Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megi0102
    09. Kolovoz 2022. 04:30

zvonkobonko

Imamo kumove tu p cu kod njih bit, iako ja bi radije da me ostave jednu noc na odjelu..
    Mene je moja poslala za slucaj da mi odluce dat meksametazon za pluca, al kaze ova dr danakon 34.tjedna ne daju nista ni za sazrijevanje ni za zaustavljanje trudova…
    u biti sam tu samo na promatranju i nece bit intervencije osim ako se nesto s bebom ne dogodi, pukne vodenjak, krenem se otvarat i sl…

Nadam se da su lažni trudovi i da ćeš se još neko vrijeme družiti s bebom 🥰 javljaj situaciju 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Ruli
    09. Kolovoz 2022. 07:15

Zvonkobonko javljaj nam novosti. Ja ti držim fige da bebica ipak još malo ostane unutra 🤞❤️
    Kokolo ako te opterećuje, odi kod privatnika, ali te mjere stvarno je teško pogađati u ovim tjednima a pogotovo ovisi kako se beba postavila i koliko je star uzv. 

Granger
    09. Kolovoz 2022. 07:32

Uf zvonko ja te nekako pratim po tjednima i sad sam se baš šokirala. Nadam se da će popustiti pa da pričeka još dva tjedna da budeš u terminu. Javljaj nam situaciju. Ako se nije ništa pojačavalo možda ipak ostanete zajedno pa je to samo priprema. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    09. Kolovoz 2022. 07:42

Zvonkobonko ja ti mislim da 12.9 sigurno neces docekat 2u1. Opet da se mislilo smirit smirilo bi se, znači šora te već 2 dana. Ok da je pripremno to se slažem i ne mora te nužno otvarati što je super ako ne otvaraju.
    Prvi trudovi nisu nikome neizdrživi, kad je neizdrživo to je već aktivan porod a mi se svi nekako osvrćemo na taj dio. Nekako mislim da bez terapije to neće tek tako stati. Bit ću super happy ako ne tvoja beba sad odluči razuvjerit.
    Ostani u ST, odmaraj, nemoj sad landrat po gradu i šopingu 😄🤣 inače si gotova prije nego misliš.
    Sve u svemu misli pozitivno. Da sad i krene porod tjedni su već sigurni, je da bi se beba vodila kao nedonošće i da bi zahtjevalo dodatnih pregleda i briga al vjerujem da bi sve u konačnici bilo dobro. Javljaj stanje, pratimo te i bodrimo 🥰

url=https://lilypie.com]

• jedna1
    09. Kolovoz 2022. 08:40

Bome fino smo krenule😃 meni je moj gin isto rekao da nakon 34 tt ništa ne zaustavljaju ali isto ti želim zvonko da ostanes bar još 10 dana u kom jer si onda skroz u terminu, samo polako i dan po dan...
    Princess vidiš kako smo se urotile da ti ne budeš prva🤣 tko bi to rekao kad si napisala da ti je 10. carski 😄
    Ja isto imam neki osj da mi se bliži kraj, nema jasnih znakova ali ovi neki sporedni npr zadnjih par dana kakam po 10x dn a prije sam bila više na granici zatvora, cim se ustanem i počnem kretati počnu mi bh kontr i uzasan mi je pritisak dole...vidit cemo danas na pregledu

Princess_Mimi
    09. Kolovoz 2022. 08:56

jedna1

Bome fino smo krenule😃 meni je moj gin isto rekao da nakon 34 tt ništa ne zaustavljaju ali isto ti želim zvonko da ostanes bar još 10 dana u kom jer si onda skroz u terminu, samo polako i dan po dan…
    Princess vidiš kako smo se urotile da ti ne budeš prva🤣 tko bi to rekao kad si napisala da ti je 10. carski 😄
    Ja isto imam neki osj da mi se bliži kraj, nema jasnih znakova ali ovi neki sporedni npr zadnjih par dana kakam po 10x dn a prije sam bila više na granici zatvora, cim se ustanem i počnem kretati počnu mi bh kontr i uzasan mi je pritisak dole…vidit cemo danas na pregledu

Ma neka je samo sve s nama i bebicama dobro 
    😊 Sad mi koje smo u terminu, polako jedna za drugom.... Da vidim tko će me do sutra preduhitriti 😂🙈
    Ovo dolje što si za znakove napisala isto se i meni događa, sve je to blizuuuu 🙈😍

• jedna1
    09. Kolovoz 2022. 09:19

Mene najviše psihički ubija to što to može biti sutra a može biti teoretski i za punih mj dana!!!! (kojih nisam sigurna da bi preživila s ovim trbuhom 🤩)
    Ti Princess barem znaš kad 😁 puno sreće i veselja ti želim sutra 🥳🥰

• Kokoloo
    09. Kolovoz 2022. 09:19

Zvonkobonko, aa krenulo je vec! Bilo bi dobro da izdrzis jos tjedan dana ali da, i da sad rodis sigurna sam da bi sve bilo apsolutno ok. Bas sam jucer pricala sa rodicom, ona je isto dobila trudove ranije i rodila 33+6, mali 2500kg, za 3 dana su bili doma. Javljaj nam sve ❤️
    Princess isuseee, sutra nam stize bebaaaaaa! Kako si? Jesi spremna? Jesi uzbudena? 😁

Evo cure, dogovorila sam u petak pregled kod privatnika cisto za svoj mir, javit cu vam naravno sta kaze. 

• Teich25
    09. Kolovoz 2022. 09:22

Zvonko ni ja nisam očekivala da će se uspostaviti da su trudovi 😯 možda da ipak ostaneš par dana u Splitu i vidiš u kojem će smjeru. Nas dvije smo tu po terminu, mislim da danas definitivno pakiram torbu za rodilište... Ali kak su cure već napisale, bit će to sve okej 🤗

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• Tarry
    09. Kolovoz 2022. 09:24

Zvonko koji sok, nadam se da ipak nece jos koji dan, a ako i bude, bit ce sve okej! Sretno u svakom slucaju🤗 javii!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.