Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    13. Veljača 2024. 12:45

Jelusicka rado i preko Fb i preko Viber ili kako god, samo vidim da ovaj forum nema privatne poruke pa ne znam kako da ti dam kontakt. 
    Mi danas probali jabuku uzela sam od Hipp-a, i malo je bolje ali nije i dalje bas odusevljena. Valjda to u pocetku mora tako. Na kraju ja pojela teglicu i super je 😂 Kad projede pocecu joj kuvati svasta 😍

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    13. Veljača 2024. 13:16

Pereca333

Jelusicka rado i preko Fb i preko Viber ili kako god, samo vidim da ovaj forum nema privatne poruke pa ne znam kako da ti dam kontakt.
    Mi danas probali jabuku uzela sam od Hipp-a, i malo je bolje ali nije i dalje bas odusevljena. Valjda to u pocetku mora tako. Na kraju ja pojela teglicu i super je 😂 Kad projede pocecu joj kuvati svasta 😍

Alegra pokušat ću i ja jednom ali kad muž bude kući 😂Sto je sigurno sigurno je
    Pereca moze broj ili ime na gmail. red.me0804@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.