Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SUZY0507
    29. Kolovoz 2022. 18:43

Matuska sretno na akupunkturi, nadam se da ce upaliti!
    I mene pere uzbudenje, strah, valunzi...ma sve.....
    Kako smo mi zadrzali zadak, finalne pripreme za carski....Sutra ocekujem dobiti neki termin, pa da I to zaokruzimo. Jos uvijek mi je neobican taj put kako cemo se upoznati beba I ja, ali najbitnije je da budemo dobro. Valjda cemo nadoknaditi to vrijeme po porodu kada necemo biti skupa. Bas je to sve nestvarno, jos malo i tu su...🧡
    Koliko god se educirali strahovi postoje, ali ja isto vjerujem da smo mi mame lavice i da sve mozemo.☺️

Strije pojam nemam dali imam ili nemam, nekad imam dojam da se upravo prave, jer se trbuh vise nema kuda siriti, pa na kraju ne skuzim nista. I dok tako gledas u taj trbuh I cekas strije skuzim da sam ih dobila na grudima 🤣🤣🤣🤣 Name za nas neobdarene povecanje s jedinice na mrsavu trojku rezultira strijama....

• Mina89
    29. Kolovoz 2022. 19:15

MATUŠKA - sretno u petak i obavezno javi kako je prošlo.
    SUZY - ja isto mislim da smo lavice i da će sve to dobro proći. Javi kad ti odrede termin.

Mene valunzi navečer skrše + nesanica, ali sve se to da potrpit za te naše male pinkice ❤️❤️❤️ Ja svoju jedva čekam i toliko sam nestrpljiva 🙈

Iri
    29. Kolovoz 2022. 20:17

Ja se isto trudim dosta pozitivno razmisljati oko svega toga, i dosta sam citala i sve, ali svejedno nakon prvog dosta teskog i traumaticnog porodaja dodju mi trenuci slabosti i straha 🤷‍♀️
    Ali da jedva cekam da upoznam to malo cudo sto mi je u stomaku vec 9 mjeseci, cekaam i kad pomislim kako ga drzim u narucju, sve negativno nestajee 🙂

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

Matuška
    29. Kolovoz 2022. 20:57

Hvala cure, javim svakako. Nadam se jaako pozitivnom iskustvu 🙂
    Ja sam isto primijetila valunge u zadnje vrijeme, i to po noći. Samo me zašiba najednom. 
    Strije isto nisam primijetila, mažem se negdje od 4.mj trudnoće svaku večer Biobazom za mame. Ne mogu reći da mi ne smeta po vručinama, al nekako sam stvorila tu rutinu pa je ne prekidam. Vidjet ćemo kak će to sve skupa izgledati kad rodimo🙈

• dala
    29. Kolovoz 2022. 22:22

Vi sve svi super držite, mene hvata panika par puta dnevno 🙂 Onda se fokusiram da racionalno razmišljam o svemu, sve ono sto ste rekle o edukaciji i ostalo pa me prođe. 
    Danas me zena u dućanu pita kad mi je termin, ja kažem preksutra 😂😂😂 Skroz nestvarno, preletjelo je 

• SUZY0507
    30. Kolovoz 2022. 06:47

dala

Vi sve svi super držite, mene hvata panika par puta dnevno 🙂 Onda se fokusiram da racionalno razmišljam o svemu, sve ono sto ste rekle o edukaciji i ostalo pa me prođe.
    Danas me zena u dućanu pita kad mi je termin, ja kažem preksutra 😂😂😂 Skroz nestvarno, preletjelo je

Dala od srca ti sretno prekosutra! I ja ocekujem da kada dobijem datum novi val panike.
    Neka sve prode skolski I sretno 🧡 da sto prije grlis svoju bebicu I dodes kuci.

• dala
    30. Kolovoz 2022. 11:19

SUZY0507

dala

Dala od srca ti sretno prekosutra! I ja ocekujem da kada dobijem datum novi val panike.
    Neka sve prode skolski I sretno 🧡 da sto prije grlis svoju bebicu I dodes kuci.

Hvala 🥰

Matuška
    30. Kolovoz 2022. 11:39

Dala, zaboravila sam, imas dogovoreni carski?
    U svakom slučaju sretno i veselim se zbog tebe da ćeš uskoro upoznati svoju bebicu🥰

• Mina89
    30. Kolovoz 2022. 17:27

Cure, šta smo rekle šta koristiti za žgaravicu? Noćas me probudila žgaravica u 2 i pol, u životu nisam osjetila takvu žgaravicu.

• anovi
    30. Kolovoz 2022. 17:32

I hvata me i ne hvata panika s obzirom da sam još prvorotka .....sjećam se kad je bio 3.mj i taj neki  početak trudnoće , reko di je 10.mjesec  a evo sad već u skoro 35.tjednu i prođe mi samo glavom , još malo i to je to .....samo da sve prođe dobro i bude okej   i da napokon ugledam tu malu boksačicu  

što se tiče strija, pojavilo mi se par samo na grudima....ali stignu još i na trbuhu , vidjet ćemo 

Dala sretno ti  i svima koje će skoro na carski dogovoreni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.