Cure, jel ima jos koja od vas problema sa disanjem i kratkim dahom? Ne mislim kad nesto radim ili setam pa se uspusem nego kad sjedim ili pogotovo lezim.
Ne mogu udahnuti do kraja i bas mi je nekako tesko disati, sinoc nisam zaspala do 4 jer nisam mogla udahnuti i bas me izmucilo. Kad se dignem na noge, onda uz malo truda udahnem do kraja. Pretpostavljam da se beba nekako namjestila ali to traje vec tjedan dana i ludim. Citam da moze bit povezano s visokim tlakom iako sumnjam jer je meni inace jako nizak, 90/60 uglavnom. Mislite da se trebam ipak javit doktoru ili se patit dok ne prode?
Cure, jel ima jos koja od vas problema sa disanjem i kratkim dahom? Ne mislim kad nesto radim ili setam pa se uspusem nego kad sjedim ili pogotovo lezim.
Ne mogu udahnuti do kraja i bas mi je nekako tesko disati, sinoc nisam zaspala do 4 jer nisam mogla udahnuti i bas me izmucilo. Kad se dignem na noge, onda uz malo truda udahnem do kraja. Pretpostavljam da se beba nekako namjestila ali to traje vec tjedan dana i ludim. Citam da moze bit povezano s visokim tlakom iako sumnjam jer je meni inace jako nizak, 90/60 uglavnom. Mislite da se trebam ipak javit doktoru ili se patit dok ne prode?
Ovako je i meni. Baš kad ležim i to posebno na lijevom boku. To maternica pritišće na dijafragmu pa odatle osjećaj. Ja kad mi je tako promijenim položaj i odmah bude dobro. Jedino ako ti je stalno tako onda provjeri tlak.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Kokoloo i meni je tlak nizak, zna biti 87/53 i sl. Disanje isto kad ležim kao da se moram natjerati da dublje udahnem jer inače se osjećam kao da jedva dišem. Nisam sigurna da bi ti doktor išta pomogao. Moj zna za tlak i rekao je da je to bolje nego visoki.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Meni je tako zadnja dva dana😭😭 pa sam si mislila mozda i beba nesto stisce, pa mozda malo i moja kronicna upala sinusa, pa možda vrijeme. Bas mi je koma. Onda sam i zivcana jer ne mogu nista radit nego 100 puta moram leci pa me i to umara🙄🙄🙄evo ja sam si bas tlak izmjerila 106/54. Ja cu pitat danas dr sta sa tim . Moram samo zapisat da ne zaboravim
MalaMagla ja sam to poslala… za trudnicki tecaj su poslali cca sat vremena prije pocetka link (da, online je tecaj)
.
Tarry ja cu isto ponijet cijeli paket, vidila sam da su cure pisale da ga ne stave u kufer nego ga zakace preko…
.
Ameliemislim da cu ja iste te stvari nosit (necu grudnjake jer ih ne planiram nosit)+ one jastucice za bradavice i purelan mast za bradavice…
Izgleda da sam ja zakasnila na prijavu jer nisam dobila nikakav mail a to bi za pola sata trebalo krenuti, javite kako je prošlo i najbitnije podijelite s nama ☺️ Ja ću gledati di će još biti sad početkom mj
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Ajme zao mi je sta nas ima toliko sa tim problemom disanja al mi je u jednu ruku laknulo jer nisam jedina..
Bas kao sta se napisale, pocne me hvatat panika i uzasna nervoza jer ne mogu udahnut i ne pomaze nikakva poza osim se dignut na noge i potrudit se doc do daha. Znaci svima nama koje nam.je tako je i nizak tlak.
Ajde Bellaru bas mi javi sta ti doktor kaze na to i sretno na pregledu ❤️
Ja se jos mislim da li da se popodne zaletim do doktorice opce prakse bar eto da mi tlak izmjeri ili nesto jer doma nemam tlakomjer. Smeta za popizdit!!
Meni se kratki dah dogodi ako sjedim a da nisam naslonjena na nesto ili ako se ne nagnem prema iza, dok lezim ne toliko.
-
Kakve ste vi sa hranom? Ja bas slabo jedem. Negdje od srijede sam na 2 obroka dnevno + 1 meduobrok. Znam da mi je to malo ali jednostavmo ne mogu, ako pojedem samo zalogaj previse i ako me mali udari u zeludac suzdrzavam se da ne povratim. Na +6 sam odpocetka i u zadnja 2 tjedna nisam dobila ni grama a sad bi kao trebala dobivati najvise.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Meni se kratki dah dogodi ako sjedim a da nisam naslonjena na nesto ili ako se ne nagnem prema iza, dok lezim ne toliko.
-
Kakve ste vi sa hranom? Ja bas slabo jedem. Negdje od srijede sam na 2 obroka dnevno + 1 meduobrok. Znam da mi je to malo ali jednostavmo ne mogu, ako pojedem samo zalogaj previse i ako me mali udari u zeludac suzdrzavam se da ne povratim. Na +6 sam odpocetka i u zadnja 2 tjedna nisam dobila ni grama a sad bi kao trebala dobivati najvise.
I ja slabo jedem. Isto tako 2 obroka i meduobrok jedan, nekad dva ali sve usitno. Kombinacija vrucine, pritiska na zeludac.. tako mi je bilo i s prvim sinom. Pred kraj sam bas jaaako malo jela ali ginekolog mi je uvijek govorio da se najvise dobije izmedu 20 i 30 tjedna, pa se nisam time zamarala.
O da. Meni to vec neko vrijeme traje. Isto sam vas tu bila pitala i rekli ste mi da beba (maternica) stisce dijafragmu i imale ste pravo. To skuzite bas po tome kaj malo prodisete dok ustanete. Sad me bas znaju momenti uhvatit da me tako stisce dok lezim, da se jednostavno moram dici, jer mi ne da disati. Bas osjetim kako me jos i gura na taj gornji kraj. Prvo sam se bojala da mi srce ne preskace, jer je vrlo slican osjecaj, krade dah, a imam s time malo problemcica inace.. no onda sam drzala prst na bilu i nista, srce normalno radi. Ehh, onda sam definitivno rekla da je to beba.
Preskocila sam nekako to kad si pitala, nisam uopce vidila. Ajde lakse mi je onda kad znam da je to do bebe. Isto tako se moram dici, sinoc je bilo katastrofa, 2 min u krevetu 2 min na nogama i tako 3 sata.
Kazu da tako bude dok se beba ne spusti a ja stvarno nisko nosim ovaj put, dokle se jos mora spustit da prestane?! 🤣
O da. Meni to vec neko vrijeme traje. Isto sam vas tu bila pitala i rekli ste mi da beba (maternica) stisce dijafragmu i imale ste pravo. To skuzite bas po tome kaj malo prodisete dok ustanete. Sad me bas znaju momenti uhvatit da me tako stisce dok lezim, da se jednostavno moram dici, jer mi ne da disati. Bas osjetim kako me jos i gura na taj gornji kraj. Prvo sam se bojala da mi srce ne preskace, jer je vrlo slican osjecaj, krade dah, a imam s time malo problemcica inace.. no onda sam drzala prst na bilu i nista, srce normalno radi. Ehh, onda sam definitivno rekla da je to beba.
Preskocila sam nekako to kad si pitala, nisam uopce vidila. Ajde lakse mi je onda kad znam da je to do bebe. Isto tako se moram dici, sinoc je bilo katastrofa, 2 min u krevetu 2 min na nogama i tako 3 sata.
Kazu da tako bude dok se beba ne spusti a ja stvarno nisko nosim ovaj put, dokle se jos mora spustit da prestane?! 🤣
Mora na pola bit vani da bude lakse disat🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji