Kod nas je i dalje pakleno, nastavljam vam zavidjeti na ugodnijim temoeraturama 🥵
url=https://lilypie.com]
Mallla za rađanje po noći ti vjerujem. Drugačije je. Prvog sam rodila u subotu kasno navečer i imam dojam da me baš potrefila neka noćna vikend smjena (čitaj loša) jer su tek u ponedjeljak došli svi (savjeti oko dojenja, briznije sestre, normalne vizite) Naravno, ne mora biti tako, ali hoću reći da kužim zašto bi radije u normalno doba rodila 😅
Megi, sretno danas i javi nam kako je prošao pregled 🥰 Ovo što si napisala vezano za tetrice je super. Između ostalog jer se beba ne skliže po kadici kad ju kupaš, ja sam dugo stavljala tetru u kadici i čini mi se da mu je bilo ugodnije 😊
Mallla za rađanje po noći ti vjerujem. Drugačije je. Prvog sam rodila u subotu kasno navečer i imam dojam da me baš potrefila neka noćna vikend smjena (čitaj loša) jer su tek u ponedjeljak došli svi (savjeti oko dojenja, briznije sestre, normalne vizite) Naravno, ne mora biti tako, ali hoću reći da kužim zašto bi radije u normalno doba rodila 😅
Megi, sretno danas i javi nam kako je prošao pregled 🥰 Ovo što si napisala vezano za tetrice je super. Između ostalog jer se beba ne skliže po kadici kad ju kupaš, ja sam dugo stavljala tetru u kadici i čini mi se da mu je bilo ugodnije 😊
Ja isto jesam stavljala tetricu u kadu 💪 al tko će se svega sjetit...i ono što je Brontosaurica pisala pod glavu kad leži...
Ajme Mimi pa ti si stigla do kraja 🥳 sretno tii, nadam se da je sve spremno za malog bracu
Od robice cu pripremiti samo 56. 50 nemam nista i svi mi kazu da je to bas bas malo, a nadam se da moj mali bas i nece biti za 62 odmah od pocetka 😂 ako nastaviti biti ovako vruce kada rodim mislite da je dosta body, hlace, kapicu i carapice samo obuci? Da mu ne treba jos majica na body?
BH kontrakcije jos do sada nisam imala
Iduci tjedan su svima pregledi, ja sam isto narucena u bolnicu 18., ali cu vjerojatno 22. otici kada dode moj ginekolog sa godisnjeg, a u petak sam narucena na ctg. Jel i vas narucuju odvojeno na pregled i ctg ili to vam odrade skupa?
Mene je jucer tako bolila glava preko dana i smirlo se, odem na pice sa deckom i prijateljima i kako smo se vratili i on otisao u Zagreb oko 8 navecer takav pritisak nisam jos dozivjela. Temperaturu nemam, a osjecaj kao da se tijelo pregrijava. U pola 2 ujutro smo zvali hitnu, pa je tata isao po lupocete, popila sam tabletu, lezala na balkonu na zraku, zaspala sam oko 3, nisam htjela ici na hitnu. Sada je okej, popustio mi je pritisak ali je rekla ta doktorica koju smo zvali da ako osjetim opet neke promjene da dodem. Cak je i beba jucer bila puno mirnija, javljala bi se samo kad bi se otusirala hladnom vodom ili drzala noge u hladnom lavoru. Sad je aktivan pa mislim da je samo lazna uzbuna za ista bila, ali pratit cu promjene svakako
Brontosaurica, to ti podsvjesno odgađaš odlazak u rodilište 😅 Spremi torbu za svaki slučaj, nikad ne znaš! Vezano za izlaske i uspavljivanje se slažem, moglo bi biti izazovno. I npr palo mi je na pamet buđenje po noći. Ja ću biti s bebom u sobici pokraj spavaće gdje su muž i stariji sin, pa razmišljam hoće li beba buditi Lea po noći? Kad bude plakao recimo, ili se brzo naviknu... 🤷🏻♀️
.
Zvonkobonko prati, ako bi bilo konstantno, ili bi se bolovi pojavili u pravilnijim razmacima otiđi na kontrolu. Ne mora biti ništa opasno, ali uvijek je bolje zbog svog mira provjeriti 😊
.
Teich, probaj Rennie za žgaravicu. Kao bomboni su, ok je i okus, a stvarno lijepo pomognu.
Ajme Mimi pa ti si stigla do kraja 🥳 sretno tii, nadam se da je sve spremno za malog bracu
Od robice cu pripremiti samo 56. 50 nemam nista i svi mi kazu da je to bas bas malo, a nadam se da moj mali bas i nece biti za 62 odmah od pocetka 😂 ako nastaviti biti ovako vruce kada rodim mislite da je dosta body, hlace, kapicu i carapice samo obuci? Da mu ne treba jos majica na body?
BH kontrakcije jos do sada nisam imala
Iduci tjedan su svima pregledi, ja sam isto narucena u bolnicu 18., ali cu vjerojatno 22. otici kada dode moj ginekolog sa godisnjeg, a u petak sam narucena na ctg. Jel i vas narucuju odvojeno na pregled i ctg ili to vam odrade skupa?
Mene je jucer tako bolila glava preko dana i smirlo se, odem na pice sa deckom i prijateljima i kako smo se vratili i on otisao u Zagreb oko 8 navecer takav pritisak nisam jos dozivjela. Temperaturu nemam, a osjecaj kao da se tijelo pregrijava. U pola 2 ujutro smo zvali hitnu, pa je tata isao po lupocete, popila sam tabletu, lezala na balkonu na zraku, zaspala sam oko 3, nisam htjela ici na hitnu. Sada je okej, popustio mi je pritisak ali je rekla ta doktorica koju smo zvali da ako osjetim opet neke promjene da dodem. Cak je i beba jucer bila puno mirnija, javljala bi se samo kad bi se otusirala hladnom vodom ili drzala noge u hladnom lavoru. Sad je aktivan pa mislim da je samo lazna uzbuna za ista bila, ali pratit cu promjene svakako
Pazi na glavobolje, zbog preeklampsije. Pogotovo ako su tako jake, ako bi ti bilo slabo i sl. Kakav je tlak? Jesi mjerila?
Da tena meni isto pada na um tlak, jesi mjerila. A paklene su vrućine ništa mi više nije čudno...nadam se da ti se neće nastavit ❤️
Izmjerila sam na smart watchu tamo mi je 128/77 ali ne znam koliko je tamo za vjerovati
Princess još dva dana, pa to će proći samo tako. Ne brini, sve će krenut super.
BH i ostale kontrakcije su i meni SF. Ja osjetim povremeno ta otvrdnuća trbuha, osjetim i grčeve kao menstrualne, ali nije mi to neka bol pa ja samo odmahnem rukom, kao prepoznat ću kad bude jače. A ovo sve pripisujem i dalje rastu i rastezanju.
Tenaa svakako provjeri tlak da ne bi bilo nešto oko toga. Možda možeš u ljekarni kad nemaš tlakomjer...?
Na vrućini vam ni malo ne zavidim. Kod nas je zadnjih par dana baš super temperatura. Preko noći me najviše muči disanje na lijevom boku, baš me pritišće. Rekla je i dr. da je jedna noga skroz ispod rebra da. Ju ne može ni izmjerit. Mislim si ako je tak srećom pa žgaravicu nemam.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji