Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    14. Rujan 2022. 21:15

Čestitam Riri! Dobro došao Ivan 🎉❤️😄

• Mina89
    14. Rujan 2022. 22:49

Riri čestitke od srca ❤️❤️ uživajte na max ♥️♥️

Ruli
    15. Rujan 2022. 09:49

Imam pregled danas, uzbuđena sam ☺️ uvijek mi daju termin popodne, nikako dočekati! 

Matuška
    15. Rujan 2022. 10:11

Držim fige da se nešto pokrenulo 🤞☺️
    Meni je prošli tj gin samo rekla da je cerviks omekšao i da je uloživ za vršak prsta. I sad do 38.tj moram cekati za trudničku, kaj mi se tak dugo čini😱

• Mina09
    15. Rujan 2022. 10:41

Riri_11

Evo me curke 🤗
    Napokon sam dosla k sebi i oslobodila se svih cjevcica oko sebe.
    Ivan nam je stigao jutros u 4:24 carskim rezom. 4.030 i 54 dug 😚 stalno je kraj mene, sisanje nam je odmah uspjelo pa sestre pomognu pri dojenju i dalje spava samo uz mene 🤗

Kak sam Vam sinoc post napisala za pola h mi je puknuo vodenjak i odmah su krenuli trudovi i brzo sam se otvarala, od 10 do 1 sam vec bila 9 cm otvorena ali maleni se nije spustao u zdjelicu i tu su bila 3 h muke s dripom, al doktorica je htjela isforsat prirodni porod, na kraju nakon sta sam povracals i pocela svu energiju gubit te babice i muz raditi pritisak na doktoricu, poslala me na carski da bi na kraju i na tom carskom malo teze isao van jer je nekak ukoso imao glavicu zakljestenu.
    Uglavnom, moram pohvaliti predivne primalje u bolnici KOprivnica koje su toliko bile brizne, masirale me, prodisavale sa mnom brisale i na kraju skuzile da nece ici i one same predlozile operativni zavrsetak.

Čestitke !!! 💙💙💙 kako se osjećaš , boli li te rez ? 

• Tratincica31
    15. Rujan 2022. 10:53

Čestitke novim mamama i dobro nam došle bebice 🥰🥰
    Mi smo izgubili 130g samo u 5 dana, i sad već skoro sve vratili. Sutra bi trebali kući, jedva čekam 🥰🥰🥰 Danas bi bilo 36tt ravno 😅

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Mina89
    15. Rujan 2022. 12:22

Tratincica31 držimo fige da idete doma 🥰 bravo za težinu to je super 😍
    Ja bila na pregledu danas smo 37+6, bebica cca 3 kg, otvorena 2 cm ♥️♥️♥️♥️

Ruli
    15. Rujan 2022. 17:38

Meni stanje nepromijenjeno. 1cm otvorena, beba procjenjena na 3 i pol kile već 🥰 čekamo! 

Ina1011
    15. Rujan 2022. 18:07

Ruli imam osjećaj kao da smo samo nas dvije ostale 😂 s time da sam ja već debelo preko termina 🙄

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Mina89
    15. Rujan 2022. 18:46

Ina1011

Ruli imam osjećaj kao da smo samo nas dvije ostale 😂 s time da sam ja već debelo preko termina 🙄

Ima nas, ima 🤣 a ti bi lagano već mogla, mislim da je vrijeme 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.