Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    13. Travanj 2023. 12:50

Selma D dobro došla i ostala s nama do kraja. Svaka od nas ima strahova zato i jesmo skupa da to prebrodimo.
    Pikulica ja bih uvijek u nekim slučajevima kad kaže dr da nije dobro da je sve strasno ovo ono tražila drugo mišljenje. 80% kod drugog dr bude sve naaajnormalnije.Bezveze isprepadaju jos ako im je los Uzv normalno da neće vidjet.

Mimica91
    13. Travanj 2023. 12:54

kiki13

Girls jel ima koja problem s hemeroidima? Mislim, neznam jel to to, nemam bas nikakvih smetnji osim sto me cese 🥴 bas za poludit… Iako sto god citam to se javlja tek tamo u 3. tromjesecju… Ima li kakve pomoci? 🥲

I mene je prije nekih par tjedana svrbilo i bilo neugodno isto sam mislila hemoroidi. Međutim prošlo je za nekih 4,5 dana i više se nije pojavljivalo 🤷

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Baby❤
    13. Travanj 2023. 12:56

Cure mene danas tolko steze u trbuhu i bedrima is, neznam vec kako bi lezala, sjedila ili stajala. Valjda mi se siri trbuh ili sto uzas

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• SelmaD
    13. Travanj 2023. 12:59

Jelušićkaa

Selma D dobro došla i ostala s nama do kraja. Svaka od nas ima strahova zato i jesmo skupa da to prebrodimo.
    Pikulica ja bih uvijek u nekim slučajevima kad kaže dr da nije dobro da je sve strasno ovo ono tražila drugo mišljenje. 80% kod drugog dr bude sve naaajnormalnije.Bezveze isprepadaju jos ako im je los Uzv normalno da neće vidjet.

Hvala puno,da,prikljucila sam se forumu,bas zbog toga jer vidim da je jaka podrska od svake zene,takodje zelim svima da sve bude uredu do kraja ❤️

• pikulica
    13. Travanj 2023. 13:13

Jelušićkaa

Iskreno se nadam da ce biti sve ok.. ova strepnja i strah.. ma uzas.. 

amarenna
    13. Travanj 2023. 13:27

SelmaD dobrodošla! 🤗
    Pikulica ja bi otišla drugdje na pregled ❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Djajip
    13. Travanj 2023. 13:34

pikulica

Pozdrav svima.. čekam i ja svoju pikulicu.. danas smo punih 16 tj. Jucer smo bile na pregledu i doktor me doslovno istraumatizirao..prosli put je radio mini anomaly sc. I sve je bilo u redu..sada..3 tjedna kasnije..vise nista nije u redu.. jedva je našao drugu rukicu, pa nije siguran ni sta je s drugim bubregom..prije 3 tj bila sam uloziva za vrh prsta..ali tako sam bila i u prvoj trudnoci skroz do poroda..a sad sam uloziva za jagodicu prsta…i navodno imam neko puknuce na cerviksu od 3 mm, a cerviks je normalne velicine 4 cm.. pojacao mi je utrogestan i prepisao tablete roidakal.. na izlasku iz ordinacije mi je rekao da moram biti svjesna ako prokrvarim da je to to..i da tako malo dijete ne moze prezivjeti.. uopce ne mogu opisati u kakvom se psihickom stanju nalazim.. idem definitivno po drugo misljenje.. ali evo..cisto me zanima,da li je mozda netko imao slicno, ili cuo od nekoga..

Samo idi negdje drugo❤️

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    13. Travanj 2023. 13:35

Ja sam danas išla privatno na UZ. Doktor je bio predivan, on će me i porađati, 20 eura je UZ, što nije skupo.
    Pokazao je sve i rekao da za sad mu liči na batiku, ali čekamo još, jer je rano🥰
    Bebicu je jedva slikao, jer je izvodila akrobacije. U jednom momentu je cak gurala rukice u usta , mahala🥰

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• MamaŠČ
    13. Travanj 2023. 13:36

Pikulica, koliko si tjedana trudna? Definitivno se naruči kod nekog privatnika koji ima bolji uzv. Nemoj po dolasku uopće govoriti o mišljenju ovog prvog doktora, pa vidi što će ti drugi reći 

Pereca333
    13. Travanj 2023. 13:38

pikulica

Pozdrav svima.. čekam i ja svoju pikulicu.. danas smo punih 16 tj. Jucer smo bile na pregledu i doktor me doslovno istraumatizirao..prosli put je radio mini anomaly sc. I sve je bilo u redu..sada..3 tjedna kasnije..vise nista nije u redu.. jedva je našao drugu rukicu, pa nije siguran ni sta je s drugim bubregom..prije 3 tj bila sam uloziva za vrh prsta..ali tako sam bila i u prvoj trudnoci skroz do poroda..a sad sam uloziva za jagodicu prsta…i navodno imam neko puknuce na cerviksu od 3 mm, a cerviks je normalne velicine 4 cm.. pojacao mi je utrogestan i prepisao tablete roidakal.. na izlasku iz ordinacije mi je rekao da moram biti svjesna ako prokrvarim da je to to..i da tako malo dijete ne moze prezivjeti.. uopce ne mogu opisati u kakvom se psihickom stanju nalazim.. idem definitivno po drugo misljenje.. ali evo..cisto me zanima,da li je mozda netko imao slicno, ili cuo od nekoga..

Draga Pikulica evo samo primjer da sam ja bila u bolnici zbog hematoma i krvarenja, gdje je dr mi napricao da je hematom uglavnom kod poremvlcaja zgrusavanja i da on misli da i ja to imam,  da moram da se pazim, ne smijem nista da radim, da imam omeksan grlic i iznutra blago otvoren, da hematom moze da prokrvari i povuce posteljicu. Tri dana nakon otpusta odem svojoj dr ona kaze nije to nista, grlic normalan, zatvoren, beba dobra, hematom malen, kontrola za 4 nedelje tek. Dajem ti primjer, jer ja ne znam sta je s pojedinim doktorima i da li im daska u glavi fali. Uglavnom ja bih trazila drugo misljenje, jer ljekar koji trudnoj zeni kaze ako prokrvaris to je to, nije dobar doktor. Sve najbolje.  

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.