Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    13. Travanj 2023. 21:52

Lola1212

MomM.94

Hei curee ja obavila anomaly. Sve je super, al moram ponovoti za dva tjedna jer se beba vjerojatno taman popiskila, pa nije viden mokracni mjehur, pa reda radi idem ponovit. I jos jedan sok, kazu mozda je decko. 😄 Mislim specijalizanti su bili, pa uzimam to s rezervom. I nisu bili sigurni dal je to posteljica izmedu nogu. A privatnik mi je rekao da je curica. Sad sam skroz zbunjena. 😄

Specijalizanti rade anomaly?

Da,  i ja sam bila zacudena. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

teich95
    13. Travanj 2023. 22:29

Dobro dosle nove cure 🥰
    MoM94 ja nevidim nista na slici , bas cudno sto su specijalizanti sami obavljeli pregled 🤔😔 bas mi je zao sto si ostala jos vise zbunjena sto se tice spola. I sama cekam jos iduci pregled da vidim dal je 100% sigurna za spol.. Ali bitno da su bebice zdrave 🥰
     -neznam tko je pitao za hemeroide ja imam jedan vanjski jos od prosle trudnoce nije mi ovako bolan samo kod tvrde stolice puca pa bude i krvi i onda zna zaboliti,tretirala sam sa svacim i meni nista nije pomoglo da se povuce 😔 i da i meni se cepi nos cim leglem

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

teich95
    13. Travanj 2023. 22:37

MomM.94

Lola1212

MomM.94

Hei curee ja obavila anomaly. Sve je super, al moram ponovoti za dva tjedna jer se beba vjerojatno taman popiskila, pa nije viden mokracni mjehur, pa reda radi idem ponovit. I jos jedan sok, kazu mozda je decko. 😄 Mislim specijalizanti su bili, pa uzimam to s rezervom. I nisu bili sigurni dal je to posteljica izmedu nogu. A privatnik mi je rekao da je curica. Sad sam skroz zbunjena. 😄

Specijalizanti rade anomaly?

Da, i ja sam bila zacudena.

MomM.94

https://ibb.co/zGXgGyN
    Evo slike od privatnika pa mozda vi uspijete procijenit. Ja ne vidim da visi nekaj. 😂

Da nemoj krivo shvatit sto sam napisala da nevidim nista,ali to je stvarno tako rijetko sta mogu raspoznat na tim slicicama 😔

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    13. Travanj 2023. 22:41

Cure sretno svima sutra na pregledima tko ima 🩷
    MomM.94 moja prijateljica je nosila "dečka" cijelu trudnoću, na kraju se rodila pišuljica mala 😁

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• SelmaD
    13. Travanj 2023. 22:54

Hvala vam drage moje,jake smo mi zene,mnogo jace nego sto mislimo,sutra imam UZ i mjerit ce nuhalni nabor,plus anomaly test,nadam se da ce biti sve ok 🥰

MomM.94
    13. Travanj 2023. 23:07

teich95 ma ni ja nis ne raspoznajem, ne znam di ja glava, a di guza bebina. 😄
    amarena moja poznanica cijelu trudnocu nosila curku, a na kraju se rodio pisonja.Koji im je to sok bio, doma sve kupili rozo, cak i kolica.  Znaci ima slucajeva di bas fulaju spol.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

dalmatinka83
    13. Travanj 2023. 23:17

Vecer cure! Neke su pisale da koriste kapi i sprejeve za nos? Koje koristite? Ja sam uzasno prehladena vec tjedan dana i koje god kapi ili sprej googlam, za sve ispada da se ne smije koristiti u trudnoci, tako da ispirem samo fizioloskom, a to mi nije dovoljno.

dalmatinka83
    13. Travanj 2023. 23:19

Ja sam spol saznala preko nipti testa, al mi gin jos nije potvrdio 🙈 valjda necu biti u onom 00000,1 % kojem fulaju 😂

dalmatinka83
    13. Travanj 2023. 23:20

Ja sam spol saznala preko nipti testa, al mi gin jos nije potvrdio 🙈 valjda necu biti u onom 00000,1 % kojem fulaju 😂

Jelušićkaa
    14. Travanj 2023. 07:34

Dalmatinka ja sam pričala o kapima ali kod mene je alergija na kraju sam bila tako loše da su mi dsli mometazon za alergiju svaki 3 dan i nakon drugog kapanja agonija se završila a trajala 3 tjedna. Inace znam da samo daju ove sa morskom vodom i to je to. S tim da sam ja imala i srebrene kapi one su mi odcepljivale navečer i prirodne su.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.