Hei curee ja obavila anomaly. Sve je super, al moram ponovoti za dva tjedna jer se beba vjerojatno taman popiskila, pa nije viden mokracni mjehur, pa reda radi idem ponovit. I jos jedan sok, kazu mozda je decko. 😄 Mislim specijalizanti su bili, pa uzimam to s rezervom. I nisu bili sigurni dal je to posteljica izmedu nogu. A privatnik mi je rekao da je curica. Sad sam skroz zbunjena. 😄
Specijalizanti rade anomaly?
Da, i ja sam bila zacudena.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Dobro dosle nove cure 🥰
MoM94 ja nevidim nista na slici , bas cudno sto su specijalizanti sami obavljeli pregled 🤔😔 bas mi je zao sto si ostala jos vise zbunjena sto se tice spola. I sama cekam jos iduci pregled da vidim dal je 100% sigurna za spol.. Ali bitno da su bebice zdrave 🥰
-neznam tko je pitao za hemeroide ja imam jedan vanjski jos od prosle trudnoce nije mi ovako bolan samo kod tvrde stolice puca pa bude i krvi i onda zna zaboliti,tretirala sam sa svacim i meni nista nije pomoglo da se povuce 😔 i da i meni se cepi nos cim leglem
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Hei curee ja obavila anomaly. Sve je super, al moram ponovoti za dva tjedna jer se beba vjerojatno taman popiskila, pa nije viden mokracni mjehur, pa reda radi idem ponovit. I jos jedan sok, kazu mozda je decko. 😄 Mislim specijalizanti su bili, pa uzimam to s rezervom. I nisu bili sigurni dal je to posteljica izmedu nogu. A privatnik mi je rekao da je curica. Sad sam skroz zbunjena. 😄
Specijalizanti rade anomaly?
Da, i ja sam bila zacudena.
https://ibb.co/zGXgGyN
Evo slike od privatnika pa mozda vi uspijete procijenit. Ja ne vidim da visi nekaj. 😂
Da nemoj krivo shvatit sto sam napisala da nevidim nista,ali to je stvarno tako rijetko sta mogu raspoznat na tim slicicama 😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure sretno svima sutra na pregledima tko ima 🩷
MomM.94 moja prijateljica je nosila "dečka" cijelu trudnoću, na kraju se rodila pišuljica mala 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hvala vam drage moje,jake smo mi zene,mnogo jace nego sto mislimo,sutra imam UZ i mjerit ce nuhalni nabor,plus anomaly test,nadam se da ce biti sve ok 🥰
teich95 ma ni ja nis ne raspoznajem, ne znam di ja glava, a di guza bebina. 😄
amarena moja poznanica cijelu trudnocu nosila curku, a na kraju se rodio pisonja.Koji im je to sok bio, doma sve kupili rozo, cak i kolica. Znaci ima slucajeva di bas fulaju spol.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Vecer cure! Neke su pisale da koriste kapi i sprejeve za nos? Koje koristite? Ja sam uzasno prehladena vec tjedan dana i koje god kapi ili sprej googlam, za sve ispada da se ne smije koristiti u trudnoci, tako da ispirem samo fizioloskom, a to mi nije dovoljno.
Ja sam spol saznala preko nipti testa, al mi gin jos nije potvrdio 🙈 valjda necu biti u onom 00000,1 % kojem fulaju 😂
Ja sam spol saznala preko nipti testa, al mi gin jos nije potvrdio 🙈 valjda necu biti u onom 00000,1 % kojem fulaju 😂
Dalmatinka ja sam pričala o kapima ali kod mene je alergija na kraju sam bila tako loše da su mi dsli mometazon za alergiju svaki 3 dan i nakon drugog kapanja agonija se završila a trajala 3 tjedna. Inace znam da samo daju ove sa morskom vodom i to je to. S tim da sam ja imala i srebrene kapi one su mi odcepljivale navečer i prirodne su.
Sortiraj odgovore
Najstariji