Trnci su uobičajeni u trudnoći, to je kakti zbog progesterona kojeg je 1000 puta više u trudnoći nego u normalnom stanju. Baš sam nedavno čitala na ordinacija.hr, žena postavila pitanje o trncima i dr. odgovorio da to nije za brigu. Eventualno možete spomenuti svojim ginekolozima da budete mirnije.
Kod mene mučnine opet u punom sjaju, kad god pojedem nešto, muka mi je. Dok jedem, sve super. Zasad nisam dobila ni kilu, vjerujem da ću sad u drugom tromjesečju krenut. I mislim da mi se trbuh malkice zaokružio, jučer sam bila šokirana kad sam jedva navukla hlače koje su mi inače preširoke. Mislim da još nisam ni svjesna trudnoće, možda kad se beba počne micat skužim šta se to točno događa
Jutro drage moje,evo i mene s pregleda,sve perfekt kako doktor kaze,uradjen je danas i harmony test,za 7 dana ce biti rezultati,srceko kuca,vrti se ,mase juhuuu ,13+4 tt
Dalmatinka ja sam pričala o kapima ali kod mene je alergija na kraju sam bila tako loše da su mi dsli mometazon za alergiju svaki 3 dan i nakon drugog kapanja agonija se završila a trajala 3 tjedna. Inace znam da samo daju ove sa morskom vodom i to je to. S tim da sam ja imala i srebrene kapi one su mi odcepljivale navečer i prirodne su.
Di ima kupit srebrnih kapi?
Dalmatinka ja sam pričala o kapima ali kod mene je alergija na kraju sam bila tako loše da su mi dsli mometazon za alergiju svaki 3 dan i nakon drugog kapanja agonija se završila a trajala 3 tjedna. Inace znam da samo daju ove sa morskom vodom i to je to. S tim da sam ja imala i srebrene kapi one su mi odcepljivale navečer i prirodne su.
Kod mene je to u ljekarnoj koja prodaje samo prirodne lijekove cajeve i to. Srebrene kapi timijan zalfija menta otkriće stoljeća. Djeluje kao meralis odma se odcepi nos a nestvara naviku i nema nuspojave moze se koristiti koliko god treba. Vidim ima i za grlo srebrena voda to nisam probala ali bit ce prilike.
Selma, čestitam ti na urednom pregledu!
Lili, blago tebi za kilažu meni je bolje po pitanju mučnina, kako koji dan...mučno mi je i dalje, al puno podnošljivije.
Čitajući sve vaše komentare, sretnica sam jer i dalje imam odličnu probavu i spavam ko top...kod mene nema insomnie
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro drage moje,evo i mene s pregleda,sve perfekt kako doktor kaze,uradjen je danas i harmony test,za 7 dana ce biti rezultati,srceko kuca,vrti se ,mase juhuuu ,13+4 tt
Bravoooo 🥰🤗
Ja isto imam začepljen nos, trnu mi ponoći nekad ruka, nekad noga, zgaravica ponekad, nizak tlak često....🙈🙈 čari trudnoće 🤣 a još pola puta...
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Bravoooo 🥰🤗
Ja isto imam začepljen nos, trnu mi ponoći nekad ruka, nekad noga, zgaravica ponekad, nizak tlak često….🙈🙈 čari trudnoće 🤣 a još pola puta…
Jao, ja isto jedva čekam da budem na pola puta, blago tebi 🙈
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kod mene je to u ljekarnoj koja prodaje samo prirodne lijekove cajeve i to. Srebrene kapi timijan zalfija menta otkriće stoljeća. Djeluje kao meralis odma se odcepi nos a nestvara naviku i nema nuspojave moze se koristiti koliko god treba. Vidim ima i za grlo srebrena voda to nisam probala ali bit ce prilike.
Dal ovo može proć pod te kapi? Probala bih i ja. https://pejdah-pharmacia.hr/proizvod/coldisept-nano-silver-sprej-za-nos/
Aaaaa zeeenee...samo da javim da je sve, ali apsolutno sve u najboljem redu.. prekjucer mi je doktor napricao hrpu gluposti,uplasio me do smrti.. a danas je doktorica to sve pobila..i sve je u najboljem mogucem redu 🥰🥰🥰😉
Aaaaa zeeenee…samo da javim da je sve, ali apsolutno sve u najboljem redu.. prekjucer mi je doktor napricao hrpu gluposti,uplasio me do smrti.. a danas je doktorica to sve pobila..i sve je u najboljem mogucem redu 🥰🥰🥰😉
Eto, divno Stvarno ne razumijem takve doktore da mogu ženu tako uplašit...ne mogu vjerovat da im je ispod časti reć da potraže i drugo mišljenje jer on/ona nije siguran u ono što vidi. Ima doktora koji sami kažu da im nije najbolji uzv i da odu privatno pogledat i svaka čast na tome, a ne odmah uplašit ženu.
Sortiraj odgovore
Najstariji