Da se i ja prijavim 🙂 termin 17.09 og aBd, sad smo 38+5, brojimo sitno, bebica procijenjena negdje oko 3kg. Jedva čekam porod aBd, dosadilo vise, samoj sam sebi teška, još u zadnje vrijeme noge i ruke mi otekle, navečer krenu lažni trudovi i stezanja na dnu stomaka. Kako se vi osjećate ? ♥️
Bome sitno brojite i vi 🤗 ja otvorena prst, bebica cca 2700, lagani bolovi u preponi, ali držimo se 🥰 umorna kao nikad i samo bih ležala, a do jučer sve normalno. I ista stvar sa BH krenu navečer a na ctgu se ne vide.
Curke čestitam vam! Jeste se snašle, kak ide?
Meni nestvarno blizu sve izgleda, a imam više nego vi do kraja. Ali veselim se🤩
Da se i ja prijavim 🙂 termin 17.09 og aBd, sad smo 38+5, brojimo sitno, bebica procijenjena negdje oko 3kg. Jedva čekam porod aBd, dosadilo vise, samoj sam sebi teška, još u zadnje vrijeme noge i ruke mi otekle, navečer krenu lažni trudovi i stezanja na dnu stomaka. Kako se vi osjećate ? ♥️
Bome sitno brojite i vi 🤗 ja otvorena prst, bebica cca 2700, lagani bolovi u preponi, ali držimo se 🥰 umorna kao nikad i samo bih ležala, a do jučer sve normalno. I ista stvar sa BH krenu navečer a na ctgu se ne vide.
Uff i mene neki umor savlada , Al ne dam se, bukvalno samu sebe tjeram da hodam ne bih li sve lakše savladala 🤣 sl ipak tokom dana dremnem sat dva, bez toga ne bih mogla funkcionirati čini mi se 😁
Bok curke!
Evo da se i ja prijavim u ovo novo društvo, iako sam pratila otpočetka samo nisam tipkala.
Prije svega čestitke na svim bebicama koje su u međuvremenu stigle, pazite se i mazite 🥰
Ja sam danas 40+3, obavila ctg, i dalje samo prst otvorena kao i zadnji put, kaže dr. da krenemo konzumirati ljubav 😆 Muž jedva dočekao to čuti a ja se ne mogu namjestiti za spavati, kud još za te aktivnosti, al probat ćemo 🙈 Jel se koja uvjerila da pomaže?
Btw- jesu vam kontrolirali plodnu vodu, nešto pričam s frendicom i čudi se da mi već nisu vadili ranije , a još sam sada i termin prošla i sad me to počelo malo zabrinjavati..
Nadam se da će nam se whatsappuse javiti 🤗
Suzy čestitaaaaam! ❤️🎉 Nadam se da ste i ti šefica dobro ❤️
--
Evo me s pregleda, prst otvorena, nema trudova, beba super, aktivna, ctg uredan. Čekamo dalje 😄
Bok curke!
Evo da se i ja prijavim u ovo novo društvo, iako sam pratila otpočetka samo nisam tipkala.
Prije svega čestitke na svim bebicama koje su u međuvremenu stigle, pazite se i mazite 🥰
Ja sam danas 40+3, obavila ctg, i dalje samo prst otvorena kao i zadnji put, kaže dr. da krenemo konzumirati ljubav 😆 Muž jedva dočekao to čuti a ja se ne mogu namjestiti za spavati, kud još za te aktivnosti, al probat ćemo 🙈 Jel se koja uvjerila da pomaže?
Btw- jesu vam kontrolirali plodnu vodu, nešto pričam s frendicom i čudi se da mi već nisu vadili ranije , a još sam sada i termin prošla i sad me to počelo malo zabrinjavati..
Nadam se da će nam se whatsappuse javiti 🤗
Licno se nisam uvjerila da li pomaze ili ne, ali iskustva mnogobrojnih drugarica govore da itekako pomaze 😂 dakle samo u akciju . Sto se tiče plodne vode, njen nivo se vidi i na UZV, tako da ako Vam ništa nisu spominjali, sve je uredu, nemojte se još oko toga prepadati . I meni je dr rekla da konzumiramo ljubav 😂 ali iskreno bas mi se teško natjerati, ne znam u kakav bih se položaj smjestila 😂😂😂 sretno nam svima ♥️
Meni su za plodnu vodu komentirali samo da je ima dovoljno i da je sve u redu
•
Što se tiče ljubavi, konzumiramo ju redovno (nije najjednostavnije ali snađemo se 🙈). Muž sretan, ja isto zadovoljna 😂 E sad, da li pomaze ili ne.. 🤷🏼♀️ Znat ću vam sutra reci da li ima kakvog pomaka
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Ina1011- ništa, bacam se i ja u akciju pa da vidimo ima li istine 😆
Mina09- hvala, umirili ste me. Nije mi bas ugodan ni ovaj vaginalni pregled, uvijek lagano krvarim nakon njega, a cujem da je vadenje plodne vode još neugodnije 😬
Bas me zanima koja će prva napredovati dalje od ovog jednog prstica 😀
Čestitke svim novim mamama 🥰
Mi čekamo četvrtak za razgovor sa anesteziologom i dogovaranje carskog u 37 tt. Beba je u 34tt bila velika 2600, ja to osjetim dosta jako. Stidne kosti bole na dodir, a u preponama ako krivo napravim korak doslovno me presječe dole da se ne mogu pomaknuti. I bebač je dosta aktivan još uvijek, je li još nekome ovako? I kako stojite sa spavanjem? Ja odspavam 3h tokom cijele noći i tako već 2mj 😳😳
2013. 37+3 👶💗👶💙
2022. Baby boy coming 💙🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji