Mamice , da se i mi prijavimo, danas oko 14 h je stigla jedna princeza na svijet , oko 3300 kg i 51 cm 💜 sad malo dojimo pa spavamo . Puno sreće svim mamicama koje iščekuju, da to prodje sto brže i bezbolnije kao sto je u našem slučaju 😊
Čestitam ❤️ Kako ti je krenulo sve? Kad stigneš opiši malo, za nas koje iščekujemo 🤩🤞🥰
Nakon sinoćnjeg partija u stomaku koji je beba organizirala , kao nikad do sad 😄 ujutro oko 8h primjetila blago curkanje vodenjaka, tuširala se kući vrućim vodom do jedno 10 h, zatim u bolnicu, otvorena bila cc4-5 cm, ostala tu s laganim trudovima koji su krenuli biti jači oko 13h, oko 14 h se porodila . Sve hvala Bogu školski prošlo , nadam se i kod vas da će istoooo 💜
Ajme milina! Hvala ti što si podijelila s nama 🥰 I mi ćemo tako, brzinski 🤞🤩
Mina09 čestitke od srca na bebici 💕 super ti je prošao porod i nadam se da će i nama ostalima tako.
Cure, sve nas je manje trudnica 🙈
Čestitam cure!! Baš mi je drago da vam se sve tak super posložilo ☺️
Sve nas je manje ostalo… Ruli kak se ti drzis?
Ja sam okej, ništa mi nije :D imam filing da mogu ovako još sto godina 🤷♀️
Ti?
Isto tako 😁 nema nikakvih naznaka, al ok mi je to. Jos tjedan, dva nek priceka☺️
Mamice , da se i mi prijavimo, danas oko 14 h je stigla jedna princeza na svijet , oko 3300 kg i 51 cm 💜 sad malo dojimo pa spavamo . Puno sreće svim mamicama koje iščekuju, da to prodje sto brže i bezbolnije kao sto je u našem slučaju 😊
Čestitam mamici i princezi! Sve, sve vam najbolje…♥️
Meni je jutros ispao opet komad čepa, nekako veći 😱 više ništa ne razumijem 😂 i do 9 sam dvaput bila na WC-u. Moguće da se nešto pokreće ajme meni 😄 a možda i ne 😂 izludit ću haha
Meni je jutros ispao opet komad čepa, nekako veći 😱 više ništa ne razumijem 😂 i do 9 sam dvaput bila na WC-u. Moguće da se nešto pokreće ajme meni 😄 a možda i ne 😂 izludit ću haha
Ajmee Ruli, meni se cini da bi moglo biti nesto ☺️🤞
Ruli držimo fige da je to to. Javi se kad stigneš. Mislimo na tebe ❤️
Maruška ako je kod Ruli to to, a nadamo se da je, ostajemo još nas dvije 💕
Meni je jutros ispao opet komad čepa, nekako veći 😱 više ništa ne razumijem 😂 i do 9 sam dvaput bila na WC-u. Moguće da se nešto pokreće ajme meni 😄 a možda i ne 😂 izludit ću hahaRuli držimo fige da je to to. Javi se kad stigneš. Mislimo na tebe ❤️
Maruška ako je kod Ruli to to, a nadamo se da je, ostajemo još nas dvije 💕
Daaa😁🙈
Koji si ti ono tjedan?
Ništa od trudova još 🤷♀️ bit će da je false alarm i da ćemo se još tu družiti 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji