Pozdrav curke🥰 Napokon je došlo vrijeme da se i ja javim u forum "Trudnice". Vec neko vrijeme sam na forumu "Potpomognuta oplodnja" i evo sad kad je i prvi uzv potvrdio otkucaje srčeka vam se javljam. Naša priča je trajala nekih cca 2 godine i evo uspjeli smo uz pomoć potpomognute oplodnje zanijeti. Danas sam 6+0 🙂
Cestitam 🎉
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav curke🥰 Napokon je došlo vrijeme da se i ja javim u forum "Trudnice". Vec neko vrijeme sam na forumu "Potpomognuta oplodnja" i evo sad kad je i prvi uzv potvrdio otkucaje srčeka vam se javljam. Naša priča je trajala nekih cca 2 godine i evo uspjeli smo uz pomoć potpomognute oplodnje zanijeti. Danas sam 6+0 🙂
Juhuhuhuhuuuuuu! Dobrodosla! Vidis kako sam ti lijepo prorekla 🤭❤️
Blonie daaa, ti si tako odlučila i tako i je 🥰 hvala tiiii😘
Hvala svima na dobrodošlici❣️
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Čestitam, želim ti mirnu i uspješnu trudnoću 🤩🤩🤩
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Čestitke,dobrodošla 😍
Valentino 4y🩵
Amiinna, Mihach hvala vam 🥰❤️
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Mene sad počeo boliti trbuh.. i krenuo smedji iscjedak.. pa ću se Morat zaletiti do bolnice …
Nove cure dobro došle 🎀 mirnu trudnocu svima nama zelim ✨️
Lana2110 mene isto nesto muci, jest da sam bila do prodavnice i onako sam iz kolica vadila jednu po jednu flasu, nista tako nesto ali bas me neka nelagoda 😐
Da li vi dizete nesto tesko? Pod moje teško je ispod 5 kg
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Lana2110 u kojem tjednu trudnoce si?
Ja svaki dan 100 puta dizem dijete od 8.5kg i bas me strah da se nesto ne bi desilo zbog toga, ali ne mogu drugacije…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Lana2110 u kojem tjednu trudnoce si?
Ja svaki dan 100 puta dizem dijete od 8.5kg i bas me strah da se nesto ne bi desilo zbog toga, ali ne mogu drugacije…
Nije neko tjesenje ali moja je skoro 12kg i visi na meni nakon sto dodje iz jaslica, doslovno kao panda se zakaci i nemos je skinut sa sebe, ali evo s bebicom sve ok za sad a do kad ce se to tolerisati budemo vidjeli 🙄
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
djetelina13 čestitam ti i dobrodošla! 🫶🏼
Lana2110 nadam se da je iscjedak prestao i da sve bude ok!
.
I ja i dalje dižem svog malca od 13-14 kg i za sad me ništa ne smeta. 😀
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Sortiraj odgovore
Najstariji