Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pikulica
    14. Travanj 2023. 14:25

MomN.93

Pikulica a mogu si misliti. Ja još u utorak imam anomaly i samo da to prođe dobro 🙏

Biti će sve dobro🤞.. . ti klinci su čudo..a mi mame paničarke 😄.. 

Jelušićkaa
    14. Travanj 2023. 14:38

Flowerson evo imam i te srebrene znaci klincu nevaljalju nikakvog efekta. Ove lijeve su vam te srebrne kapi ima ih vise vrsta meni su ove ljubičaste toooop kažem vam odcepi kao meralis a prirodne 100℅ 
    https://ibb.co/g9ssvwJ

amarenna
    14. Travanj 2023. 14:38

Pikulice Bogu hvala da je sve uredu i promjeni ginekologa pod hitno 💜

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    14. Travanj 2023. 14:52

Jelušićkaa

Flowerson evo imam i te srebrene znaci klincu nevaljalju nikakvog efekta. Ove lijeve su vam te srebrne kapi ima ih vise vrsta meni su ove ljubičaste toooop kažem vam odcepi kao meralis a prirodne 100℅
    https://ibb.co/g9ssvwJ

Te nažalost ne mogu pronaći u HR  al dobro da si rekla za ove druge kapi da ih bezveze ne kupujem.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    14. Travanj 2023. 15:00

Selma i Pikulica  super za  odlične preglede 🥰 sad mirno i opušteno samo 💜

I ja sam danas bila na pregledu, sve je ok samo veli doktorica da je beba veća. Kad gledam sve što je napisala, znači nešto kao 15 tjedana strelica 16,6 . Ja sam u 15 tjednu i to je moje stanje a stanje bebe je valjda ko 16, 6. Jel ima još netko takva odstupanja?.
    Veli ona da beba se razvija normalno i da nije to ništa neobično jer se ne zna točan datum začeća. Uglavnom nisam ni vidjela bebu, taj uzv je toliko loš...kad čitam vas da beba maše, okreće se i ne znam šta baš mi je neobično jer nisam do sad još doživjela 
    Dala mi je uputnicu za mjesec dana na anomaly scan u bolnici u kojoj mislim roditi.  A ja bi rađe kod privatnika da konačno dobro vidim bebu jer sve se bojim da je u bolnicama također loš uzv. Nemam pojma. Uglavnom dobila sam i slike danas ali stvarno se loše vidi, užas.

Flowerson 🌸
    14. Travanj 2023. 15:08

Pipi, čestitam! U bolnicama su isto loši uzv, sjećam se da sam kod privatnika lijepo vidjela već u 10.tjednu kako beba ima party u maternici, a kod socijalnog gin. ništa...samo nešto trza, kao da zapinje, teško prepoznat što je što...ići ću privatno s mužem na uzv malo kasnije, kad budem u 18.tjednu da oboje uživamo u pokretima. To što ti je beba veća mislim da nije nikakav problem. 

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    14. Travanj 2023. 15:10

Normalno je da je beba 2 tjedna manja ili 2 tjedna veća po uktrazvuku, to je sasvim uredu! Cure nećete niti malo požaliti kod privatnika se stvarno sve lijepo vidi, moj dečko je cuclao palac I tako mi je drago da imam tu slikicu prekrasno nešto 🥰 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• MomN.93
    14. Travanj 2023. 15:44

Pipi11

Selma i Pikulicasuper za odlične preglede 🥰 sad mirno i opušteno samo 💜

I ja sam danas bila na pregledu, sve je ok samo veli doktorica da je beba veća. Kad gledam sve što je napisala, znači nešto kao 15 tjedana strelica 16,6 . Ja sam u 15 tjednu i to je moje stanje a stanje bebe je valjda ko 16, 6. Jel ima još netko takva odstupanja?.
    Veli ona da beba se razvija normalno i da nije to ništa neobično jer se ne zna točan datum začeća. Uglavnom nisam ni vidjela bebu, taj uzv je toliko loš…kad čitam vas da beba maše, okreće se i ne znam šta baš mi je neobično jer nisam do sad još doživjela
    Dala mi je uputnicu za mjesec dana na anomaly scan u bolnici u kojoj mislim roditi. A ja bi rađe kod privatnika da konačno dobro vidim bebu jer sve se bojim da je u bolnicama također loš uzv. Nemam pojma. Uglavnom dobila sam i slike danas ali stvarno se loše vidi, užas.

Ja idem u utorak u Petrovu na anomaly, ali tjedan poslje idemo privat da može i muž ići samnom 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Saraa12
    14. Travanj 2023. 16:18

kiki13

kiki13

Pipi11

Selma i Pikulicasuper za odlične preglede 🥰 sad mirno i opušteno samo 💜

Veli ona da beba se razvija normalno i da nije to ništa neobično jer se ne zna točan datum začeća. Uglavnom nisam ni vidjela bebu, taj uzv je toliko loš…kad čitam vas da beba maše, okreće se i ne znam šta baš mi je neobično jer nisam do sad još doživjela
    Dala mi je uputnicu za mjesec dana na anomaly scan u bolnici u kojoj mislim roditi. A ja bi rađe kod privatnika da konačno dobro vidim bebu jer sve se bojim da je u bolnicama također loš uzv. Nemam pojma. Uglavnom dobila sam i slike danas ali stvarno se loše vidi, užas.

Moja je uvik veca nekad par dana, jednom je bila cak 11 dana, a zna se tocan dan jer je bio ivf 🤣 to je sve ok inormalna su odstupanja… A na tvom nistu bi otisla bar jednom privatno vidit bebu jer je to stvarno woooow
    https://files.fm/u/kwnspk7pw

Evo ubacila sam isjecak videa, ako je uspilo da vidis kako se lipo vidi. To je uzv u 12om tjednu (ugasila sam zvuk, al ocito je ostao 😅)

baš sam htjela reći da se baš jako dobro sve vidi kod mog ginekologa kod kojeg vodim i 3. trudnoću, nije privatnik i u Zagrebu je pa sad neki stvarno očito imaju lošije i starije uređaje 😒

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Flowerson 🌸
    14. Travanj 2023. 16:29

kiki, video je presladak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.