Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    14. Travanj 2023. 07:35

prijavljujem novi simptom ruke otekle i trnu tako već 2 dana .. Bruma sad s desne na lijevu ruku ali od danas nemogu je ni nositi. 😥😥
    Sretno svima danas saljite slikiceeee

Lana99
    14. Travanj 2023. 08:20

Sretno svima danas na pregledima 💖
    Mislim da je preko testova teško da se pogriješi dok je uzv već druga stvar. Mojoj mami su do 7.mj govorili curica kad ono muško. Mislila sam da je to prošlost, brat je 15 godina i ipak su uzv bolji no sestrična je rodila u 10 mj. 8 mjeseci muško kad ono curica i više uopće nisu bili sigurni kasnije. Zato je bolje za neke veće stvari samo neutralna boja (sivo, bijelo i crno)😂😂

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

teich95
    14. Travanj 2023. 08:22

Moja ginekologica gdje idem vodila je trudoce sestrama,kumi, sestricni i one skupa imaju 10+ djece svima je dobro rekla spol i meni s sinom u 17om tjednu i potvrdila oko 20tj. Stvarno je zena predraga a ima dosta godina iskustva jos se ja ljecim kod nje od 18ste kad su mi otkriveni PCOS + miom na rubu maternice. Privatnici su mi rekli u facu daj Boze da budes imala djece da moram opetirat miom itd,dok ona nije dala i kod nje idem evo vec 10god svakih 6mj na pracenje.(jos uvijek nisam operirana) evo treca trudnoca,prvo je samo otislo (spontani u 8tj)  sina zdravog rodila,sad nam je rekla da je curica a to nam i je bila zelja da imamo i jedno i drugo,ali i da je opet decko svejedno nam. Vjerujem joj bas jako puno ali i ona je samo zena pa moze da pogrijesi.. Ma da ima i kod mene u mjestu slucaj susjeda sve pripremila za curu ona otisla rodit ono decko 😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• MamaŠČ
    14. Travanj 2023. 08:46

Dalmatinka83, bila sam i ja prehlađena i trudila se poštovati sve zabrane. Ali nakon 5 dana me toliko začepilo, nisam mogla disati i nos mi je krvario i bio ranjen od puhanja. Na svoj rizik sam uzela meralis ha i instantno osjetila olakšanje simptoma. Onda sam prskala 1 ili 2 puta dnevno. A one gluposti s morskom vodom nemaju nikakvog efekta, kao ni bilo što drugo što trudnicama savjetuju. Tako da sam ja odlučila riskirati i nikome ništa nije bilo. Naravno, nisam pretjerala

Flowerson 🌸
    14. Travanj 2023. 09:24

MamaŠČ

Dalmatinka83, bila sam i ja prehlađena i trudila se poštovati sve zabrane. Ali nakon 5 dana me toliko začepilo, nisam mogla disati i nos mi je krvario i bio ranjen od puhanja. Na svoj rizik sam uzela meralis ha i instantno osjetila olakšanje simptoma. Onda sam prskala 1 ili 2 puta dnevno. A one gluposti s morskom vodom nemaju nikakvog efekta, kao ni bilo što drugo što trudnicama savjetuju. Tako da sam ja odlučila riskirati i nikome ništa nije bilo. Naravno, nisam pretjerala

Ista stvar, sve se slažem...jedino meralis spašava i on je najmanje abrazivan.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    14. Travanj 2023. 09:27

Jelušićka, to je baš gadan simptom...meni trnu noge povremeno, al mislim da je to zato jer ne uzimam magnezij pa ću ga uključit.
    Čestitam svima na lijepim, urednim pregledima i sretno onima koji imaju nešto danas! 
    Ja sam se jutros toliko uspaničarila jer nisam sigurna dal sam dva puta popila euthyrox ili jednom  Na kraju sam iz očaja išla jest odmah samo da smanjim djelovanje...a i glavobolja me ubija već dva dana, vjerojatno od ovog vremena. 

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    14. Travanj 2023. 09:46

Flowerson 🌸

Jelušićka, to je baš gadan simptom…meni trnu noge povremeno, al mislim da je to zato jer ne uzimam magnezij pa ću ga uključit.
    Čestitam svima na lijepim, urednim pregledima i sretno onima koji imaju nešto danas!
    Ja sam se jutros toliko uspaničarila jer nisam sigurna dal sam dva puta popila euthyrox ili jednomNa kraju sam iz očaja išla jest odmah samo da smanjim djelovanje…a i glavobolja me ubija već dva dana, vjerojatno od ovog vremena.

Mene isto glava ubi i tlak mi je 100 sa 55 sve mi zvjezdice pred ocima.. inace imam normalan 😔

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Mimica91
    14. Travanj 2023. 09:48

Jelušićkaa

prijavljujem novi simptom ruke otekle i trnu tako već 2 dana .. Bruma sad s desne na lijevu ruku ali od danas nemogu je ni nositi. 😥😥

Meni trnu ruke (samo šake) preko noći, nije mi se to nikad prije događalo, ne znam jel povezano s trudnoćom... 🤷

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Jelušićkaa
    14. Travanj 2023. 09:52

Mimica91

Jelušićkaa

Meni trnu ruke (samo šake) preko noći, nije mi se to nikad prije događalo, ne znam jel povezano s trudnoćom… 🤷

Da da po noći pogotovoo. Preko dana se vise krecem pa otok koliko toliko spadne. Sestra mi je isto ovako u trudnoci imala nisu joj noge nikad samo ruke. Vjerivatno da jest. 🤷🏻🤷🏻

Flowerson 🌸
    14. Travanj 2023. 10:08

teich95

Flowerson 🌸

Jelušićka, to je baš gadan simptom…meni trnu noge povremeno, al mislim da je to zato jer ne uzimam magnezij pa ću ga uključit.
    Ja sam se jutros toliko uspaničarila jer nisam sigurna dal sam dva puta popila euthyrox ili jednomNa kraju sam iz očaja išla jest odmah samo da smanjim djelovanje…a i glavobolja me ubija već dva dana, vjerojatno od ovog vremena.

Mene isto glava ubi i tlak mi je 100 sa 55 sve mi zvjezdice pred ocima.. inace imam normalan 😔

Ne mjerim tlak redovno, al meni doslovno znaju bit neke točkice pred očima...ne traje drugo, al baš bude čudno. Sad sam izmjerila tlak, bome i meni niži, 100/60

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.