I ja sam negativna na streptokok, i zatvorena, a ctg ocitava trudove i to jacee, pogotovo nakon pregleda trudovi divljaju 🤣
Ginekolog mi je dao uputnicu za bolnicu za svaki slucaj, jer zivim na otoku, pa je malo teze ako porod krene prije
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙
I ja sam negativna na streptokok, i zatvorena, a ctg ocitava trudove i to jacee, pogotovo nakon pregleda trudovi divljaju 🤣
Ginekolog mi je dao uputnicu za bolnicu za svaki slucaj, jer zivim na otoku, pa je malo teze ako porod krene prije
Aaaaaa ♥️♥️♥️♥️♥️ još malo i stiže beba 🥰🥰🥰 nema veze poslat ćemo helihopter po tebe 🤗
Za Anti strije-treba piti i puno vode, hidratiziracija iznutra možda i važnije nego mazanje 💦
Bravo cure za neg streptokok, i meni je juhuhu!
Danas me baš dosta bole leđa nisko, moguće da su pripremni 😁
Ja u četvrtak dobivam uputnicu, zadnji put mi je rekla dr bolje za svaki slučaj. Opasno se približavamo terminimaaaa ☺️☺️☺️
Torba i papiri spremni?
Za Anti strije-treba piti i puno vode, hidratiziracija iznutra možda i važnije nego mazanje 💦
Bravo cure za neg streptokok, i meni je juhuhu!
Danas me baš dosta bole leđa nisko, moguće da su pripremni 😁
Ja u četvrtak dobivam uputnicu, zadnji put mi je rekla dr bolje za svaki slučaj. Opasno se približavamo terminimaaaa ☺️☺️☺️
Ajme i ti se polakoj spremaj 🥰 sad je već sve moguće. Tko zna možda i meni da u srijedu uputnicu 😱
Aaaaaa ♥️♥️♥️♥️♥️ još malo i stiže beba 🥰🥰🥰 nema veze poslat ćemo helihopter po tebe 🤗
Ionako se nikada nisam vozila 🤣🤷♀️❤️❤️❤️❤️❤️
Papiri spremni, torba skoro, trebam jos samo neke papuce za tus kupiti, ali to odugovlacim, imam osjecaj cim kupim i spremim sve da je to to. Mislim radujem se ali me i strah, nekako pomijesani osjecajii
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Poslala ali nisam sve napisala.. nego kakvi su vama cure osjecaji kako se porodi priblizavaju, hvata li vas panika? Ja se trudim ne razmisljati ali nekada jednostavno ne ide i neki me strah uhvati
🧔- 33 👩-28
-2018- Baby boy M 💙
12.01.2022- ➕️
Mene nije strah. Unatoč ne bajnom prvom porodu.
Prošla sam više edukacija, baš me to sve smirilo. Porod je prirodan, žensko tijelo je stvoreno da to može. Mi smo najjače 💪
Ovog puta idem kasnije u bolnicu, jer ne želim nikakve medicinske intervencije, i to je to. Mantram da će sve biti dobro ❤️
Uzbuđena sam i nestrpljiva da ju konačno vidim. I ludo mi je kako je proletilo ovih 9 mjeseci.
Mene jedino kopka kaj se još nije okrenula, ali ja nekako cijelo vrijeme vjerujem da se hoće. U petak idem na akupunkturu za okret pa ću vam znati reći kak je to 🙂
Ali inače isto ko i Ruli, uzbuđena sam i veselim se cijelom iskustvu. Makar znam da će bolit i da svašta može biti drugačije od onoga kaj očekujem, ali isto sam se dosta educirala pa smatram da imam dosta informacija kaj mi daje neki mir 🙂
Također bi voljela bez intervencija, osim ako naravno ne budu nužne
Evo jedne pozitivne na streptokok 😊 ali ne brine me to nešto posebno, samo ću dobiti terapiju i to je to 🤷🏼♀️
•
Doktor mi je prošli tjedan izdao uputnicu za rodilište, ali ja isto odugovlacim sa spremanjem zadnjih par stvari za bolnicu jer isto imam osjećaj da će to pokrenuti sve 😆
•
Iri, mene hvata na momente 🙈 zapravo se jako veselim i jedva čekam da upoznam to malo čudo koje je prebrzo “odradilo” ovih 9 mjeseci, ali onda me opere neka panika i razmišljam sve kako će to ići.. da li će krenuti samo od sebe, kad će, da li ću morati na inducirani ili carski.. sto pitanja u glavi
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji