![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Tinchi, ne znam napamet, ali ako ti je ginekolog dao valjda zna sta radi…
Mene uhvatilo sto muka, prvo mi se upalila zlijezda na jako nezgodnom mjestu 😂 na malim stidnim usnama…onda sam ja to ublazavala kamilicom i jucer je to samo os sebe prsnulo i prokrvarilo, kad sam vidila krv sam se na prvu prepala, pa sam skuzila da je to od te zlijezde.
Jutros sam isla raditi nalaze mokrace privatno, prije ovih standardnih nalaza, jer imam iskustva s mokracnim infekcijama, a za vikend me cudno malo boluckalo..urin je ok, ima nesto bakterija i kao urin je zamucen, al kaze ginekologica da je to od sluzi i da je ok. Urinokultura uredna.
Prehladila sam se i imunitet mi je pao pa se sad sve lijepi na mene, a naravno ja se brinem puno vise nego inace jer ovaj put u jednadzbi nisam samo ja 😊
Ali idem dalje dan po dan i nadam se da ce sve i dalje biti okej 😅
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Bok cure. Ja ovu noc nisam oci sklopila. A do sad spavala ko beba. Lezim, a vrti mi se kao da sam na ringispilu, pa voli glava, pa mi je uzasno muka, tjera me na povracanje, a ne mogu. Pa me trbuh odnosno nekako vise dolje gdje su jajnici boli. Pa ne mogu disat nos zacepljen, pa se moram inhalirat, pa kao da me grlo grebe pece.. Dns je bolje al kao da me netko pregazio. 😟😟
Sto se tice ovog okusa u ustima od metala sad mogu rec da ni nemam, al sam imala prije koji dan mozda i tjedan. Kad smo vec kod pamćenja, jel pamtite ko ribice? Znaci ja sam toliko postala zaboravna sto i kazu da je normalno😂 al ja nemam pojma vise sta je bilo jucer, kome sam sta rekla.. Bas zaboravljam🙉
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Nemam metalni okus u ustima, mucnine su mi povremene, cesca mi je zgaravica, tj. kao da mi zeludac odreagira na sve sta stavim u njega 🤣 ali sam ja toliko napuhana, bas jako, ne mogu zakopcati niti jedne hlace 🤦🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja danima ne spavam kako treba. Stomak mi je malo porastao, ništa pretjerano, a imam osjećaj kao da mi se sve prelijeva. Vrtim se stalno s jednog boka na drugi, muči me mokrenje, neki čudni snovi… Žgaravica me uhvati predvečer. Srećom sam ujutro ok i još uvijek normalno radim.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Nemam metalni okus u ustima, mucnine su mi povremene, cesca mi je zgaravica, tj. kao da mi zeludac odreagira na sve sta stavim u njega 🤣 ali sam ja toliko napuhana, bas jako, ne mogu zakopcati niti jedne hlace 🤦🏻♀️
I ja sam bas jako napuhana😐 ujutro čak budem okej i imam skroz ravan trbuh ali navečer ko mali balon 🙄 i sve me hlače također stazu… odgovaraju mi najviše rastezljive hlače koje ne stežu trbuh 😅
Nakon prvog pregleda sam nastavila s teretanom jer sam uvijek nešto trenirala. Jel koja od vas u teretani? Kako ste prilagodili treninge ?
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Jel netko ima te cudne bolove u trbuhu? Ili je imao u 7tj? Sad mi vec nije svejedno a nz jel to sve normalno ili sta.. Ne znam ni objasniti, definirati, nije ona tipicna bol da boli nego cjelo vrijeme kao da mi se nesto "mrda" pa onda zna presjeci, jel to kao nadutost, grcevi... S jedne strane mi je logicno jer se svasta nesta dogadja, raste, maternica se siri... Ali opet normalno da postoji zabrinutost.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Jel netko ima te cudne bolove u trbuhu? Ili je imao u 7tj? Sad mi vec nije svejedno a nz jel to sve normalno ili sta.. Ne znam ni objasniti, definirati, nije ona tipicna bol da boli nego cjelo vrijeme kao da mi se nesto "mrda" pa onda zna presjeci, jel to kao nadutost, grcevi… S jedne strane mi je logicno jer se svasta nesta dogadja, raste, maternica se siri… Ali opet normalno da postoji zabrinutost.
Ne brini se to ti je normalno evo ja još uvijek imam to ti je zato jer se maternica širi i onda se javljaju ta probadanja meni je to i u prošloj trudnoći bilo tako 🥺
Ti i ja smo u dan iste. Isti dan poslednje menstruacije. Dobro dosla na ovu temu. Sto se tice mucnine do juce mi je isto bilo. Juce i danas prvi put nisam povratila.
Hvala, hehe, bas fora, drago mi je.
Evo ja danas zasad nisam povratila, iako sam u oar navrata osjetila mucninu. Vikend je bio bas gadan po tom pitanju.
Ovo sto cure spominju, ja nemam metalni okus u ustima. Dobro spava. Doma sam i spavam 11 sati na dan.
Tako da nemam ni umora, sto je logicno kad dosta odmaram i spavam.
Kako zbog mucnine jedem jaaaako male porcije (manje od pola standardnih) uglavnon nemam ni nadutost, dok ne pojedem npr nesto s grahom, onda je ogromno.
Osjetim bolove dolje. Porosli tjedan sam pri kihanju. I boli jajnik, to me jako prepalo na pocetku, da nije vanmatericna, ali ginekolog je rekao da je to vjerojatno od oziljka zbog operacije ciste koju sam imala, da mi vise nije tako elasticno. Tako da to sad uzimam kao dobar znak, da se nesto desava.
Cudni su mi ovi prvi tjedni, kad osim mozda tih manjjih bolova i mucnine nis ne osjecam, ponekad se bas pitam ako je sve i dalje ok.
It's a boy 💙
Pozdrav cure,
Zadnja m 30.12,
➕️ 🥰29.1.( 26 mi je trebala doci, al sam nekako nevjerovala..kao, doci ce),
prvi pregled imam dogovoren 9.2...
Prošli tjedan sam imala neke simptome, žgaravice, probadanje, vrtoglavice, ubrzani rad srca, zatvor, piškenje non stop, bolne sise..baš kao da je nešto drugačije 😄
Uglavnom, uhvatila me neka prehladica od subote popodne, pa sam sva ionako u banani, lagana temp, kašalj, kihanje i curenje nosa. I danas nemam nikakve simptome trudnoće, nadam se da se izborila s prehladom i da je još tu..mada, nekako mi je odjednom premirno 😔
Sretno svima 🤞🤞🥳🥰
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Pozdrav svima,
Već dva dana jedva gledam na poslu, a o efektivnom radu da i ne govorim. Ovo proljetno vrijeme me još dodatno dotuče. Radim do 15h, u 15:30 sam doma i onda ravno u krevet. Jel postoji šta da me malo razbudi, ili pomogne u koncentraciji jer imam osjećaj da mi je mozak puding.
👩🏻 28
Pokušavamo od 11.mj.2021.
😥 2./2023. biokemijska
🩸24.12.23.
+ 18.1.
💊 Novalac, Folacin 5mg
7.2. - 6+3 ❤️KČS+ (5,87mm)
22.02. 8+4 2,08cm
22.03. - 7,3 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji