Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby❤
    13. Travanj 2023. 14:01

kiki13

SelmaDdobrodosla i sretno! Bas mi je zao zbog tvog iskustva i ne ponovilo se nikome! Bit ce sve u redu 🙏🍀
    Pikulica i ja bi otisla po drugo misljenje. Tako nepotreban stres, a sigurna sam da je sve u redu! 🤍
    Mimica mene izluđuje vec 2-3 tjedna sigurno. Bas cu pitat na pregledu. Neznam sta drugo moze biti…
    Baby jel mazes kozu? Mozda se sve malo brze rasteze pa zato zateze

Mazem vec dva mjeseca.
    Sad ce mi valjda opet trbuh samo buknut 🤣 vec imam dosta velik, sad ce valjda opet se podebljat 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Pereca333
    13. Travanj 2023. 14:02

Baby❤

Cure mene danas tolko steze u trbuhu i bedrima is, neznam vec kako bi lezala, sjedila ili stajala. Valjda mi se siri trbuh ili sto uzas

Ja sam sinoc mislila da ce da mi sve eksplodira 🤭 kao da sam trenirala i dobila jaku upalu svih misica trupa, sve me isto boljelo, cak sam se zabrinula da nemam neke kontrakcije, jer su se misici stomaka trzali. Mislim da sve raste, rasteze se, misici se razvlace i tetive, kosti sve. 

Ja vec dva dana imam bolove u besici, kao nozem da me neko bode, uzela sam danas trakice u apoteci da istesiram urin da nije neka infekcija, ne da mi se vise za sve skakati doktoru. 🫣

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Baby❤
    13. Travanj 2023. 14:07

Pereca333

Baby❤

Cure mene danas tolko steze u trbuhu i bedrima is, neznam vec kako bi lezala, sjedila ili stajala. Valjda mi se siri trbuh ili sto uzas

Ja sam sinoc mislila da ce da mi sve eksplodira 🤭 kao da sam trenirala i dobila jaku upalu svih misica trupa, sve me isto boljelo, cak sam se zabrinula da nemam neke kontrakcije, jer su se misici stomaka trzali. Mislim da sve raste, rasteze se, misici se razvlace i tetive, kosti sve.

Ja vec dva dana imam bolove u besici, kao nozem da me neko bode, uzela sam danas trakice u apoteci da istesiram urin da nije neka infekcija, ne da mi se vise za sve skakati doktoru. 🫣

No tako se ja sad osjecam haha
    Strasno, sad ce mi buknut trbuh tolko da cu se raspasti valjda 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

lalaland1991
    13. Travanj 2023. 14:19

Prijavljujem najgori umor do sada 🤣 zadnjih par dana se probudim oko 8 nakon 8-9h sna, jedem, secem psa, i vec sam umorna. Legnem jer nemam snage za nista drugo, upalim tv ili podcast, i do podne vec opet spavam, nekad i po 2h 🤣🤣 dakle gore nego u 1.tromj.
    Ja doslovno nznm kako bih radila u trudnoci i prezahvalna sam sto sam doma od pocetka 🙏🏽

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

RozaNessa
    13. Travanj 2023. 14:31

SelmaD dobrodošla! Žao mi je zbog tvog gubitka. Nek ti ova trudnoća bude školska do poroda!

Pikulica pametno da ideš po drugo mišljenje.  Doktor stvarno treba proći neki seminar o odnosu prema pacijenticama, a posebno trudnicama. Sigurno je sve u redu! Nadam se da će ti to drugi liječnik što prije potvrditi. Drži se🤍 

Flowerson 🌸
    13. Travanj 2023. 14:38

Selma, dobrodošla...pretužno i prestrašno je pročitati da si izgubila bebu u 9.mjesecu. Neponovilo se i nadam se da si se oporavila. Znam da ti je sad teško i stresno, neću ti reć da se smiriš jer bi to bilo jako glupo od mene. I ja bih se brinula i sad se brinem.
    pikulica, dobrodošla. Užasno je da te doktor isprepadao, jesi li možda radila prenatalni test? Svakako bih ti preporučila drugo mišljenje ginekologa koji ima dobar uzv.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Latica1111111
    13. Travanj 2023. 14:48

Pereca333

Baby❤

Meni se cini da je nama sve dosta slicno iako znam da je svaka trudnoca jedinstvena!al ja sam vadila i urin i urinokulturu i sve sterilno.🙉danas me cak popustilo to bockanje i sve..par dana okej,pa onda opet i tako non stop vec 2 tjedna skoro..
    Pikulica - u 10 dana koliko sam bila u bolnici sam se toliko toga nagledala (jer sam bila na patologiji trudnoce) i ono sto ti mogu reci- da budes pozitivna,jer cure koje su otvorene od 15 tjedna,iz njih je liptila krv,radena serklaza..i sve je u redu na kraju..samo polako,i kod dobrog doktora se naruci..provjerenog..

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

La_Lupa
    13. Travanj 2023. 14:50

Selma jako mi je zao zbog tvog gubitka, vjerujem i zelim ti da sada prodje sve skolski lijepo ♥️

Pikulica definitivno po drugo misljenje, a za stres jedan normabel 💪🏻 
    Mi ulazimo u 5. mjesec - nevjerojatno 🥰 jos kao da nisam svjesna 😇🤭 aliiii cure ja ne osjecam nikakve bolove ni grceve ni bebu ni nista… osim mucnina koje su stalne 🙈
    Netko je spominjao spavanje; i ja bih mogla spavati dan-noc 🙆🏻‍♀️🤫😂

BabyBoy 💙

Pereca333
    13. Travanj 2023. 15:09

Latica1111111

Pereca333

Baby❤

Meni se cini da je nama sve dosta slicno iako znam da je svaka trudnoca jedinstvena!al ja sam vadila i urin i urinokulturu i sve sterilno.🙉danas me cak popustilo to bockanje i sve..par dana okej,pa onda opet i tako non stop vec 2 tjedna skoro..
    Pikulica - u 10 dana koliko sam bila u bolnici sam se toliko toga nagledala (jer sam bila na patologiji trudnoce) i ono sto ti mogu reci- da budes pozitivna,jer cure koje su otvorene od 15 tjedna,iz njih je liptila krv,radena serklaza..i sve je u redu na kraju..samo polako,i kod dobrog doktora se naruci..provjerenog..

Ja kontam da kako raste sve mora nesto da boli i bocka, ali mi nekad tesko razlikovati sta je normalno a sta patolosko, jer svaki dan imam neki drugi simptom. Mene vec par dana kad hodam ili sjedim bode u besici, kad idem u toalet besika kako se prazni osjetim da boli. Uradicu i ja kuci sad te trakice pa ako sta pokazu idem doktorici i radim urinokulturu. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Pipi11
    13. Travanj 2023. 15:53

Selma baš me potreslo što sam pročitala da si bebu izgubila u 9 mj. Sad se teško opustiti, znam nakon takve traume...želim ti sve najbolje i urednu školsku trudnoću i da se družimo do kraja🥰

Pikulica, pridružujem se savjetima cura da ideš po druge mišljenje. Toliko često se u praksi mišljenja razilaze. Sad si pod stresom i najbolje ti je što prije da odeš drugom doktoru, i slažem se, nemoj ništa spominjati nego pusti da ti on kaže sam sve. Sretno ti i javi nam obavezno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.