Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivona2306
    03. Veljača 2024. 14:39

snowwhite1410

Dobar dan i ja vam se pridružujem plus na testu me iznenadilo 😅❤️ očekivano i ne očekivano uglavnom bila sam kod dr na pregledu srce kuca ❤️ termin 18.09.🥰
    U 7 tjednu sam čudno mi je jer nemam mučnina kao u prošloj trudnoći 😅 za sad samo jednom povraćala nadam se da će biti sve uredu 🫶

Cestitaaam, dobrodosla! 😍
    Tu smo negdi, meni je termin 16.9. 😁
    Ja evo danas cijeli dan gledam kroz prozor i divim se ovom predivnom danu, a ne mogu nigdje jer mi je muka…nadam se da ce se sve ove muke isplatiti 😅🤗

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

snowwhite1410
    03. Veljača 2024. 15:44

ivonab2306

snowwhite1410

Dobar dan i ja vam se pridružujem plus na testu me iznenadilo 😅❤️ očekivano i ne očekivano uglavnom bila sam kod dr na pregledu srce kuca ❤️ termin 18.09.🥰
    U 7 tjednu sam čudno mi je jer nemam mučnina kao u prošloj trudnoći 😅 za sad samo jednom povraćala nadam se da će biti sve uredu 🫶

Cestitaaam, dobrodosla! 😍
    Tu smo negdi, meni je termin 16.9. 😁
    Ja evo danas cijeli dan gledam kroz prozor i divim se ovom predivnom danu, a ne mogu nigdje jer mi je muka…nadam se da ce se sve ove muke isplatiti 😅🤗

Proći će ti to samo moramo biti strpljivi 🫣ja sve očekujem jer prošla trudnoća mi je krenula mučnina s 7 tjedana ne znam opet se brinem jel onda sve ok ako ih nemam sada dok ne prođe ovih prvih 14 tjedna sve me strah kasnije nekako bude lakše kada znaš da je sve ok 🥰 mislimo pozitivno nema druge ja imam bebu od 14 mj kući 

• bubamara.6
    03. Veljača 2024. 17:29

Evo priključujem se i ja, tek sam vidjela plus, a na prvi pregled planiram između 10. I 12. tjedna :)

• Arianne
    04. Veljača 2024. 19:54

Pozdrav,
    evo da se i ja uključim, pisala sam već na Ljetnim bebama 2024, međutim po temama sam trenutno bliža vama u ovom topicu, jer je dosta cura tamo u kasnijim tjednima trudnoće.

Ja sam zadnji menzis imala 06.12. i termin mi dođe po netu na oko 11.09., trenutno sam 8+4.
     Bila sam na prvom pregledu 22.01., sa 6+5 i tada je srce kucalo, plod je bio 11 mm. Sljedeći pregled je 12.02.

Lani sam imala blighted ovum u 6 mjesecu.

Trenutno i mene jako muče mučnine. Možda nije najstrašnije, ali povraćam svaki dan bar jednom. Traju još od 5 tjedna, trenutno sam doma, nemam pojma kako bi izdržala na poslu. Izgubila sam oko kilu i pol sve skupa, nije prestrašno. Imam teka, ali već me strah jest previše od tih silnih povraćanja.
    Meni mučnina uglavnom dođe od podneva pa kasnije (kako koji dan), i znam često povratiti obroke, pa uglavnom jedem manje obroke više puta dnevno.
    Probala sam krekere, dvopek, štapiće, čaj s đumbirom, bademe, menol bombone, ma svašta, ali kad dođe mučnina ništa ne pomaže dok sama ne prođe.

It's a boy 💙

Jeleenaa
    04. Veljača 2024. 21:33

Arianne

Pozdrav,
    evo da se i ja uključim, pisala sam već na Ljetnim bebama 2024, međutim po temama sam trenutno bliža vama u ovom topicu, jer je dosta cura tamo u kasnijim tjednima trudnoće.

Ja sam zadnji menzis imala 06.12. i termin mi dođe po netu na oko 11.09., trenutno sam 8+4.
    Bila sam na prvom pregledu 22.01., sa 6+5 i tada je srce kucalo, plod je bio 11 mm. Sljedeći pregled je 12.02.

Lani sam imala blighted ovum u 6 mjesecu.

Trenutno i mene jako muče mučnine. Možda nije najstrašnije, ali povraćam svaki dan bar jednom. Traju još od 5 tjedna, trenutno sam doma, nemam pojma kako bi izdržala na poslu. Izgubila sam oko kilu i pol sve skupa, nije prestrašno. Imam teka, ali već me strah jest previše od tih silnih povraćanja.
    Meni mučnina uglavnom dođe od podneva pa kasnije (kako koji dan), i znam često povratiti obroke, pa uglavnom jedem manje obroke više puta dnevno.
    Probala sam krekere, dvopek, štapiće, čaj s đumbirom, bademe, menol bombone, ma svašta, ali kad dođe mučnina ništa ne pomaže dok sama ne prođe.

Ti i ja smo u dan iste. Isti dan poslednje menstruacije. Dobro dosla na ovu temu. Sto se tice mucnine do juce mi je isto bilo. Juce i danas prvi put nisam povratila.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

snowwhite1410
    05. Veljača 2024. 09:17

Ja ne znam zašto ovu trudnoću nemam mučnine kao prošlu 🫣😅 čudno mi je nadam se da je sve ok imala sam oko 5 tjedna onako kao bude mi mučno i jednom sam povraćala ali ne znam zašto možda zato jer sam sad bila 2 tjedna dosta bolesna imala sam gnojnu upalu sinusa to je bilo strašno nisam mogla popiti antibiotike jer je početak trudnoće 😭

melas
    05. Veljača 2024. 09:21

Jutroooo i sretan radni tjedan svima  
    Imate li metalni ukus/miris u ustima?

Jeleenaa
    05. Veljača 2024. 09:23

snowwhite1410

Ja ne znam zašto ovu trudnoću nemam mučnine kao prošlu 🫣😅 čudno mi je nadam se da je sve ok imala sam oko 5 tjedna onako kao bude mi mučno i jednom sam povraćala ali ne znam zašto možda zato jer sam sad bila 2 tjedna dosta bolesna imala sam gnojnu upalu sinusa to je bilo strašno nisam mogla popiti antibiotike jer je početak trudnoće 😭

Kazu da je svaks trudnoca za sebe. Da u jednoj povracas svakodneno, a i drugoj ni jednom. Tako da sigurno da je u redu.
    Jaooo upala, a bez antibiotika. Ja se probavam sacuvati da izguram ove hladnije mjesece, pa cemo ljetos biti mirne

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• bubamara.6
    05. Veljača 2024. 09:51

Prošlu trudnoću su me boljele cice i presjecalo me dolje nisko, sad ništa. 
    Još uvijek ni ne doživljavam, čekam 13.tjedan 😂

tinchi
    05. Veljača 2024. 10:58

Metalni okus da 
    I slinim strasno..
    Meni ginekolog dao da pijem 1 tabletu na dan reglan da smiri povracanje..
    Sta mislite jel to pametno piti?

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan test

Termin 25.9

It's a girl 🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.