Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pikulica
    14. Travanj 2023. 16:51

Najžalosniji dio moje priče je da sam bila kod privatnika na pregledu..  a danas sam pregled obavila u bolnici.. neka..njemu na dušu..glavno da je moja pikulica uredu 🥰 

Pipi11
    14. Travanj 2023. 16:54

Pikulica, baš tako. Ima ih loših i dobrih kao i u svakom zanimanju. Najbitnije da ne bebica dobro 💜
    Kiki, video je odličan 🥰
    Cure, imate pravo.idem bez razmišljanja na anomaly i 4d privatno da možemo to doživjeti i da muž može sa mnom. Samo da bude sve u redu🙏 to želim i svima vama🥰

Pipi11
    14. Travanj 2023. 17:37

Cure na ponudi dana imate 4D UZV za 40 eura u jednoj privatnoj poliklinici u centru Zagreba. Dobra ponuda 👍

• SelmaD
    14. Travanj 2023. 18:03

Drage moje,vi koje ste vec mame,a opet se trudnice,kada ste osjetile bebicu,ja svaki dan osjetim na lijevoj strani po dnu,gilicanje neko,kazu da zene koje su vec 2,3 put trudne da prije osjete,sad da li umisljam mislim ne umisljam hehe definitivno nesto me skaklja 🤣

• MomN.93
    14. Travanj 2023. 18:15

Pipi11

Cure na ponudi dana imate 4D UZV za 40 eura u jednoj privatnoj poliklinici u centru Zagreba. Dobra ponuda 👍

Ja sam dobila preporuku za poliklinika Bolanča, 85 € je anomaly. Nakon idućeg tjedna ću vam moći reči jel' vrijede preporuke il' ne 🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

teich95
    14. Travanj 2023. 18:17

SelmaD

Drage moje,vi koje ste vec mame,a opet se trudnice,kada ste osjetile bebicu,ja svaki dan osjetim na lijevoj strani po dnu,gilicanje neko,kazu da zene koje su vec 2,3 put trudne da prije osjete,sad da li umisljam mislim ne umisljam hehe definitivno nesto me skaklja 🤣

Prvi put 15+3tj tad sam mislila da umisljam ali se bebica nastavljala javljat.  Sad vec imamo party u stomaku vidljiv golim okom pogotovo pridvece kad se otusiram, jedem i legnem pred tv. 😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

teich95
    14. Travanj 2023. 19:01

Jagoda01

Evo i mene s pregleda, beba dobro hvala Bogu, vrti se, hematom i dalje tu al kaze proci ce, a ja da nastavim mirovat.
    A spol opet nisam uspjela saznat, kaze nije se okrenula kako treba, a sljedeci uzv je kod socijalnog tek 10.05.
    Al nema veze, samo nek je bebs dobro
    I novim curama cestitam na dobrim pregledima bas ste me obradovale

Bas mi je drago sto je sve kako treba, a jel i dalje krvaris ili je prestalo? Covjece pa i mi kroz tjedan dana na polovici trudnoce 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• SelmaD
    14. Travanj 2023. 19:12

Jagoda01

Evo i mene s pregleda, beba dobro hvala Bogu, vrti se, hematom i dalje tu al kaze proci ce, a ja da nastavim mirovat.
    A spol opet nisam uspjela saznat, kaze nije se okrenula kako treba, a sljedeci uzv je kod socijalnog tek 10.05.
    Al nema veze, samo nek je bebs dobro
    I novim curama cestitam na dobrim pregledima bas ste me obradovale

Super da je sve uredu,i da tako ostane do kraja ❤️

• pikulica
    15. Travanj 2023. 07:22

SelmaD

Mislim da si ne umisljas.. u prvoj trudnoci sam postala svjesna sa 16 tjedana..mozda sam osjetila i prije ali nisam shvacala da je to moj zvrk.. a sad sam jedva cekala da osjetim pokrete 🥰 i vec tako oko 13 tjedna osjetim nekko skakljanje, ili onako kao da neka voda prode kroz mene 🤣 pa kao pucketanje nekih baloncica.. sad sam 16 tjedan i sad ju vec dobro osjetim kad se migolji.. nakon sto sam na uzv vidjela kako je nemirna, zapravo ne osjetim ni 5 posto njenih pokreta.. ali jedva cekam da postane malo jace.. 🥰

Lena1897
    15. Travanj 2023. 08:54

Dobro jutro ranom zorom, jer ja evo već sedmicama ustajem u pola 6 i onda ne znam šta da radim od sebe :)   
    Sanjala sam da nisam stavila Utrogestan i probudila se sva unezvijerena. 
    Odoh lagano na frizuru dok suprug drijema, pa u kupovinu XXL hlača haha i da malo ‘zraknem’ cijene autosjedalica, kolica, krevetaca… Trebat će nam vreća para :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.