Kokoloo nije loše da odeš još negdje. Ne nužno zbog tih mjera, ali općenito kak veliš da je tvoj ginekolog površan.
Princess daa, sutra je već 10.08. Jesi uzbuđena? Baš me zanima jel lakše kad znaš da će to biti sutra ili kad dođe spontano
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Princess ja mislila danas je, kad ono sutra, nema veze
brzo je i sve smo uzbuđene zbog tebe ☺️ Neka sve prođe dobro i da ste ti i beba zdravi!
Iscjedak isla sam ujutro na wc, vidim da mi je iscjedak onak smećkast, do sad mi nije bio takav, a jučer je na pregledu rekao da sam skroz zatvorena jer to onda od toga moguće jer mi je dosta neugodno bilo dok me pregledao 😕
Zvonko ostani ti bolje u St par dana, da nebi bilo, bliže si barem ☺️
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Amelie ma napravit cemo podgrupu Jesenske bebe i nastavit cemo tipkat. Ljetnice su pobjegle na whats aop i fejs ako sam dobro upratila.
Zvonkobonko, ma nek ti oni potvrde da te ne otvara i dobro je, šibaj doma i odmaraj dok ne sastavi. Bar znaš da nema zaustavljanjani da kad krene da je to to.
url=https://lilypie.com]
Evo ja se javljam nakon kontrole u radaoni, sve je u redu otvorena jesam 1 prst ali je barem pregled bio normalan, cjelovit a osoblje ljubazno. Za tjedan dana u TA. Uglavnom dr je rekao da je bolje da se spontano otvaram da mi to samo moze olaksati porod
-
Zvonko drzim fige da se beba jos malo zadrzi, mozda stvarno nebi bilo lose ostat u St malo 🙈
Princess jesi uzbudena?
-
E u sljedecem postu vam zalijepim sto su mi sa hzzo poslali za ocinski
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
zahtjev za ostvarivanje prava prema Zakonu o rodiljnim i roditeljskim potporama ("Narodne novine", broj 85/08, 110/08, 34/11, 54/13, 152/14, 59/17, 37/20, 85/22 – nastavno: ZRRP) podnosi se najkasnije 15 dana prije naznačenog roka za početak njegova korištenja ako nije drugačije propisano.
Ako otac namjerava koristiti očinski dopust odmah po rođenju djeteta zahtjev podnosi 15 dana prije predviđenog termina poroda uz koji je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:
- potvrdu o plaći (ispunjenu od strane poslodavca) kojom će se obuhvatiti plaće i naknade plaće isplaćene na teret sredstava poslodavca u relevantnom šestomjesečnom razdoblju prije mjeseca započinjanja traženoga prava
- podatak o broju tekućeg računa na koji želite primati isplatu i
- potvrdu poslodavca o rasporedu radnoga vremena budući se trajanje prava određuje u odnosu na radne dane.
ZRRP-om nije propisan rok za dostavu podataka o djetetu, međutim budući se rješenje kojim se priznaje navedeno pravo ne može donijeti bez dostave imena, prezimena i OIB-a djeteta iste je potrebno dostaviti što prije.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Evo mene s pregleda. Nemam baš neke dobre vijesti. Prije 4 tjedna mi je rekao doktor da je beba nešto manja, u tih 4 tjedna je narasla, ali i dalje ispod prosjeka. Najviše ga brine što je toraks manji nego što bi trebao biti. Protok kroz pupčanu vrpcu je dobar. Naručio me za 2 dana u bolnicu pa će tamo ponoviti UZV i napraviti doppler. Kaže on da je to samo predostrožnosti radi i da to sad moramo redovito kontrolirati i ak bi se utvrdilo da bebi više nije dobro u trbuhu, onda ide prijevremeni porod. CTG je uredan. Beba je danas sa 34+6 procijenjena na 2030g, a prije 4 tjedna na 1600g. Ne moram vam ni reći kolko me strah trenutno.
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Teich zao mi je zbog vijesti s pregleda, ali mozda nije sve tako crno, vidjet ces sto ce reci u bolnici. Bebica je u sigurnim tjednima pa i ako bude indikacije za porod znas da su velike sanse da sve bude u redu. Samo nemoj googlat jer google izbaci samo najgore. Mi smo tu za tebe 🤞❤️
-
Ako biramo ja sam isto vise za whapp nego fejs ili grupu na bebama
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Hvala vam na podršci! Pokušavam ostati pozitivna,al stvarno mi svašta prolazi kroz glavu. Iskreno se nadam da je samo krivo izmjereno jer se mali dosta ritao tijekom UZV-a, al vidjet ćemo.
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Aries hvala na uputama. Zna li netko ako decko radi 4 mjeseca u toj firmi jel moze isto dobiti tih 10 dana, ako nema 6 zadnjih placa u firmi?
Ja sam isti za whatsapp jer fejs nemam
Teich ne brini previse, mogu biti i krive mjere, nikad se ne zna, nadam se da ce biti sve okej
Meni je isto malo tesko jer nisam s deckom sad ove dane. On mora raditi u Zg, a stan se preuređuje i ovdje mi je puno jednostavnije i moji su u mirovini pa imam 100% brigu. Jucer sam obavila bolnicu u sat i pol vremena bez ikakvog cekanja i pjesice stignem do bolnice jer sam na 5 minuta, a u zg sama bila izgubila cijeli dan.. krenit ce cim javim da idem u bolnicu i biti uz mene, a prvih mjesec dana ce dolaziti vikendom pa onda idemo skupa za zg kad ce uzeti tih 10 dana slobodno. Krivo mi je jer necemo bit sami i zajedno s bebom u pocetku, ali mislim da je ovo najbolja opcija
Teich, vjeruj doktoru, ako kaže da su mjere opreza. Neka te kontroliraju i imaju na oku, a da i rodis ranije, vjerujem da će sva briga biti na bebi, pogotovo dok ste u bolnici. Tako da za bebicu ne brini, bit će sve ok. A ti pričaj o tome što te muči i s nama tu i sa svojima, bit će ti lakše. ❤️
.
Bili smo na kontroli i beba je super, sutra u 7:15 moram biti u bolnici (to je po hrvatskom vremenu 8:15) ali vjerujem da će biti nešto kasnije, kad sva procedura prođe. Zanimljivo mi je da ovdje ne rade klistir (na prvom porodu sam ga dobila). Inače sam uzbudena i emocije me peru sto na sat. Mazim si sina, kao da se nećemo vidjeti za par dana. Jako Ce mi faliti, nisam mislila da Ce mi odvajanje biti tako tesko. I na kraju samo neka sve prode dobro, nadam se da ću imati i dati dovoljno ljubavi i pažnje, jednom i drugom
❤️ Stvari su spremne, treba dočekati jutro😅
Sortiraj odgovore
Najstariji