Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misscooking
    13. Travanj 2023. 16:40

Ei. Dugo me nije bilo. Trudnice,koje imate astmu. Kako ju kontrolirate uz  običnu terapiju ?ja sam prošli tjedan doslovce umirala,a trošila uobičajenu terapiju,ali tipa 1dan okej,drugi dan koma. Znam da nisu ni ti lijekovi baš okej za bebicu,ali ako meni nije dobro nije niti njoj. Uglavnom,moje pitanje. Kako si pokažete dok vam je tako loše?mi smo sad 10+tjedana,napravila sve krvne,mokraćne i za štitnjaču nalaze. Urin jedino nešto zaj....tako da sad čekamo urinukulturu. Pozdrav svima 🌸

• pikulica
    13. Travanj 2023. 17:42

Hvala vam cure na pozitivnim vibracijama 🥰... danas mi je trebalo bas to..samo da mi netko kaze da ce biti sve u redu.. 

Sutra idem kod drugog gin na pregled..i nadam se da ce biti sve uredu.. 

Pipi11
    13. Travanj 2023. 17:48

Vjerujem da će biti 🙏🙏🙏 javi nam svakako i samo pozitivno 💜

Lily123
    13. Travanj 2023. 18:27

Pikulica sigurna sam da će sve biti u redu, ti doktori znaju biti u krivu i to jako i isprepadaju nas bezveze. Da mi se jednom u familiji desila “greškica” u dijagnozi  tako da, samo hrabro! 
    kiki za hemiće, ja sam to imala jednom i vjerovala ili ne, hladna voda na tom području čuda radi  u tušu fino samo okreneš na hladno i polijevaš taj dio. Meni je to pomoglo najviše, bila sam baš jako skeptična i u očaju sam probala i uspjelo mi je. Sad, je li od toga, Boga pitaj, ali ja sam bila uvjerena da jest  I da, svinjska mast ili maslinovo ulje… ja sam znala mazat i kokos ulje, bitno da je prirodno i organsko. 

Artemida1990
    13. Travanj 2023. 20:02

misscooking

Ei. Dugo me nije bilo. Trudnice,koje imate astmu. Kako ju kontrolirate uz običnu terapiju ?ja sam prošli tjedan doslovce umirala,a trošila uobičajenu terapiju,ali tipa 1dan okej,drugi dan koma. Znam da nisu ni ti lijekovi baš okej za bebicu,ali ako meni nije dobro nije niti njoj. Uglavnom,moje pitanje. Kako si pokažete dok vam je tako loše?mi smo sad 10+tjedana,napravila sve krvne,mokraćne i za štitnjaču nalaze. Urin jedino nešto zaj….tako da sad čekamo urinukulturu. Pozdrav svima 🌸

Sto trosis od lijekova? Samo tablete ili i pumpice? Svakako nije preporucljivo prestati uzimati kronicnu terapiju. Nije toliko rijetko da se astma pogorsa u trudnoci. Ja sam presla sa svoje dosadasnje terapije (Foster) na Budelin koji je dokazano siguran u trudnoci, no navodno su i ostali sigurni samo je Budelin stariji lijek te je radjeno istrazivanje na vecem broju trudnica.
    Ventolin je isto tako dopusten u trudnoci, no naravno kod vecih pogorsanja po potrebi i ako osnovna terapije ne djeluje.
    Ugl. ja sam za sada dobro, no vidim da je pocelo cvjetanje trava i drveca, valjda se nece pogorsavati.

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Lana99
    13. Travanj 2023. 20:10

Pikulica znam da je jako teško ali moraš razmišljati pozitivno🙏❤️
    Jako se često događaju propusti liječnika, osobno znam ženu kojoj su tvrdili da je beba bolesna i da prekine trudnoću, odupirala se i mala je sada 5 godina, živa i zdrava. Samo molitva i pozitiva, SRETNO ❤️ 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• misscooking
    13. Travanj 2023. 20:41

Artemida1990

misscooking

Ei. Dugo me nije bilo. Trudnice,koje imate astmu. Kako ju kontrolirate uz običnu terapiju ?ja sam prošli tjedan doslovce umirala,a trošila uobičajenu terapiju,ali tipa 1dan okej,drugi dan koma. Znam da nisu ni ti lijekovi baš okej za bebicu,ali ako meni nije dobro nije niti njoj. Uglavnom,moje pitanje. Kako si pokažete dok vam je tako loše?mi smo sad 10+tjedana,napravila sve krvne,mokraćne i za štitnjaču nalaze. Urin jedino nešto zaj….tako da sad čekamo urinukulturu. Pozdrav svima 🌸

Sto trosis od lijekova? Samo tablete ili i pumpice? Svakako nije preporucljivo prestati uzimati kronicnu terapiju. Nije toliko rijetko da se astma pogorsa u trudnoci. Ja sam presla sa svoje dosadasnje terapije (Foster) na Budelin koji je dokazano siguran u trudnoci, no navodno su i ostali sigurni samo je Budelin stariji lijek te je radjeno istrazivanje na vecem broju trudnica.
    Ventolin je isto tako dopusten u trudnoci, no naravno kod vecih pogorsanja po potrebi i ako osnovna terapije ne djeluje.
    Ugl. ja sam za sada dobro, no vidim da je pocelo cvjetanje trava i drveca, valjda se nece pogorsavati.

Budelin i ventolin koristim. Da sad tek vidim da se ne prekida terapija ni kad si dobro. Jer meni svaka promjena je užas živi. Nadam se da budu ove katastrofe od vremena prestale jer sad kako je bilo okej 3dana i meni bilo dobro. Sad opet počelo. Idem u utorak na pregled i vidjet ću sa gin.što i kako dalje

MomM.94
    13. Travanj 2023. 21:18

Hei curee ja obavila anomaly. Sve je super, al moram ponovoti za dva tjedna jer se beba vjerojatno taman popiskila, pa nije viden mokracni mjehur, pa reda radi idem ponovit. I jos jedan sok, kazu mozda je decko. 😄 Mislim specijalizanti su bili, pa uzimam to s rezervom. I nisu bili sigurni dal je to posteljica izmedu nogu.  A privatnik mi je rekao da je curica. Sad sam skroz zbunjena. 😄

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    13. Travanj 2023. 21:22

https://ibb.co/zGXgGyN
    Evo slike od privatnika pa mozda vi uspijete procijenit. Ja ne vidim da visi nekaj. 😂

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Lola1212
    13. Travanj 2023. 21:35

MomM.94

Hei curee ja obavila anomaly. Sve je super, al moram ponovoti za dva tjedna jer se beba vjerojatno taman popiskila, pa nije viden mokracni mjehur, pa reda radi idem ponovit. I jos jedan sok, kazu mozda je decko. 😄 Mislim specijalizanti su bili, pa uzimam to s rezervom. I nisu bili sigurni dal je to posteljica izmedu nogu. A privatnik mi je rekao da je curica. Sad sam skroz zbunjena. 😄

Specijalizanti rade anomaly? 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.