Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Riri_11
    12. Rujan 2022. 22:45

Ja inace imam dosta problema s probavom i bilo me strah kak cu kroz trudnocu i uz pametnu prehranu i magnezij sam se dobro drzala do prije 2 tj. Sad vise ni avokado, ni sljive, psylium nista ne pali previse, a jos k tome imam ogroman vanjski hemeroid pa znam da me ceka veselje i po tom pitanju 😶 
    Zato sam si danas uzela taj melilax, na bazi meda tekucina s aplikatorom i zadovoljna sam, procistilo me i to bez previse grceva i mucenja kao s dulcolaxom npr, pa eventualno da to probas. Za 100% domaci pripravak ne znam 😑 

Ja iato evo okupana, upalila si mirisne svijece, pijem caj i citam k njigu dok cekam da masina zavrsi😅 nakon toga na spavanje, u nadi da cu prije pola 7 ujutro stic do bolnice  🙃

Matuška
    13. Rujan 2022. 07:51

Riri sretno! I javi se kad uspiješ

Ruli
    13. Rujan 2022. 08:02

Riri čekamo da se javiš, mantramo da krene prirodno! 🤞

• Riri_11
    13. Rujan 2022. 08:32

Za sad bez promjene. Upravo je proslo sat vrem od 1. doze gela, pa cemo vidjet dalje. Al vec su me pripremili da se oboruzam strpljenjem 🙃

Cekam da me sad puste da malo secem do druge doze. 
    Pisem Vam. Hvala na podrscii 🤗

• Tratincica31
    13. Rujan 2022. 12:29

Nora67

Tratincica31

Nora67

Tratincica31

Nora67

Da,bilo je baš stresno,iznenadni trudovi pa su ih 3 dana zaustavljali no na kraju je malac silno htio van i nije bilo druge nego pustiti ga :-) Srecom sve je dobro proslo,prirodan porod i to relativno brzo unutar nekih 5 sati,za 39.-ogodisnjakinju prvorotkinju neloše haha. Jučer su ga prebacili iz inkubatora u sobicu,našoj sreći nema kraja :-))) Ako sve bude ok krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna bi ga pustili kući :-))

Nora koliko je beba bila velika? I koliko dana inkubatora? Meni su rekli da će biti dva dana o onda mogu s njim na neonatologiju.

2500g,47cm. 11 dana inkubatora a rodila sam u 34.-om tjednu. Super da ce tvoj biti samo 2 dana :-)

Meni su rekli da će biti 2 dana samo zato jer je rođen na 35+3. Zašto jr tvoja bebica bila 11 dana, jel disala sama? Koliko ste onda dugo već u bolnici?

Rodjen je 33+5 i zbog toga je morao u inkubator,skoro 2 tjedna manje nego sto si ti rodila. Prvih 3-4 dana je bio na manjim dozama kisika i onda su skroz makli,brzo je samostalno disao. Onda su ga suncali jedno 7 dana isto zbog zutice. Sad 2 tjedna bolnice,nadamo se kroz 5-6 dana kući🤞🏻

Jesi s njim cijelo vrijeme? Kako stojite sa kilažom? 

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Tratincica31
    13. Rujan 2022. 12:34

Riri_11

Za sad bez promjene. Upravo je proslo sat vrem od 1. doze gela, pa cemo vidjet dalje. Al vec su me pripremili da se oboruzam strpljenjem 🙃

Cekam da me sad puste da malo secem do druge doze.
    Pisem Vam. Hvala na podrscii 🤗

Sretno Riri_11 🥳🥳🥳

Klistir meni nisu radili, s time da je pukao vodenjak navečer samo su ne pitali kad je bila zadnja stolica. Uz onoliko tiskanja i muke stvarno ništa nije pobjeglo 😂

Mene danas sele na neonatologiju, nadam se da će i malog miša izvaditi van iz inkubatora da budemo skupa. Danas je 3 dan, do sad je pao samo 130g 🤞

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Mina09
    13. Rujan 2022. 17:58

Ima li nam novih bebica danas ? 🙂 kako se osjećaju trudnice sto iščekuju ? Ja sam tokom jutra i dana puna energije, ali popodne bas nekako klonem, samo bih ležala , maloprije sam se okupala, ispeglala, depilirala , sad samo čekam 😄 upravo sam radila zadnje nalaze aBd pred porod, nisu mi bas savršeni , mali je manjak željeza i hemoglobina bez obzira na prenatalne vitamine , kakvi su Vaši nalazi sad pri kraju trudnoće ?

Ruli
    13. Rujan 2022. 18:20

I meni je željezo onako, ne baš, iako pijem prenatalne. Uzela sam si sad dodatno željezno i vit C da budem spremna za porod 💪
    Meni se apsolutno niš ne dešava, a čep ispao u petak 🤯 Čekam taj pregled prekosutra da vidim jel se šta događa 🤷‍♀️
    --
    Tratinčica super za maloga! 130g je stvarno okej. Držimo fige da ste uskoro oboje doma 😍
    Riri nadam se da si dobro i da već držiš svoje maleno u rukama ❤️

• Riri_11
    13. Rujan 2022. 19:30

Hej curke! Nista jos od nas.. dobila sam 2x gel i nista se nije pokrenulo- i dalje samo prst otvorena, jedino sad imam konstantnu bol u ledima i to je to. To u ledima se povelo nakon druge runde i mislila sam da ce biti nesto, no nista za sada. 
    Ostajem u bolnici tokom noci i sutra opet novi pokusaj. Ne govore bas nesto previse, samo mi je rekla da ce pricekat hoce krenuti prirodni trudovi i da je carski uvijek zadnja opcija, a ja nek budem strpljiva 🤷‍♀️ 
    E da, uzeli su mi i krv sada, kao da imaju labaratorijsku obradu spremnu 🙃 ne znam sto to tocno znaci (mozda za carski)? 
    Trenutno sam sretna ati nisu forsali drip, bez otvaranja pa se nadam da ce sutra biti bolje. 

Btw- ja sam u predradaoni i tokom dana su 3 curke dosle i rodile u roku do 3h 😀 i sve s trudovima od kuce prije 40tog tjedna 😄

Mina- mene nitko uopce nije upucivao zadnjih 2 mj na kontrolu krvi, mozda sad oni u bolnici to provjere.  
    Kak se vi drzite?

Ruli
    13. Rujan 2022. 20:19

Vade krv i za epiduralnu. Možda ti misle drip i epi sutra?  Kakogod, držimo fige da krene 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.