Imam pregled danas, uzbuđena sam ☺️ uvijek mi daju termin popodne, nikako dočekati!
Držim fige da se nešto pokrenulo 🤞☺️
Meni je prošli tj gin samo rekla da je cerviks omekšao i da je uloživ za vršak prsta. I sad do 38.tj moram cekati za trudničku, kaj mi se tak dugo čini😱
Evo me curke 🤗
Napokon sam dosla k sebi i oslobodila se svih cjevcica oko sebe.
Ivan nam je stigao jutros u 4:24 carskim rezom. 4.030 i 54 dug 😚 stalno je kraj mene, sisanje nam je odmah uspjelo pa sestre pomognu pri dojenju i dalje spava samo uz mene 🤗
Kak sam Vam sinoc post napisala za pola h mi je puknuo vodenjak i odmah su krenuli trudovi i brzo sam se otvarala, od 10 do 1 sam vec bila 9 cm otvorena ali maleni se nije spustao u zdjelicu i tu su bila 3 h muke s dripom, al doktorica je htjela isforsat prirodni porod, na kraju nakon sta sam povracals i pocela svu energiju gubit te babice i muz raditi pritisak na doktoricu, poslala me na carski da bi na kraju i na tom carskom malo teze isao van jer je nekak ukoso imao glavicu zakljestenu.
Uglavnom, moram pohvaliti predivne primalje u bolnici KOprivnica koje su toliko bile brizne, masirale me, prodisavale sa mnom brisale i na kraju skuzile da nece ici i one same predlozile operativni zavrsetak.
Čestitke !!! 💙💙💙 kako se osjećaš , boli li te rez ?
Čestitke novim mamama i dobro nam došle bebice 🥰🥰
Mi smo izgubili 130g samo u 5 dana, i sad već skoro sve vratili. Sutra bi trebali kući, jedva čekam 🥰🥰🥰 Danas bi bilo 36tt ravno 😅
2013. 37+3 👶💗👶💙
2022. Baby boy coming 💙🥰
Tratincica31 držimo fige da idete doma 🥰 bravo za težinu to je super 😍
Ja bila na pregledu danas smo 37+6, bebica cca 3 kg, otvorena 2 cm ♥️♥️♥️♥️
Meni stanje nepromijenjeno. 1cm otvorena, beba procjenjena na 3 i pol kile već 🥰 čekamo!
Ruli imam osjećaj kao da smo samo nas dvije ostale 😂 s time da sam ja već debelo preko termina 🙄
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Ruli imam osjećaj kao da smo samo nas dvije ostale 😂 s time da sam ja već debelo preko termina 🙄
Ima nas, ima 🤣 a ti bi lagano već mogla, mislim da je vrijeme 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji