Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich25
    08. Kolovoz 2022. 11:53

Kokoloo super da je sve okej, a upalu ćeš već riješiti vaginaletama 🙂
    Aries stvarno neka čudna ordinacija... Držim fige da si među onima koje budu prst otvorene tjednima, al i ako krene porod, opet će to sve biti u redu 🙂
    Tena drago mi je da si otišla i da je na kraju sve dobro 🙂

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• Dandelion0
    08. Kolovoz 2022. 12:14

Joj cure, i ja loše spavam zadnjih par dana. Čim legnem žgaravica, pa wc svako malo i zaspem tek oko pola 2, 2. Nadam se da će se smiriti. Po danu ne mogu spavati, iako veliki većinu dana preležim, nekako ne mogu spavati po danu. Moj je pregled 16.8., nemam pojma što će raditi. Prošli put, u 32 tt mi nije ni ctg, ni uzv radio. Samo prstom pregledao. Iskreno, nisam očekivala takav pregled tako da jedva čekam 16. jer se nadam nekakvom uzv da vidim koliko je narasla curka. 

Stiže nam curica 💓

Granger
    08. Kolovoz 2022. 12:53

Cure baš mi je drago da su vam pregledi prošli dobro. 🥰 Baš rastu bebe. Tko bi rekao da će biti tako kad smo bile na početku. Kad se sad ajetim da sam za procjenu 400 g rekla wow. 🙈
    Mi imamo CTG 19.8., a sutra opet vađenje krvi zbog onog problema s krvnim grupama koje su vrlo vjerojatno različite. Bris radim tek idući put kod svoje dr. bit će to već 37+2. Čini mi se malo kasno, al valjda ako nešto krene će to napraviti u bolnici. Ja svoju dr. moram pohvaliti, svatko dođe na red točno kad je naručen. Čekaju jedino oni koji dođu kao prije misleći da će se pogurati. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    08. Kolovoz 2022. 13:21

Ma ja kod svoje cekam najvise 10 min, i stvarno mi nije problem pricekati 30-40 min jer uvijek se nesto zakomplicira, telefoni zvone sve ja to razumijem ali sat i pol  i onda mi se pred nosom ide derat "pauza" e nemoze 😂
    Ja se tjesim da je kod mene taj 1 prst onaj koji traje danima, a i nisam jos kucu pocistila do kraja makar sam muzu obecala da cu danas odmarati da ne pokrenem pravo otvaranje 
    -
    Curke koje ste imale danas preglede super da je sve uredno 🥰🥰 jos malo, bome nase bebe zele biti ljetne a ne jesenske hehe
    -
    Od vasih tegoba ja nemam nijednu, spavam odlicno, zgaravicu nemam, kod nas se kaze ako trudnica ima jaku zgaravicu da bebica ima puno kose, pa sam bas ja jucer muzu govorila da nece valjda nas biti celav kad mene zgaravica ne muci 😂😂 jedino mi noge oticu i umor me poceo hvatati sve ranije u danu al to vjerujem da je djelomicno od vrucina

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    08. Kolovoz 2022. 14:00

Mima i Amelie - i ja imam 18og pregled, a termini su nam blizu, pa možemo usporediti :) 

Mallla
    08. Kolovoz 2022. 14:15

Danas vas je baš dosta imalo preglede i super da je sve ok! 💪 ma samo neka nam tako nastavi svima bit, sve dobro.
    Aries taj gin. Baš šupak eto...bezveze prepada s tim 1 prstom, al ako ništa sutra će ti se netko bolje posvetit nego on priko neke stvari.
    Tena odlično da si otišla. Vjerujem da si sad mirnija, a da se ponovi epizoda znaju za tebe i onda po potrebi sve može ići brže. Meni je tlak sad ovu trudnoću stalnon130/80 al bez tegoba dodatnih.
    Zvonkobonko mislim da trudovi kratki, po koji u 24h nisu problem sami po sebi, posebice ako ne otvaraju, al bolje usporiti tempo da se ne pretvore u nesto više.
    I ok si opisala očekivanje kako izgleda trud pravi, al opet ima stvarno svakakvih iskustava. Kod mene 2 poroda, oba s posteljicom iza, vrsta truda različita. Vidjet ćemo sada, sad mi je sprijeda posteljica 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    08. Kolovoz 2022. 14:46

Brontosaurica

Malla, kakvi su ti bili sa posteljicom straga živo me zanima. Posto je meni prva bila sprijeda sad je straga :D

Različiti skroz!
    Prvi put su bili pravi školski trudovi kakve opisuju po knjigama. Znači sastavila bi me križa i onda bi se ta bol širila prema stomaku di bi se spajala, to bi bio vrhunac boli i onda opuštanje. Točno se mogao razaznati početak boli, dolazak do vrhunca i opuštanje. A Sad drugi put me bolio baš trbuh, leđa nisu skoro ni malo, bilo je kao kad te zašarafi menstrualna bol ajmo reć od predjela jajnika spoji bol do vrha stomaka i stisne ne pušta. Drugi put mi je puno naglije dolazio vrhunac boli i teže sam uspjevala pratit trud.

Aries5
    08. Kolovoz 2022. 14:56

Hej cure skrecem s teme, ali u dobru svrhu.
    Muz je danas istrazivao za ocinski dopust.
    Ugl ako vam muzevi planiraju koristiti odmah dopust kad se beba rodi moraju 15 dana prije termina poroda poslati povrdu o placi (zadnjih 6 mjeseci) i podatke o tekucem racunu
    https://hzzo.hr/novosti/ostalo/ocinski-dopust-i-novosti-u-sustavu-rodiljnih-i-roditeljskih-potpora
    Tu vam je sve na linku pa proucite malo 😉

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    08. Kolovoz 2022. 15:04

Aries hvala na obavijesti, moj muž planira odmah to koristiti i produžiti s GO. Tenks! 💗

Mallla
    08. Kolovoz 2022. 15:11

Brontosaurica

To govorim o trudovima bez dripa dok sam išla do rodilišta otvorena 7 cm i bili su skroz izdržljivi. Ono prava menstrualna bol samo jača. Ono na dripu je drugi par rukava 😂

Da da, prvi je opisan bez dripa onaj dio doma odrađen, ti su mi bili izdrživi i čim stane mogla sam što hoću....
    Drugi je bio cijelo vrijeme bez dripa i da samo donji dio trbuha, ne gornji, al sam ih ja jedva prodisavala, i nakon truda bi osjećala bol, došla u rodilište otvorena 8 prstiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.