Rodila ja prirodno u 6 ujutro🥳, stigao nam Viktor sa 2740g i 47 cm. Došla u 21 u bolnicu, u 5 ujutro bila otvorena 9cm. Znači trudovi su me ubili, to boli strašno 😂 epi mi nisu smjeli dati nego nešto drugo što ne pomaže uopće 😅
On je u inkubatoru samo zato što je rođen ranije i bit će dva dana kako kažu. Još ne vjerujem da sam uspijela 😁
Bravo mama! 💪😄🎉 Dobro došao Viktor! Eto naše prve mjesečeve bebe ❤️
Hvala drage moje, nadam se stvarno da ćete i vi brzo pogotovo vi koje ste prošle termin 🤞🤞🤞
Imala sam ga 5 min na sebi i onda su ga odveli u inkubator. Lijepo diše sam i sve je ok ali eto jer je rođen ranije mora biti malo na grijanju. Kasnije ga idem vidjeti i jedva čekam. Divan divan osjećaj ❤️❤️❤️
2013. 37+3 👶💗👶💙
2022. Baby boy coming 💙🥰
Da,bilo je baš stresno,iznenadni trudovi pa su ih 3 dana zaustavljali no na kraju je malac silno htio van i nije bilo druge nego pustiti ga :-) Srecom sve je dobro proslo,prirodan porod i to relativno brzo unutar nekih 5 sati,za 39.-ogodisnjakinju prvorotkinju neloše haha. Jučer su ga prebacili iz inkubatora u sobicu,našoj sreći nema kraja :-))) Ako sve bude ok krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna bi ga pustili kući :-))
Da,bilo je baš stresno,iznenadni trudovi pa su ih 3 dana zaustavljali no na kraju je malac silno htio van i nije bilo druge nego pustiti ga :-) Srecom sve je dobro proslo,prirodan porod i to relativno brzo unutar nekih 5 sati,za 39.-ogodisnjakinju prvorotkinju neloše haha. Jučer su ga prebacili iz inkubatora u sobicu,našoj sreći nema kraja :-))) Ako sve bude ok krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna bi ga pustili kući :-))
Nora koliko je beba bila velika? I koliko dana inkubatora? Meni su rekli da će biti dva dana o onda mogu s njim na neonatologiju.
2013. 37+3 👶💗👶💙
2022. Baby boy coming 💙🥰
Nora koliko je beba bila velika? I koliko dana inkubatora? Meni su rekli da će biti dva dana o onda mogu s njim na neonatologiju.
2500g,47cm. 11 dana inkubatora a rodila sam u 34.-om tjednu. Super da ce tvoj biti samo 2 dana :-)
2500g,47cm. 11 dana inkubatora a rodila sam u 34.-om tjednu. Super da ce tvoj biti samo 2 dana :-)
Meni su rekli da će biti 2 dana samo zato jer je rođen na 35+3. Zašto jr tvoja bebica bila 11 dana, jel disala sama? Koliko ste onda dugo već u bolnici?
2013. 37+3 👶💗👶💙
2022. Baby boy coming 💙🥰
Rodila ja prirodno u 6 ujutro🥳, stigao nam Viktor sa 2740g i 47 cm. Došla u 21 u bolnicu, u 5 ujutro bila otvorena 9cm. Znači trudovi su me ubili, to boli strašno 😂 epi mi nisu smjeli dati nego nešto drugo što ne pomaže uopće 😅
On je u inkubatoru samo zato što je rođen ranije i bit će dva dana kako kažu. Još ne vjerujem da sam uspijela 😁
Čestitke tratinčica!! Želim ti brz oporavak i da uživaš sad sa bebicom! Brzo će on to nadoknaditi!
Tratincica31 cestitke i brz oporavak ❤️😘
Cure, zna li neka što treba za pratnju na porodu na Sv. Duhu, testiraju li tamo pratnju, treba li možda ponijeti vlastiti
Nije ništa trebalo kad sam ja bila prije 10ak dana. Maska samo, ali to je po normalno u svim bolnicama
Meni su rekli da će biti 2 dana samo zato jer je rođen na 35+3. Zašto jr tvoja bebica bila 11 dana, jel disala sama? Koliko ste onda dugo već u bolnici?
Rodjen je 33+5 i zbog toga je morao u inkubator,skoro 2 tjedna manje nego sto si ti rodila. Prvih 3-4 dana je bio na manjim dozama kisika i onda su skroz makli,brzo je samostalno disao. Onda su ga suncali jedno 7 dana isto zbog zutice. Sad 2 tjedna bolnice,nadamo se kroz 5-6 dana kući🤞🏻
Čestitke svim novim hrabrim mamama i malim bebama borcima! Veselim se kada otvorim forum pa vidim lijepe vijesti! Držite se svi hrabro i dalje. 💗
Ja se eto borim s oporavkom nakon carskog, ali beba je super pa mi sve nekako lakše pada.
Sortiraj odgovore
Najstariji