Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    06. Rujan 2022. 13:23

Mene to uopće ne brine, dapače, super da se krenulo bez bolova 💪 ide mi jedan vršak do 70, ostalo do 60 i to dosta valova, a meni niš, laaagano stezanje. Kad se sjetim koliko bole trudovi, ovo je baš nula nula. 🤷‍♀️

• dala
    06. Rujan 2022. 18:26

Evo da se i ja brzinski javim, malena i ja smo već doma. 
    Carski je prošao u redu, koliko to može biti. Rez i danas nakon 6 dana još uvijek boli, teško se ustajati s kreveta, izravnati leđa, nositi bebicu…  Procjena težine je žešće profulana, za oko 600g, rođena sa 2600g. I tako prvi dani prolaze u borbi sa dojenjem, izdajanjem i ostalim veseljem..

Anchy_001
    06. Rujan 2022. 21:44

Čestitam dala na malenoj 🥳🥳🥳 drago mi je da ti je carski prošao dobro, a bolovi će već proć, svakim danom sve bolje 😊 uživajte jedni u drugima i samo hrabro dalje 💪

• Mina89
    06. Rujan 2022. 23:52

Čestitke Dala od srca,sad uživajte na max, koliko možeš trenutno. Brzo ćeš se oporaviti! Bebici sve najbolje i sve najljepše u životu 🥰
    Ja danas bila na pregledu 36+4 prst otvorena. Beba procijenjena na 2760. Vidjet ćemo razvoj situacije...

Ruli
    07. Rujan 2022. 10:20

Dala konačno si se javila, ja se već zabrinula! Čestitke na djevojčici a tebi želim brz oporavak ❤️ samo polako, dopusti si da zaraste, ako si ti dobro i beba će biti dobro ❤️ 
    A ovo za kilažu...ej, koliko fulano. I to baš često bude 🤷‍♀️

• Hani
    07. Rujan 2022. 12:37

Dala, pridružujem se čestitkama🎈

• SUZY0507
    07. Rujan 2022. 20:16

Drage cure prijava i od mene!
    Čestitke Dala, nadam se da ćemo uskoro usporediti dojmove?
    I moja curica je došla na svijet. Sve je dobro iako još svježe i čekamo da se dojmovi slegnu.
    Bebica je dobro, također je procijenjena na manje, ispala je šefica od  3, 5 kg.
    Veselimo se što prije pridružiti doma tati i seki.
    Sretno svima koji broje sitno, javite se kada stignete…

Ina1011
    07. Rujan 2022. 20:41

Čestitke Dala i Suzy 🥰 uživajte s curicama i da se cim prije oporavite i uhodate!

Evo i mene s prvog pregleda u trudničkoj (danas je bio predviđeni termin poroda), maleni je u položaju, procjena je 3500g, otvorena sam za prst i čekamo razvoj situacije, novi pregled u trudničkoj je za 2 dana 🥳

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Mina09
    07. Rujan 2022. 21:15

Da se i ja prijavim 🙂 termin 17.09 og aBd, sad smo 38+5, brojimo sitno, bebica procijenjena negdje oko 3kg. Jedva čekam porod aBd, dosadilo vise, samoj sam sebi teška, još u zadnje vrijeme noge i ruke mi otekle, navečer krenu lažni trudovi i stezanja na dnu stomaka. Kako se vi osjećate ? ♥️

• Mina89
    07. Rujan 2022. 21:21

SUZY0507

Drage cure prijava i od mene!
    Čestitke Dala, nadam se da ćemo uskoro usporediti dojmove?
    I moja curica je došla na svijet. Sve je dobro iako još svježe i čekamo da se dojmovi slegnu.
    Bebica je dobro, također je procijenjena na manje, ispala je šefica od 3, 5 kg.
    Veselimo se što prije pridružiti doma tati i seki.
    Sretno svima koji broje sitno, javite se kada stignete…

Čestitke SUZY od srca ❤️🥰 brzi oporavak, a curki sve najbolje!
    Ina1011 čekamo teee... 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.