Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tratincica31
    09. Rujan 2022. 23:20

Ajme koliko nas ima, danima pratim forum jedva neki post al danas nas baš ima 🥳🥳
    Drago mi je da još netko prolazi isto, nažalost što se tiče bolova i ne spavanja ali zato i zovu to drugo stanje 😅
    Riri_11 meni je preporuka lijevi bok ali njemu jednostavno ne paše, odnosno ni jedan bok mu ne paše. Kažu bebe imaju neki ritam spavanja, moja beba nema on je aktivan po cijeli dan u trbuhu 😅💙
    Ja sam na strogom mirovanju jer mi je od 30tt cerviks 21mm, a dvoje školaraca nijr baš lako mirovati. 
    Mina09 meni kad je tlak počeo ići gore u blizanačkoj trudnoći išla sam na dogovoreni carski plus bila sam krcata vode u zglobovima. Rodila u 37tt, da te ne plašim ja imam 2 ne baš lake dijagnoze, tlak je bio presudan da krenem na porod baš tada. 

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Riri_11
    10. Rujan 2022. 07:53

Tratinčica-  tako mom malom ne pase desni bok 😆 odmah ritanje,  al to bude ok kad dodem na ctg pa je miran, samo kažem sestri da se okrenem na suprotnu stranu i odmah ga probudimo 😃
    Al on je meni sav nabijen u lijevu stranu, vidno mi je trbuh širi na lijevoj strani i nikak se neda iz tog položaja. 
    Kako si s kilažom?? Ja čim sam otvorila porodiljni (28 dana prije termina) sam nabila 4 kile, iako i dalje ne lezim, al definitivno vise jedem gluposti. 

P.s. kako ste s oticanjem? Meni brutalno prsti na ruci naoticu, u noci me probudi bol u zglobovima koliko mi naoteknu. 

Ruli- kakva je situacija? 🤩

Ruli
    10. Rujan 2022. 09:16

Od ispadanja čepa, ništa dalje :) U prošloj trudnoći sam nakon ispadanja rodila drugi dan 🤷‍♀️ Sada ništa. Nema trudova još. Čekamo, čekamo. 
    Btw danas je pun mjesec ja mislim. Moglo bi biti svega, pucanja vodenjaka, rađanja, trudova, nadam se da sam i ja u tome 😂❤️

• Tratincica31
    10. Rujan 2022. 09:29

Riri_11

Tratinčica- tako mom malom ne pase desni bok 😆 odmah ritanje, al to bude ok kad dodem na ctg pa je miran, samo kažem sestri da se okrenem na suprotnu stranu i odmah ga probudimo 😃
    Al on je meni sav nabijen u lijevu stranu, vidno mi je trbuh širi na lijevoj strani i nikak se neda iz tog položaja.
    Kako si s kilažom?? Ja čim sam otvorila porodiljni (28 dana prije termina) sam nabila 4 kile, iako i dalje ne lezim, al definitivno vise jedem gluposti.

P.s. kako ste s oticanjem? Meni brutalno prsti na ruci naoticu, u noci me probudi bol u zglobovima koliko mi naoteknu.

Ruli- kakva je situacija? 🤩

Meni je ctg neugodan 😂 jer se on ne zna smiri. Možda ga buka tjera na divljanje 😂. 
    Joj ja samo odjednom osjetim kako se trbuh digne i onda on tako stoji na jednoj strani neko vrijeme 😅
    Što si tiče kilaže već 4mj se promjenila nije, plus 9kg imam non stop.

Oticat sam počela puno ranije u prvoj trudnoći, sad prepisujem tome da uglavnom ležim pa nemam kako ni oteknuti. Al znam da nisam šake mogla stisnuti od natečenosti 😅

Ruli držimo fige da pun mjesec pokrene porod 🤞🤞 🙆‍♀️

2013. 37+3 👶💗👶💙
    2022. Baby boy coming 💙🥰

• Mina09
    10. Rujan 2022. 10:30

Tratincica31

Ajme koliko nas ima, danima pratim forum jedva neki post al danas nas baš ima 🥳🥳
    Drago mi je da još netko prolazi isto, nažalost što se tiče bolova i ne spavanja ali zato i zovu to drugo stanje 😅
    Riri_11 meni je preporuka lijevi bok ali njemu jednostavno ne paše, odnosno ni jedan bok mu ne paše. Kažu bebe imaju neki ritam spavanja, moja beba nema on je aktivan po cijeli dan u trbuhu 😅💙
    Ja sam na strogom mirovanju jer mi je od 30tt cerviks 21mm, a dvoje školaraca nijr baš lako mirovati.
    Mina09 meni kad je tlak počeo ići gore u blizanačkoj trudnoći išla sam na dogovoreni carski plus bila sam krcata vode u zglobovima. Rodila u 37tt, da te ne plašim ja imam 2 ne baš lake dijagnoze, tlak je bio presudan da krenem na porod baš tada.

Tlak mi je samo jucer bio visok , prepisat ću to vremenu i sindromu bijele kute 😂 jer nisam nešto ni otekla puno , samo predvečer pomalo, pa je vjerovatno na psihičkoj bazi. Uff nadam se da će taj pun mjesec i moju smizlu istjerati van, ušli smo u 39 sedmicu, dosadiloooo viseeee ❤️ Kako vi provodite zadnje dane trudnoće ? 

Ina1011
    10. Rujan 2022. 11:52

Evo mi smo danas 40+3. Stalno se budim po noći i to mi  je trenutno glavni “problem”. Nema oticanja vise ni nikakvih promjena zasad 🤷🏼‍♀️ Svako malo osjetim nekakav kao grč ili zatezanje ili nešto.. ali vise ne znam da li od iščekivanja umišljam ili se to mali gura ili mi probava luduje… 😂

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Riri_11
    10. Rujan 2022. 17:22

Ina1011

Evo mi smo danas 40+3. Stalno se budim po noći i to mi je trenutno glavni “problem”. Nema oticanja vise ni nikakvih promjena zasad 🤷🏼‍♀️ Svako malo osjetim nekakav kao grč ili zatezanje ili nešto.. ali vise ne znam da li od iščekivanja umišljam ili se to mali gura ili mi probava luduje… 😂

Mi smo znaci tu  negdje. Ja sam po ZM 40+6, ali po svom izracunu 40+2. I evo sad sam tek popodne pocela malo osjecati neko istezanje dolje i kao lagano strujanje, pulsiranje. Nadam se da će još uz pomoć punog mjeseca biti nešto uskoro. 

Prije 10 dana na ultrazvuku je beba bila 3.700, to me jedino malo brine da bas ne bude veliki decko jer ja sam dosta sitna. 

Tratinčica- te natecene sake me fasciniraju, cak ni noge nisu toliko strasne ko ovo 😣 

Nekako imam osjecaj da bi nam nocas, sutra moglo biti veselo :) 

Ruli
    10. Rujan 2022. 17:48

Prijavljujem laganu bol u leđima. Možda kreće a možda sam se danas preforsirala jer sam puno hodala 🤦‍♀️ 
    Sretno svima, javljajte šta se dešava. Možda dobijemo koje mjesečevo dijete ❤️

Ina1011
    10. Rujan 2022. 18:28

Ruli 🥳🥳🥳 držimo fige da krene!

Riri moj je 3500 po zadnjoj procjeni, vidjet ćemo koliko su fulali

Danas sam samo extra umorna, nikakvih drugih simptoma nema tako da mislim da mi ni puni mjesec neće pomoći 🤷🏼‍♀️

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Matuška
    10. Rujan 2022. 19:40

Curke, vama koje ste u terminu drzim fige da krene sto prije. Javljajte novosti 🙂
    Ja sam jucer bila kuma na velikoj svadbi i mogu reci da sam super izdrzala, do pol 5 smo bili. S tim da se nisam nesto pretjerano forsirala. Kad sam mogla plesala sam, kad nisam digla sam noge na drugu stolicu i super je bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.