Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iri
    29. Kolovoz 2022. 13:15

I ja sam negativna na streptokok, i zatvorena, a ctg ocitava trudove i to jacee, pogotovo nakon pregleda trudovi divljaju 🤣
    Ginekolog mi je dao uputnicu za bolnicu za svaki slucaj, jer zivim na otoku, pa je malo teze ako porod krene prije 

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

• Mina89
    29. Kolovoz 2022. 13:23

Iri

I ja sam negativna na streptokok, i zatvorena, a ctg ocitava trudove i to jacee, pogotovo nakon pregleda trudovi divljaju 🤣
    Ginekolog mi je dao uputnicu za bolnicu za svaki slucaj, jer zivim na otoku, pa je malo teze ako porod krene prije

Aaaaaa ♥️♥️♥️♥️♥️ još malo i stiže beba 🥰🥰🥰 nema veze poslat ćemo helihopter po tebe 🤗

Ruli
    29. Kolovoz 2022. 13:26

Za Anti strije-treba piti i puno vode, hidratiziracija iznutra možda i važnije nego mazanje 💦
    Bravo cure za neg streptokok, i meni je juhuhu! 
    Danas me baš dosta bole leđa nisko, moguće da su pripremni 😁
    Ja u četvrtak dobivam uputnicu, zadnji put mi je rekla dr bolje za svaki slučaj. Opasno se približavamo terminimaaaa ☺️☺️☺️

• Mina89
    29. Kolovoz 2022. 13:26

Iri

Torba i papiri spremni?

• Mina89
    29. Kolovoz 2022. 13:28

Ruli

Za Anti strije-treba piti i puno vode, hidratiziracija iznutra možda i važnije nego mazanje 💦
    Bravo cure za neg streptokok, i meni je juhuhu!
    Danas me baš dosta bole leđa nisko, moguće da su pripremni 😁
    Ja u četvrtak dobivam uputnicu, zadnji put mi je rekla dr bolje za svaki slučaj. Opasno se približavamo terminimaaaa ☺️☺️☺️

Ajme i ti se polakoj spremaj 🥰 sad je već sve moguće. Tko zna možda i meni da u srijedu uputnicu 😱

Iri
    29. Kolovoz 2022. 15:14

Mina89

Iri

Aaaaaa ♥️♥️♥️♥️♥️ još malo i stiže beba 🥰🥰🥰 nema veze poslat ćemo helihopter po tebe 🤗

Ionako se nikada nisam vozila 🤣🤷‍♀️❤️❤️❤️❤️❤️
    Papiri spremni, torba skoro, trebam jos samo neke papuce za tus kupiti, ali to odugovlacim, imam osjecaj cim kupim i spremim sve da je to to. Mislim radujem se ali me i strah, nekako pomijesani osjecajii

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️

Iri
    29. Kolovoz 2022. 15:18

Poslala ali nisam sve napisala.. nego kakvi su vama cure osjecaji kako se porodi priblizavaju, hvata li vas panika? Ja se trudim ne razmisljati ali nekada jednostavno ne ide i neki me strah uhvati 

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️

Ruli
    29. Kolovoz 2022. 17:35

Mene nije strah. Unatoč ne bajnom prvom porodu.
    Prošla sam više edukacija, baš me to sve smirilo. Porod je prirodan, žensko tijelo je stvoreno da to može. Mi smo najjače 💪
    Ovog puta idem kasnije u bolnicu, jer ne želim nikakve medicinske intervencije, i to je to. Mantram da će sve biti dobro ❤️
    Uzbuđena sam i nestrpljiva da ju konačno vidim. I ludo mi je kako je proletilo ovih 9 mjeseci. 

Matuška
    29. Kolovoz 2022. 17:43

Mene jedino kopka kaj se još nije okrenula, ali ja nekako cijelo vrijeme vjerujem da se hoće. U petak idem na akupunkturu za okret pa ću vam znati reći kak je to 🙂
    Ali inače isto ko i Ruli, uzbuđena sam i veselim se cijelom iskustvu. Makar znam da će bolit i da svašta može biti drugačije od onoga kaj očekujem, ali isto sam se dosta educirala pa smatram da imam dosta informacija kaj mi daje neki mir 🙂
    Također bi voljela bez intervencija, osim ako naravno ne budu nužne

Ina1011
    29. Kolovoz 2022. 17:59

Evo jedne pozitivne na streptokok 😊 ali ne brine me to nešto posebno, samo ću dobiti terapiju i to je to 🤷🏼‍♀️

Doktor mi je prošli tjedan izdao uputnicu za rodilište, ali ja isto odugovlacim sa spremanjem zadnjih par stvari za bolnicu jer isto imam osjećaj da će to pokrenuti sve 😆 

Iri, mene hvata na momente 🙈 zapravo se jako veselim i jedva čekam da upoznam to malo čudo koje je prebrzo “odradilo” ovih 9 mjeseci, ali onda me opere neka panika i razmišljam sve kako će to ići.. da li će krenuti samo od sebe, kad će, da li ću morati na inducirani ili carski.. sto pitanja u glavi 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.