Mene to uopće ne brine, dapače, super da se krenulo bez bolova 💪 ide mi jedan vršak do 70, ostalo do 60 i to dosta valova, a meni niš, laaagano stezanje. Kad se sjetim koliko bole trudovi, ovo je baš nula nula. 🤷♀️
Evo da se i ja brzinski javim, malena i ja smo već doma.
Carski je prošao u redu, koliko to može biti. Rez i danas nakon 6 dana još uvijek boli, teško se ustajati s kreveta, izravnati leđa, nositi bebicu… Procjena težine je žešće profulana, za oko 600g, rođena sa 2600g. I tako prvi dani prolaze u borbi sa dojenjem, izdajanjem i ostalim veseljem..
Čestitam dala na malenoj 🥳🥳🥳 drago mi je da ti je carski prošao dobro, a bolovi će već proć, svakim danom sve bolje 😊 uživajte jedni u drugima i samo hrabro dalje 💪
Čestitke Dala od srca,sad uživajte na max, koliko možeš trenutno. Brzo ćeš se oporaviti! Bebici sve najbolje i sve najljepše u životu 🥰
Ja danas bila na pregledu 36+4 prst otvorena. Beba procijenjena na 2760. Vidjet ćemo razvoj situacije...
Dala konačno si se javila, ja se već zabrinula! Čestitke na djevojčici a tebi želim brz oporavak ❤️ samo polako, dopusti si da zaraste, ako si ti dobro i beba će biti dobro ❤️
A ovo za kilažu...ej, koliko fulano. I to baš često bude 🤷♀️
Drage cure prijava i od mene!
Čestitke Dala, nadam se da ćemo uskoro usporediti dojmove?
I moja curica je došla na svijet. Sve je dobro iako još svježe i čekamo da se dojmovi slegnu.
Bebica je dobro, također je procijenjena na manje, ispala je šefica od 3, 5 kg.
Veselimo se što prije pridružiti doma tati i seki.
Sretno svima koji broje sitno, javite se kada stignete…
Čestitke Dala i Suzy 🥰 uživajte s curicama i da se cim prije oporavite i uhodate!
•
Evo i mene s prvog pregleda u trudničkoj (danas je bio predviđeni termin poroda), maleni je u položaju, procjena je 3500g, otvorena sam za prst i čekamo razvoj situacije, novi pregled u trudničkoj je za 2 dana 🥳
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Da se i ja prijavim 🙂 termin 17.09 og aBd, sad smo 38+5, brojimo sitno, bebica procijenjena negdje oko 3kg. Jedva čekam porod aBd, dosadilo vise, samoj sam sebi teška, još u zadnje vrijeme noge i ruke mi otekle, navečer krenu lažni trudovi i stezanja na dnu stomaka. Kako se vi osjećate ? ♥️
Drage cure prijava i od mene!
Čestitke Dala, nadam se da ćemo uskoro usporediti dojmove?
I moja curica je došla na svijet. Sve je dobro iako još svježe i čekamo da se dojmovi slegnu.
Bebica je dobro, također je procijenjena na manje, ispala je šefica od 3, 5 kg.
Veselimo se što prije pridružiti doma tati i seki.
Sretno svima koji broje sitno, javite se kada stignete…
Čestitke SUZY od srca ❤️🥰 brzi oporavak, a curki sve najbolje!
Ina1011 čekamo teee... 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji