Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina1011
    10. Rujan 2022. 20:28

Matuška svaka čast! Ma tako i treba, samo se ne forsirati i koliko ide. Ne znam tko je sad nedavno pisao - ja isto i idem okolo i vozim i čistim i spremam.. pa kad se umorim malo stanem, pa opet 😂 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Mina09
    10. Rujan 2022. 21:17

Isto sve, hodam koliko mogu ne bi li porod sto prije krenuo 😂 navečer krenu zatezanja na dnu stomaka i bol u krstima al
    ni traga ni glasa od sluznog čepa niti vodenjaka 😫 beba je bas aktivna u stomaku , kazu da se kao pred porod umiri ali ni moja se prva pred porod nije umirila, bukvalno je imala
    zurku u stomaku pred spavanje a oko 3h tokom
    Noći me probudio puknut vodenjak . Kako se vi nosite s skorim porodom, meni nekad krenu panične misli Sta ću , kako ću , kako će sve proći ? ❤️

• Tratincica31
    10. Rujan 2022. 22:58

Toliko o punom mjesecu, danas sam dobila malo jači udarac u trbuh od bebača, stvrdnuo se trbuh, zabolilo je dosta ja ustala i pukao vodenjak 😅. Evo me u bolnici, lagani trudovi počeli, voda još curi(baš neugodno) 😅. Ako ne krene večeras porod sutra na carski. Danas smo 35+2 🤞🤞🤞

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Riri_11
    10. Rujan 2022. 23:25

Ohoo Tratinčica, ovo je bilo brzo. Držimo fige da bebi brzo i sretno stige. Drz nam se 🤗
    Ruli- i kod mene lagno zatezanje u leđima, al ono, nist strasno, jedva da registriram. Također strasno sam  umorna i lijena. Danas sam 2.5 h odspavala popodne i evo me u krevetu opet spremna za spavanje 🙃
    Mina- ja jos nemam iskustva s porodima i cijelo ovo vrijeme trudnoce nisam htjela slusati nicije price ni iskustva. Poslozila si da nekaki budem, pozitivne misli i to je to. 
    Ali, kak sam sada prosla termin i jos je beba dosta velika po ult., moram priznati da me svaki danom lovi sve veca frkica i zato bi voljela cim prije u bolnicu 🙈

Ruli
    11. Rujan 2022. 08:18

Oooo tratinčica krenuloooo! Držim fige da izbjegnete carski i da sve prođe ok ❤️
    --
    Mene i dalje leđa stišću, niš posebno 🤷‍♀️ Ja sam prestala pitati kolika je beba, ne želim si nabijati stres s težinom jer ionako uvijek fulaju. Mi smo ful spremni za dolazak bebe, moja djevojčica je jako uzbuđena, stalno mi mazi trbuh i govori stiže Seka uskoro ❤️❤️

• Tratincica31
    11. Rujan 2022. 10:08

Rodila ja prirodno u 6 ujutro🥳, stigao nam Viktor sa 2740g i 47 cm. Došla u 21 u bolnicu, u 5 ujutro bila otvorena 9cm. Znači trudovi su me ubili, to boli strašno 😂 epi mi nisu smjeli dati nego nešto drugo što ne pomaže uopće 😅
    On je u inkubatoru samo zato što je rođen ranije i bit će dva dana kako kažu. Još ne vjerujem da sam uspijela 😁

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Mina89
    11. Rujan 2022. 10:15

Tratincica31

Rodila ja prirodno u 6 ujutro🥳, stigao nam Viktor sa 2740g i 47 cm. Došla u 21 u bolnicu, u 5 ujutro bila otvorena 9cm. Znači trudovi su me ubili, to boli strašno 😂 epi mi nisu smjeli dati nego nešto drugo što ne pomaže uopće 😅
    On je u inkubatoru samo zato što je rođen ranije i bit će dva dana kako kažu. Još ne vjerujem da sam uspijela 😁

Čestitke od srca ♥️♥️♥️ Dobro nam došao Viktor ♥️ Tebi brz oporavak i uživaj sa malenim. 🤗 Bitno da je sve prošlo kako treba. Nadam se da ćemo se i mi ostale brzo pridružiti novopečenim mamicama 💕

• Mina09
    11. Rujan 2022. 10:54

Mina89

Tratincica31

Čestitke od srca ♥️♥️♥️ Dobro nam došao Viktor ♥️ Tebi brz oporavak i uživaj sa malenim. 🤗 Bitno da je sve prošlo kako treba. Nadam se da ćemo se i mi ostale brzo pridružiti novopečenim mamicama 💕

Čestitke i od nas 💙 Mamici i bebici brz oporavak i da vam se pridružimo ubrzo aBd 👏💜

Matuška
    11. Rujan 2022. 11:43

Tratincica31

Jeeej čestitam!! ♥️
    Kak se osjećaš? Jesu ga odmah stavili u inkubator ili su ti ga dali na zlatni sat?

• Riri_11
    11. Rujan 2022. 11:57

Dobrodosao Viktore 🤗 Bome pravi decko za 35 tj👏 Brzo ce i ta 2 proci i onda uzivanje. Mamice, brz ti oporavak i uživajte u maženju i paženju, a Viktoru zdravo i sretno odrastanje. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.