Iii sva novorodena djeca imaju pravo na jednokratnu novcanu pomoc od hzzo od 2300 kn pa iskoristite i to
-
Megi meni su rekli da ne smijem nista 2 sata ni voda niti ista drugo, ali ja sam bila popila gutljaj samo da si usta isperem
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Iii sva novorodena djeca imaju pravo na jednokratnu novcanu pomoc od hzzo od 2300 kn pa iskoristite i to
-
Megi meni su rekli da ne smijem nista 2 sata ni voda niti ista drugo, ali ja sam bila popila gutljaj samo da si usta isperem
Sori ne Megi nego Malamagla 🙈🙈🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ma to za ocinski je siva zona trenutno jer je novo, i svaka strana tumaci drugacije
Ja sam poslala mail na hzzo i pitala konkretno sto do kad treba njima poslati i cim odgovore vam stavim tu
Za novcanu pomoc https://gov.hr/hr/novcana-potpora-za-novorodjeno-dijete/700
Mislim da je vazno da ste osigurani a da se zahtjev moze dat isto u maticnom uredu kad se upisuje beba
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Kokoloo meni je onaj ginic s Hvara rekao da se kupam i kupala sam se svaki dan i prosla me upala ta sto sam imala.
Aries za tih 2300 s HZZO-a samo odneses rodni list djeteta u HZZO kad se dijete rodi i osobnu svoju ili na moza ako je netko nezaposlen pa je preko muza zdravstveno, a moze se i online podnijeti zahtjev
Za ovih 10 dana se kod poslodavca popunjava taj obrazac i onda poslodavac to valjda salje. Tako je sefica rekla mom decku. Jer ona njemu isplacuje normalnu placu, a onda njoj drzava treba uplatiti taj dio za njega koji nije radio.
Ja sam danas bas prezadovoljna stanjem u Brodskoj bolnici. Dosla sam jako brzo na red, a bila je puna cekaonica, stvarno primaju ko na traci. Svi su pristupacni, sve su mi objasnili (ako dodem do 140/90 rekli su da se spakiram i dodem u bolnicu). I doktor i sestre su za svaku pohvalu
Ja sam napokon kupila probiotik. Uzela sam Waya tablete jer sam ih našla na nekom sniženju, a mislim da je baš jedna od vas njih spomenula pa su bile na popisu. I sad ne znam kad da ih uzimam? Ujutromiza doručka popijem Novalac i Globifer željezo, a navečer popijem magnezij i omegu. Kad je preporučljivo uzimat probiotike općenito? Ima neko pravilo. Ja to u životu pila nisam.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja sam napokon kupila probiotik. Uzela sam Waya tablete jer sam ih našla na nekom sniženju, a mislim da je baš jedna od vas njih spomenula pa su bile na popisu. I sad ne znam kad da ih uzimam? Ujutromiza doručka popijem Novalac i Globifer željezo, a navečer popijem magnezij i omegu. Kad je preporučljivo uzimat probiotike općenito? Ima neko pravilo. Ja to u životu pila nisam.
Ja pijem probiotik onaj omnibiotik panda nataste od jučer. Piše na kutiji da savjetuju nataste. Možda tako da probaš. 😁
Negdje i jesam pročitala da bi bilo najbolje natašte, a to mi baš i ne paše jer iz kreveta idem jesti. 🤦 A ništa, prilagodit ćemo se. 🙂
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja prošle godine sve riješila jednim odlaskom u matični ured, gradska naknada, Hzzo, oib, pk kartica...dakle sve osim osobne iskaznice koju sam joj radila kad je imala 8mj. Sad to sve ide automatski.
Je, mjenjala sam trakice, volim ja to tako s vremenom.
url=https://lilypie.com]
Cure super za preglede! Bas puno pregleda dns😀
Granger ja isto pijem omni biotic nataste i cim popijem to idem doruckovati, valjda je to okej, nadam se bar da odmah nakon mozes jesti
Cure, napravila sam veliku gresku. Isla sam gledati mjere bebe (glava, trbuh i femur) i usporedivati s tablicama na netu.
Glava i femur svaki put odgovaraju tjednu a trbuh zaostaje 2 tjedna!! I to vec zadnja 3 puta trbuh je uvijek za 1.5-2 manji. Ginekolog mi to nikad nije spominjao, uvijek kaze da su mjere ok.
Ja sam se sad ufilmala jer sam naravno isla guglat i zene pisu da ih radi toga hospitaliziraju i induciraju porod ranije. Pretpostavljam da mi je radi toga ginekolog stavio iduci pregled vec za 2 tjedna a nije mi nista govorio da ne panicarim.
Sta mislite da se zakazem u privatnika krajem ovog tjedna/pocetkom iduceg? Cisto da sam mirna? Nije da mi se ide u Split i gubi cijeli dan na to ali ce me smirit. Ili pretjerujem?
Cure super za preglede 🥰 Rastu bebe, brzo će sve biti tu ❤️
.
Kokoloo uvijek sam za vlastiti mir, pogotovo u trudnoći.vjerujem da je sve ok, ali neka te privatnik posluša i pregleda, sve ti objasni, tako da si dalje bez stresa.
Sortiraj odgovore
Najstariji