Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina1011
    02. Rujan 2022. 21:15

Dobrodošla Nora! 💜🥳💜 
    Brz oporavak i mami i nestrpljivoj djevojčici 🥰

Ja svaki dan razmišljam kako mi je nepojmljivo da ću za koji dan držati našeg malog deckica na rukama 🥰 djeluje skroz nestvarno 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Hani
    03. Rujan 2022. 19:47

Michelangela, čestitam na velikoj curi!🤗😊

Ruli
    05. Rujan 2022. 10:27

Sretno svima ovaj tjedan s pregledima :) 
    Ima tko šta novoga za podijeliti? 😄
    Nadam se da će se i 'stare' cure s vacapa javiti, bar kad rode ❤️

• Zarica
    05. Rujan 2022. 11:12

Bok cure. Imam Dianatal gel sa 5 ampula (dvije su iskoristene bile). Ako ima zainteresiranih prodala bih za 300kn.

Matuška
    05. Rujan 2022. 12:54

Ja sam bila na akupunkturi za okret, ali koliko primjećujem nije se okrenula 😏
    Danas imam zadnji pregled kod ginekologice pa ćemo vidjeti.
    Trbuh mi je baš težak postao, a zdjelica i dalje ubija, al ostalo je dobto ☺️

Iri
    05. Rujan 2022. 13:03

Kod mene jos uvijek isto, bol u zdjelici i osjetim ga bas nisko, nekada imam osjecaj kao da prsticima kopa tunel 🤣 trudovi i dalje tu sad jos bolniji ali nista se ne pokrece haha na kraju cu i prenijetii.. Ja imam zadnji pregled kod svog ginekologa u ponedjeljak, u nedjelju mi dolazii mama pa sam bas sretna jer zivim u inozemstvu i to na samom sjeveru pa rijetko kad nam netko i dodje. Kako su vasi muzevi, partneri sto se tice dolaska bebe? Moram priznati da je moj bio dosta vise uzbuden s prvim, imam osjecaj da sada nije ni svjestan da cemo imato jos jedno dijete. Ne mislim ni na sta negativno da nije zainteresiran nego da nije svjestan, strah me hoce li ga voljeti kao prvog  jer prvi mu je sve na svijetu. O cemu i ja razmisljam 🤣🤷‍♀️ bit ce da me hormoni pucaju 

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Matuška
    05. Rujan 2022. 18:18

Cure ja se vraćam s pregleda i imam super vijesti! Okrenula se☺️☺️ izgleda da je akupunktura upalila a da nisam ni skužila. Baš smo se ljepo iznenadili danas kad je rekla da je glavica dolje ♥️
    Btw ginekologica mi je rekla da se s 38 javim u trudnicku, a cini mi se da se da se tu pisalo s 37?
    Moj muž je kasno postao svjestan kaj se dešava, tek kad su se udarci počeli jače osjećati i kad je vidio da izgleda ko beba na ultrazvuku. Sad je uzbuđeni🙂

• anovi
    05. Rujan 2022. 18:30

curke iz zagreba , zna koja di se točno treba odnesti uzorak brisa međice tj na beta hemolitički streptokok? Kao rekli su mi u Rockeffelerovu 3 , samo nezz jel to toćno il ? Ne mogu ih sada nazvati pa da provjerim , a da ne idem ipak bzvz do tamo. 

Jesu kojoj još na ctg-u u 35.tj bile vidljive kontakcije maternice ? meni su vidljive , ali ja ih uopće ne osjetim  osjetim jedino ove koje mi budu veće ....tj pošto sam prvorotka možda ih jednostvano ni neznam prepoznati  

Ruli
    06. Rujan 2022. 09:06

Maruška ajme super vijesti! 🤞🎉🎉🎉😍 Ja sam svojevremeno išla na akupunkturu radi bolnih menstruacija i ful mi je bilo pomoglo. 
    LuI. Opa opa, pa to je krenulo polako, super! Kad imaš pregled opet? Petak?
    Iri meni je muž u panici kako ćemo mi sad s dvoje :) Mala nam je u najluđoj toddler fazi pa zato ga je strah 😂 
    --
    Netko je spomenuo CTG: 
    Meni vrag nije dao mira i jučer sam iskopala stare ctg nalaze iz prve trudnoće (prije termina) i nikad nisam imala očitane trudove, a ovaj moj nalaz od prošlog tjedna-vide se trudovi (do 60), znači da imam BH a ne osjećam ih 🤷‍♀️ 
    Jedva čekam četvrtak da vidim jel se što dešava dalje. 
    Beba je i dalje vrlo aktivna, pogotovo kad pojedem, onda ide baš ples 💃🩰😂

• anovi
    06. Rujan 2022. 11:17

Ruli

Maruška ajme super vijesti! 🤞🎉🎉🎉😍 Ja sam svojevremeno išla na akupunkturu radi bolnih menstruacija i ful mi je bilo pomoglo.
    LuI. Opa opa, pa to je krenulo polako, super! Kad imaš pregled opet? Petak?
    Iri meni je muž u panici kako ćemo mi sad s dvoje :) Mala nam je u najluđoj toddler fazi pa zato ga je strah 😂

Netko je spomenuo CTG:
    Meni vrag nije dao mira i jučer sam iskopala stare ctg nalaze iz prve trudnoće (prije termina) i nikad nisam imala očitane trudove, a ovaj moj nalaz od prošlog tjedna-vide se trudovi (do 60), znači da imam BH a ne osjećam ih 🤷‍♀️
    Jedva čekam četvrtak da vidim jel se što dešava dalje.
    Beba je i dalje vrlo aktivna, pogotovo kad pojedem, onda ide baš ples 💃🩰😂

Ja sam spomenula , jer me ginekologica takoreći uplašila .....rekla mi je to na takav način , da ja sad nezz kaj bi si mislila. Kao imate kontrakcije, a ne osjećate ih , kao mislila je da sam u 36.tjednu , a ja sam kao tek u 35 tjednu i 2dana .....jer se u tih 20 min koliko sam bila na ctg-u pojavilo 3x . Koliko vidim meni su oko 75 .... ali ja fakat to ništa ne osjetim .... Osjetim kad su malo veće , da mi se trbuh stegne ali to kratko traje , i tako jače možda bude nakon recimo hodanja , neke aktivnosti. I prepisala mi normabele 

Ja sam jučer bezbrižno ležala  beba je dosta aktivna , također kad nekaj pojedm , ili popijem....nekad ako sam na desnom boku onda se vrpolji i daje do znanja da joj ne paše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.