sam muske stvarcice donirala, sad se malo i kajem sto sam bila brzopleta ali eto tako je kako je. Mozda bude djevojcica pa budem kupovala sve novo. 😁

• crox
    28. Veljača 2025. 18:35

Ja nekako imam subjektivni osjecaj da se mucnine skroz lagano i svakim danom neprimjetno smanjuju, a povecava se umor i manjak energije… sada nekako mogu da jedem vise stvari nego ranije, ali miris limuna i grozdje mi toliko godee, sutra sam si rekla praviti neki limun tart jer ne mogu da odolim 😄
    A ja sam u nekoj svojoj ranijoj fazi mislila da necu imati vise djece i skoro sve sam muske stvarcice donirala, sad se malo i kajem sto sam bila brzopleta ali eto tako je kako je. Mozda bude djevojcica pa budem kupovala sve novo. 😁

Pahuljka
    28. Veljača 2025. 19:24

crox

Istooo !! Sve sam poklonila ali bas sve osim par sentimentalnih stvarcica ali sam bila u fazon nece mi trebati vise a i ako bude to ce biti velika razlika, do tad ce to sve propasti, pozutjeti i bolje da se iskoristi. Kad ono… bolje bi mu bilo da je pisonja ili da se ne poklapaju brojevi, jer je prvorodjena bila tek 2600kg teska pa je 56 nosila prva 2 mjeseca 🙄 Tako si opravdavam novu kupovinu 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    28. Veljača 2025. 19:25

Pahuljka

crox

Istooo !! Sve sam poklonila ali bas sve osim par sentimentalnih stvarcica ali sam bila u fazon nece mi trebati vise a i ako bude to ce biti velika razlika, do tad ce to sve propasti, pozutjeti i bolje da se iskoristi. Kad ono… bolje bi mu bilo da je pisonja ili da se ne poklapaju brojevi, jer je prvorodjena bila tek 2600kg teska pa je 56 nosila prva 2 mjeseca 🙄 Tako si opravdavam novu kupovinu 😂

2600g * Boze me sacuvaj ovog trudnickog mozga 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• blondie_145
    28. Veljača 2025. 20:03

Djetelina, ja nisam imala dana mucnine! Tj. jedno popodne sam mislila da krecu ali ispalo je da sam pregladnila jer sam preskocila dorucak. Zapravo od simptoma nemam nista osim nateklih cica, nesto veceg apetita, nesto cesceg piskenja (svaku noc uvijek izmedju 3:15-3:30 😂) i izrazenijeg zatvora. I trbuh mi je nadut od prokletog cyclogesta, ali to ukidam za tjedan dana i jedva cekam! Zadnjih par dana me krenulo malo zatezati jer puno sjedim (imala sam neku frku na poslu pa sam dosta radila) ali to je to 😅 uglavnom se ne osjecam trudno 😅
    .
    Sto se tice dizanja teskoga, zadnjih mjesec dana sam se vratila na svoje treninge pole dancea - ne radim inverzije ili elemente koji traze puno naprezanja trbuha ali dizem sebe na ruke. Osjecam se dobro, pa sam planirala polako natrag u gym i poceti pojacavasti streching. Cim ozdravim (muz mi lezi s gripom, izbjegavam ga kao vrag timjan al me ipak nesto pocelo loviti 🙈)

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• blondie_145
    28. Veljača 2025. 20:06

Sto se kupovine stvari (pogotovo robice) tice, ne planiram jos tako skoro. Sad smo poceli pricati da bi mogli poceti gledati “big iteme” tipa kolica, pa da pratimo kako se krecu cijene, odemo mozda na ovaj sajam beba za 2tj u Family mall, ali pomalo.

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.