Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina1011
    13. Rujan 2022. 20:42

Evo nas na 40+6, na današnjem pregledu i dalje nikakvih naznaka trudova, 2cm otvorena 🙄 novi pregled u petak i rekli su mi da će me tad vjerojatno i zadržati odmah i dogovoriti inducirani.. ja se ipak nadam da će u međuvremenu krenuti samo, držite fige 😩

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Ruli
    14. Rujan 2022. 06:55

Ina i tebi držim 🤞 ❤️

• Nora67
    14. Rujan 2022. 07:59

oTratincica31

Nora67

Tratincica31

Nora67

Tratincica31

Nora67

Da,bilo je baš stresno,iznenadni trudovi pa su ih 3 dana zaustavljali no na kraju je malac silno htio van i nije bilo druge nego pustiti ga :-) Srecom sve je dobro proslo,prirodan porod i to relativno brzo unutar nekih 5 sati,za 39.-ogodisnjakinju prvorotkinju neloše haha. Jučer su ga prebacili iz inkubatora u sobicu,našoj sreći nema kraja :-))) Ako sve bude ok krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna bi ga pustili kući :-))

Nora koliko je beba bila velika? I koliko dana inkubatora? Meni su rekli da će biti dva dana o onda mogu s njim na neonatologiju.

2500g,47cm. 11 dana inkubatora a rodila sam u 34.-om tjednu. Super da ce tvoj biti samo 2 dana :-)

Meni su rekli da će biti 2 dana samo zato jer je rođen na 35+3. Zašto jr tvoja bebica bila 11 dana, jel disala sama? Koliko ste onda dugo već u bolnici?

Rodjen je 33+5 i zbog toga je morao u inkubator,skoro 2 tjedna manje nego sto si ti rodila. Prvih 3-4 dana je bio na manjim dozama kisika i onda su skroz makli,brzo je samostalno disao. Onda su ga suncali jedno 7 dana isto zbog zutice. Sad 2 tjedna bolnice,nadamo se kroz 5-6 dana kući🤞🏻

Jesi s njim cijelo vrijeme? Kako stojite sa kilažom?

S kilazom super,bio je pao prvih dana s 2500 na 2440 a sad je na 2770 tako da lijepo napreduje. Nisam s njim cijelo vrijeme,samo hranjenje

Matuška
    14. Rujan 2022. 09:17

Riri kakva je situacija?

i_am_ivy
    14. Rujan 2022. 09:45

Bok mame i buduce mame 😃
    Ja se javljam sa sretnom vjesti na ovu temu jucer na svijet je dosla Ena sa 3100gr i 52cm dan prije termina 💕  
    Curica nakon dva decka, jupiiii 🥳🥳🥳

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Mina09
    14. Rujan 2022. 11:27

Čestitke na svim bebicama koje su u medjuvremenu dospjele 😃♥️ I meni je isto bilo , 2x gel nije djelovao Al
    Je Drip iz prve i nakon sat porodjaj počeo i završio brzinski . Sretno u svakom slučaju još jednom 💙 ok se držimo samo ovo iščekivanje vise dosadiloooo 😂

Ruli
    14. Rujan 2022. 17:57

Čestitke ivoncheee & LuI.🎉🎉🎉😍
    Čekamo Riri da se javi još! 

• Riri_11
    14. Rujan 2022. 18:56

Evo me curke 🤗
    Napokon sam dosla k sebi i oslobodila se svih cjevcica oko sebe. 
    Ivan nam je stigao jutros u 4:24 carskim rezom. 4.030 i 54 dug 😚 stalno je kraj mene, sisanje nam je odmah uspjelo pa sestre pomognu pri dojenju i dalje spava samo uz mene 🤗 

Kak sam Vam sinoc post napisala za pola h mi je puknuo vodenjak i odmah su krenuli trudovi i brzo sam se otvarala, od 10 do 1 sam vec bila 9 cm otvorena ali maleni se nije spustao u zdjelicu i tu su bila 3 h muke s dripom, al doktorica je htjela isforsat prirodni porod, na kraju nakon sta sam povracals i pocela svu energiju gubit  te babice i muz raditi pritisak  na doktoricu, poslala me na carski da bi na kraju i na tom carskom malo teze isao van jer je nekak ukoso imao glavicu zakljestenu. 
    Uglavnom, moram pohvaliti predivne primalje u bolnici KOprivnica koje su toliko bile brizne, masirale me, prodisavale sa mnom brisale i na kraju skuzile da nece ici i one same predlozile operativni zavrsetak. 

Matuška
    14. Rujan 2022. 19:03

Čestitam cure! Baš mi je drago da napokon imate svoje bebe kraj sebe♥️

i_am_ivy
    14. Rujan 2022. 19:40

Riri_11

Evo me curke 🤗
    Napokon sam dosla k sebi i oslobodila se svih cjevcica oko sebe.
    Ivan nam je stigao jutros u 4:24 carskim rezom. 4.030 i 54 dug 😚 stalno je kraj mene, sisanje nam je odmah uspjelo pa sestre pomognu pri dojenju i dalje spava samo uz mene 🤗

Kak sam Vam sinoc post napisala za pola h mi je puknuo vodenjak i odmah su krenuli trudovi i brzo sam se otvarala, od 10 do 1 sam vec bila 9 cm otvorena ali maleni se nije spustao u zdjelicu i tu su bila 3 h muke s dripom, al doktorica je htjela isforsat prirodni porod, na kraju nakon sta sam povracals i pocela svu energiju gubit te babice i muz raditi pritisak na doktoricu, poslala me na carski da bi na kraju i na tom carskom malo teze isao van jer je nekak ukoso imao glavicu zakljestenu.
    Uglavnom, moram pohvaliti predivne primalje u bolnici KOprivnica koje su toliko bile brizne, masirale me, prodisavale sa mnom brisale i na kraju skuzile da nece ici i one same predlozile operativni zavrsetak.

Cestitam! Uz novopecenu curku imam i dva sina Ivana i Nikolu
    Moj tata i suprug se zovu Ivan i to mi je najljepse ime 🥰
    Uzivajmo s svojim bebicama i neka nam je sretno🍼🍼🍼 svima u slatkom iscekivanju zelim cim brzi i sretan porod 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.